|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Szukam jakiegos fajnego portfela cos w stylu tego jak na money.pl tyle zeby mozna bylo wypisywac zyski rowniez z PP i PDA a tam tylko z akcji mozna co znacznie umiejsza zyski te ktore tam wychodza od faktycznych.
Jaki portal albo program byscie polecili do zarzadzania akcjami, fundami itd?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Ja także czegoś takiego poszukuję. Do tej pory używałem exela ale po pewnym czasie robi mi się niezły burdel. Może inni napisza jakich programów używają?
pozdr
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
no od excela to juz lepszy jest ten z money pl czy innego bankiera  ale ja szukam czegos naprawde dobrego i nie moge nigdzie nic znalezc... nawet platnego nic nie ma
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
No panowie nikt sie nie podzieli jakiego portfela uzywacie?
Przeciez musicie czegos uzywac zeby sledzic na biezaco jak tam wasze inwestycje ktore spolki zyskuja, ktore traca - jakie fundy itd... i jak wasz kapital czy rosnie czy spada.
Bo ja do tej pory nie znalazlem nic ciekawego i wartego uwagi
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mi boosa wystarcza bo mam tylko kilka spolek. Zagladam kilka razy dziennie jak mam czas i raczej pamietam ile czego mam i po ile. Poza tym wielkiej kasy nie posiadam wiec az tak skomplikowana analiza nie jest potrzebna. Excel powinien starczyc. Mozna ladnie wszystko poustawiac i bedzie wygodnie.
|
|
|
Link skopiowany do schowka