|
|
addict
|
|
addict
To juz bet-at-home lepsze bo dali zwroty ok 19 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam! Czy mógłby mi ktoś przybliżyć na czym polega proces weryfikacji klienta (KYC) i gdzie oraz jak można go dokonać. Z góry dziękuję. Pozdrawiam 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
1. List weryfikacyjny wysylaja Ci zeby potwierdzic adres zamieszkania 2. Meilem lub listownie wysylasz skan dokumentu potwierdzajacy twoja tozsamosc oraz jakis rachunek za media
Tyle...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
1.List weryfikacyjny wysylaja Ci zeby potwierdzic adres zamieszkania List wysyłają z automatu, czy trzeba się o niego upomnieć? 2. Meilem lub listownie wysylasz skan dokumentu potwierdzajacy twoja tozsamosc oraz jakis rachunek za media. Za potwierdzenie dokumentu wystarczy zdjęcie dowodu wykonane aparatem cyfrowym, czy też musi ono spełniać jakieś psecjalne wymagania (potwierdzenie notarialne  )? Co zaś się tyczy rachunku za media, to kto go ponosi i mniej więcej w jakiej on jest wysokości.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Puściłem za grosze skoki w piatek w lillehamer ale wiadomo skoki odwołano, dzisiaj były kolejne zawody i zakład przegrałem (typowałem że małysz nie wygra) i nawet się pogodziłem ze stratą 9euro a mimo to nadal zakład widnieje nie wiem co mam o tym myśleć czy zwrócą mi 9euro czy policzą jako zwrot lub porażkę niech ktoś się wypowie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
NO mi tez jeszcze skokow nie rozliczyli ;/ Wie ktos ile trwa wyplata na mb zleciłem o 18 i czekam juz 3H i lipa 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Średnio dwie godziny , ale ostatnimi czasy , zwiększył się czas oczekiwania na wypłate i stale zwiększa.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Puściłem za grosze skoki w piatek w lillehamer ale wiadomo skoki odwołano, dzisiaj były kolejne zawody i zakład przegrałem (typowałem że małysz nie wygra) i nawet się pogodziłem ze stratą 9euro a mimo to nadal zakład widnieje nie wiem co mam o tym myśleć czy zwrócą mi 9euro czy policzą jako zwrot lub porażkę niech ktoś się wypowie Zaady Betfair [ content.betfair.com] SPORTY ZIMOWE (mogą zawierać, bez ograniczeń, Narciarstwo Alpejskie, Biathlon, Biegi Narciarskie oraz Skoki Narciarskie) Jeśli nie stwierdzono inaczej w Informacjach na Temat Rynku, w przypadku przerwania, przełożenia lub odwołania zawodów, wszystkie zakłady zostaną unieważnione, za wyjątkiem gdy (a) zawody zostaną ukończone w tym samym miejscu w ciągu 7 dni od planowanej daty zakończenia; lub (b) rezultat zostanie 'ogłoszony' przez FIS, IBU lub inną odpowiednią organizację zarządzającą.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
1.List weryfikacyjny wysylaja Ci zeby potwierdzic adres zamieszkania List wysyłają z automatu, czy trzeba się o niego upomnieć? 2. Meilem lub listownie wysylasz skan dokumentu potwierdzajacy twoja tozsamosc oraz jakis rachunek za media. Za potwierdzenie dokumentu wystarczy zdjęcie dowodu wykonane aparatem cyfrowym, czy też musi ono spełniać jakieś psecjalne wymagania (potwierdzenie notarialne  )? Co zaś się tyczy rachunku za media, to kto go ponosi i mniej więcej w jakiej on jest wysokości. wlasnie jestem po takiej weryfikacji  w BF masz 2 licencje: brytyjska i australijska. weryfikacja jest konieczna tylko do australijskiej... ja wysyalelm zwykly skan dowodu i wyciag rachunku bankowego (nie moze to byc screen netowego), musi byc z pieczatka banku. co do rachunku za media, to musi byc na Ciebie (np rachunek za kom) kwota nie ma znaczenia ;p. bardziej chodzi o zgodnosc adresu. Wszystkie dokumenty w formacie jpg wyslij na polskiego emaila, pisujac w tytule wiadomosci KYC
|
|
|
|
|
Didżej
|
|
Didżej
Witam. Wiem, że jeżeli chcę otrzymać jakiś bonus od BF, nie wchodzą wpłaty poprzez mb. Jeżeli wpłacę przelewem bankowym, to oczywiście wtedy jestem objęty promocją, ale później żeby wypłacić coś kasy, muszę wypłacać odrazu z bf na swoje konto bankowe? - a ta operacja słyszałem że kosztuje 15 € Mógłby ktoś potwierdzić? 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
ale ta strona betfair jest zje..na wogole nie wiem co gdzie jest moze mi ktos dac instreukcje obslugi do tej strony ?? albo cos a tak na powaznie to gdzie trzeba nacisnac zeby wejsc na zaklady na zywo jesli nie jestem zalogowany bo chce sprawdzic czy rzezczywiscie maja takie duze kursy jak mowicie
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
rzeczywiscie wielka filozofia 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale ta strona betfair jest zje..na wogole nie wiem co gdzie jest moze mi ktos dac instreukcje obslugi do tej strony ?? albo cos a tak na powaznie to gdzie trzeba nacisnac zeby wejsc na zaklady na zywo jesli nie jestem zalogowany bo chce sprawdzic czy rzezczywiscie maja takie duze kursy jak mowicie Patrzałki trzeba kupic  strona glowna tabelka po prawej...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Patrzałki trzeba kupic strona glowna tabelka po prawej... strona glowna ? a nie "sport" przypadkiem ? to nie atak (  ), tylko pytanie , bo ja na glownej nic takiego nie widze 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
ja tez tu zadnej tabelki nie widze chyba macie jakas inna strone albo cos
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
[ Linked Image] Wchodzac po raz pierwszy na www.betfair.com [ betfair.com] lądujesz na stronie głównej. Następnie klikasz na najpopularniejszą zakładkę 'Sport'. I tam własnie masz do wyboru: alo spis wszystkich rynków po lewej stronie, albo to co jest na zywo po prawej. Większość fastlinków po srodku równiez jest 'na żywo'. Na samej górze mozesz sobie ustawić stronę 'Sport' jako startową i przy kolejnej wizycie na Betfair właśnie ta podstrona otworzy Ci się jako główna.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
i oto w;asnie mi chodzilo a mam jeszcze takie pytanie jezeli chce zgarnac bonus musze wplacic depozyt kazda droga tylko nie przez MB wpazdadku tylko ze jak wplacalem przez konto to musze wyplacic na konto tylko ze taka operacja kosztuje 15 euro zna ktos jakies sposoby zeby nie placic takiej prowizji???
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
ile mozna rozliczac zaklad live w bf to mnie strasznie wkurza dalem over 0.5 i po 14 mintach jest gol a kasy nie rozliczyli
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
ile mozna rozliczac zaklad live w bf to mnie strasznie wkurza dalem over 0.5 i po 14 mintach jest gol a kasy nie rozliczyli w którym meczu?
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
dzwonili do was z betfair w celu zadania kilku pytan bo do mnie wczoraj:)
|
|
|
Link skopiowany do schowka