|
|
addict
|
|
addict
w ubiegly piatek wyplacilem na mb ok godziny 10 a na mb bylo o 14 natomiast na konto doszlo juz w poniedzialek z samego rana (pelna kwota bez zadnych prowizji)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przez to że strona bah sie wiesza nie zdazyłem postawić Innsbrucku bo mi gowno zgasło 13 wtorek i minute po zalogowaniu zdjeli już z oferty . Pewnie Innsbruck wygra 8:0 znajac zycie .... idzie sie załamać ...
Last edited by Conrad; 13/03/2007 12:10.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Albo mam zasranego pecha , albo ogromne szczescie o 19 sie przekonamy ...
Swoją drogą takie pytanie ... Jak np. Daje kursy @1.30 i @1.60 i gram to na jednym kuponie to mi to podliczają jako obrot do bonusa czy nie ze wzgledu na ten @1.30 ?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Było 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Już wiem , jest tak jak myslałem 
|
|
|
|
|
Profesor
|
|
Profesor
Dwa pytania do Ojca prowadzącego Czy szybciej wpłyną pieniądze na konto w BAH jesli dokonam przelewu w banku BPH niż w innym banku czy np na poczcie ? Czy jeśli dokonam wpłaty własnie w tym banku to czy jest szansa że kasa na moim koncie pojawi się tego samego dnia ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Z banku BPH wplacasz w jeden dzien do poludnia, na drugi dzien rano masz zaksiegowane. W innym banku zaksiegowanie potrwa ok 2 do 3 dni. Na poczcie... hym, odradzam  Dokonujac w tym samym banku tj. BPH, kasa bedziesz mial na drugi dzien.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dwa pytania do Ojca prowadzącego Czy szybciej wpłyną pieniądze na konto w BAH jesli dokonam przelewu w banku BPH niż w innym banku czy np na poczcie ? Czy jeśli dokonam wpłaty własnie w tym banku to czy jest szansa że kasa na moim koncie pojawi się tego samego dnia ? A nie mozesz wplacic karta? kasa jest natychmiast. Albo przez MB? Wersja ostateczna: Masz kumpla np z Inteligo - wplaasz mu na konto w PKOBP i w ciagu powiedzmy godziny ma on kase na koncie, a nastepnie wplaca na konto MB, przelewasz na swoje MB i masz kase na BAH
|
|
|
|
|
Profesor
|
|
Profesor
Dwa pytania do Ojca prowadzącego Czy szybciej wpłyną pieniądze na konto w BAH jesli dokonam przelewu w banku BPH niż w innym banku czy np na poczcie ? Czy jeśli dokonam wpłaty własnie w tym banku to czy jest szansa że kasa na moim koncie pojawi się tego samego dnia ? A nie mozesz wplacic karta? kasa jest natychmiast. Albo przez MB? Wersja ostateczna: Masz kumpla np z Inteligo - wplaasz mu na konto w PKOBP i w ciagu powiedzmy godziny ma on kase na koncie, a nastepnie wplaca na konto MB, przelewasz na swoje MB i masz kase na BAH Kartą ni dy rydy a na MB nie mam kasy a zanim wpłace (na MB) to będzie na nim za 3 dni :/ więc na pózno Z iteligo chyba najlepszy pomysł No dobra,zgłaszać się kto chce kase na Inteligo po czym przeleje mi na MB ? 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
BAH to nie buk. Kursy porazka , oferta porazka , mecze z NBA nie dosc ze nie sa wszystkie wystawiane to nikna godzine wczesniej niz sie zaczynaja. Jedyny plus to ta promocja i tylko tyle.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
BAH to nie buk. Kursy porazka , oferta porazka , mecze z NBA nie dosc ze nie sa wszystkie wystawiane to nikna godzine wczesniej niz sie zaczynaja. Jedyny plus to ta promocja i tylko tyle. Zdążyłem się o tym przekonać
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
BAH to nie buk. Kursy porazka , oferta porazka , mecze z NBA nie dosc ze nie sa wszystkie wystawiane to nikna godzine wczesniej niz sie zaczynaja. Jedyny plus to ta promocja i tylko tyle. Zdążyłem się o tym przekonać A najlepsze zakłady są na " kto strzeli pierwszą bramkę ? " Pomijając to, że kursy są typu 1,65 - 1,85 ( a więc prawie 13 % marży ) to jeżeli nie padnie bramka, czyli wynik 0-0 to ..... wszystkie zakłady są przegrane  . Kolejne kilka, kilknaście procent marży ... Na potwierdzenie : W przypadku zakładów "Kto zdobędzie pierwszą bramkę" oraz "Kiedy padnie pierwsza bramka" nie padnie żadna bramka (0:0), oddane zakłady liczą się jako przegrane. Jakiekolwiek dogrywki albo rzuty karne itp. nie mają wpływu na wypłaty wygranych
|
|
|
|
|
Profesor
|
|
Profesor
Przecież nikt Wam nie każe tam grać więc nie wiem czym się podniecacie Panowie ... obrót bonusem, wypłata,usuń z ulubionych i po zabawie 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Nikt się niczym nie podnieca, ale fakt faktem przepisy mają złodziejskie. Gdyby nie bonus to grosza bym tam nie wpłacił i tyle Jutro wypłacam wszystko i papa 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mają dużą ofertę na piłkę ręczną.3 stówki na ulicy nie leży.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Przecież nikt Wam nie każe tam grać więc nie wiem czym się podniecacie Panowie ... obrót bonusem, wypłata,usuń z ulubionych i po zabawie  Temat jest o bukmacherze a nie o bonusie wiec wyrazilem swoje zdanie wiec sie nie unos.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
W przypadku skorzystania z Bonusa, w czasie trwania promocji nie wolno dokonać wypłaty (do dnia 15. marca 2007r., do godz.24:00), w przeciwnym wypadku kwota bonusa zostanie odjęta z konta gracza. Czyli to można dwuznacznie rozumieć....ale pewnie chodzi o to,że po godzinie 24:00 15 marca...czyli dopiero 16 marca? Mylę się? Bo ja już czekam z ta wypłatą jak na zlitowanie 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Obawiam sie ze sie nie mylisz  ...switnie Cie rozumiem Mi tez teskno do moich pieniazkow 16marzec- piatek... a kasa pewnie przez weekend nie poplynie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przez to że strona bah sie wiesza nie zdazyłem postawić Innsbrucku bo mi gowno zgasło 13 wtorek i minute po zalogowaniu zdjeli już z oferty . Pewnie Innsbruck wygra 8:0 znajac zycie .... idzie sie załamać ... Jak na złość wygrali!!! i to gładko ... Jednak coś w tym jest że 13 jest pechowy ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mają dużą ofertę na piłkę ręczną.3 stówki na ulicy nie leży. I coś takiego napisała osoba, która z ręczna jest "na Ty" ? Nawoj napisz, ze żartowałeś Brak hc, liczby bramek i to ma być duża oferta? Same mecze to jest nic. Faktycznie buk nie powala jeśli chodzi o kursy i zdarzenia-zwłaszcza handicapy i ilości bramek. Wczoraj np na uleb były tylko spotkania... Pomijając, że mecze NBA znikają godzine wcześniej.  Brak live. Kursy na Jastrzębie-BOT 1,9-1,6 ? I to nie jest żart... Jedynie oferta tenisa jest znośna. Robie obrót [jeśli dotrwam  ] i znikam.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|