|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W Betssonie nie ma systemow z pewniakami (albo ja nie widze) - powinni nad tym popracowac
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ale mnie już denerwuje ten Betsson. Właśnie chciałem przetransferować kasę z pokera na konto podstawowe, aby postawić sobie NBA, co się okazało przy przenoszeniu pieniędzy ona wyparowała  Mam nadzieję, że support szybko zareaguje.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Wlasnie probowalem zalapac sie na ten bonus. Wplacilem poprzez Moneybookers i aktywowalem. Teraz na koncie mam znowu 0 PLN i nie widac w historii zadnej wplaty. A z Moneybookers poszlo... Znikajace pieniadze...
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Czy wpłaty przez przelewy24 realizowane są w czasie rzeczywistym także w niedziele ??? Będe wpłacał z PKO BP ale nie wiem czy dzisiaj mi zaksięgują wpłatę (a bonus jest do dziś ). Zna ktoś odpowiedź - sprawa pilna !!!
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Czy wpłaty przez przelewy24 realizowane są w czasie rzeczywistym także w niedziele ??? Będe wpłacał z PKO BP ale nie wiem czy dzisiaj mi zaksięgują wpłatę (a bonus jest do dziś ). Zna ktoś odpowiedź - sprawa pilna !!! Nikt nie wie ??? Pomóżcie bo nie wiem czy wpłacać i wtopić czy nie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wlasnie probowalem zalapac sie na ten bonus. Wplacilem poprzez Moneybookers i aktywowalem. Teraz na koncie mam znowu 0 PLN i nie widac w historii zadnej wplaty. A z Moneybookers poszlo... Znikajace pieniadze... Ja w transakcjach też nic nie mam. To będzie szczyt jak nie odzyskam tych pieniędzy. Bo nie były to groszowe sprawy  Support niby 24h/doba ale odpowiedzieć nie raczą. Ale jestem zły. Jak tylko kasę odzyskam wyprowadzam się z Betssona.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Betsson schodzi na dnooooooooooo !!!!!!! mocnoooooo oszukują ostatnio !!!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No Madzia na LC ma szczęście, że kasę ręcznie dopisała, bo jakbym miał czekać całą noc to bym był bardzo zły. Ojj.. bardzo.
Na szczęście wszystko dobrze się skończyło.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kurcze no ile można rozliczać zakłady - od rana są już pokolorowane ale ciągle nie doliczyli wygranej kasy 
|
|
|
Link skopiowany do schowka