Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 7 z 11 1 2 5 6 7 8 9 10 11
D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
Originally Posted by JuN
Uprzejmie informujemy, że obecnie Pana konto objęte jest promocją Reactivation Top .

JuN, jak długo (orientacyjnie) nie wpłacałeś na swoje konto w Bwin? A może w ogóle sie nie logowałes przez 2 lata i tak się ucieszyli że znowu zawitałeś że prezenty,prezenty,prezenty smirk cool

Bonus: Unibet
G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
No 200 USD nieczęsto BWIN daje takie bonusy, mi zaoferowali po raz kolejny prawdziwie szalony bonus 50% up to 5 USD
Jak to mawiał Borat wawaaaaaaaawoooa

JuN Offline
ATP & WTA Tour
ATP & WTA Tour
Originally Posted by DJ SOSNA
Originally Posted by JuN
Uprzejmie informujemy, że obecnie Pana konto objęte jest promocją Reactivation Top .

JuN, jak długo (orientacyjnie) nie wpłacałeś na swoje konto w Bwin? A może w ogóle sie nie logowałes przez 2 lata i tak się ucieszyli że znowu zawitałeś że prezenty,prezenty,prezenty smirk cool

ostatnio gralem tam z 1,5 m-c temu

dawali mi bonusy 40 i 60 zl i nie wykorzystalem..

M
addict
addict
M Offline
Witam

Orientuje sie może ktoś jak rozliczają dzisiejsze zakłady na skoki? Pisałem do nich mejla, ale na razie milczą, a to bardzo ważne dla mnie

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Witam

Wypłaty na MB są realizowane w weekendy? Dzięki za info

Pozdrawiam

Y
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Y Offline
Originally Posted by hunter
Witam

Wypłaty na MB są realizowane w weekendy? Dzięki za info

Pozdrawiam

taaaa, zleciesz dzisiaj kase dostaniesz we wtorek, ewentualnie w srode... smile

P
enthusiast
enthusiast
P Offline
Witam,
mam takie pytanko chcialem wplacic na konto bwin poprzez karte kredytowsa visa(ktora umozliwia platnosci przez internet).Wszystko wprowadzam poprawnie srodki na koncie są ,a po chwili pojawia sie komunikat"Instytucja obsługująca Twoją kartę kredytową odrzuciła wniosek o wydanie zezwolenia na przeprowadzanie transakcji. Skontaktuj się z nią w celu uzyskania szczegółowych informacji."
Dzwonilem do banku a tam nie ma zadnej informacji o bledzie!
Wie ktos o co chodzi?

veteran
veteran
Originally Posted by pitus
Witam,
mam takie pytanko chcialem wplacic na konto bwin poprzez karte kredytowsa visa(ktora umozliwia platnosci przez internet).Wszystko wprowadzam poprawnie srodki na koncie są ,a po chwili pojawia sie komunikat"Instytucja obsługująca Twoją kartę kredytową odrzuciła wniosek o wydanie zezwolenia na przeprowadzanie transakcji. Skontaktuj się z nią w celu uzyskania szczegółowych informacji."
Wie ktos o co chodzi?

Moze masz izzy karte, jak tak to ona nie obsluguje transakcji internetowych.

P
enthusiast
enthusiast
P Offline
mam dobra karte ktora umozliwia na 100% platnosci przez internet.Wypukle numery

P
enthusiast
enthusiast
P Offline
Originally Posted by pitus
Witam,
Wie ktos o co chodzi?

mialem podobnie z karta Master Card

M
member
member
M Offline
no i jeszcze jeden kwiatek do przekretow BWIN--gram sobie spokojnie w pokerka,karta idzie a kaski jakos slabo przybywa,no i okazało się za prowizje na stole podniesli z 0,25$ do 1$, a wiec 4 razy, chyba im troszke plynnosc finansowa sie ulatnia

R
veteran
veteran
R Offline
Mam pytanko!
Ile bwin pobiera za kolejne wypłaty w miesiącu (wiem że pierwsza jest bez prowizji)????. Dodam tylko że wypłacam kasę na mooneybookers jeśli to ma jakieś znaczenie.

z góry dzieki za odpowiedź

G
addict
addict
G Offline
W marcu zrobiłem już pięć wypłat na MoneyBookers i nie zabrali mi jeszcze ani złotówki tytułem prowizji.

R
veteran
veteran
R Offline
thx za odpowiedz, tak przypuszczałem że na money... mogą nie pobierać dodatkowej prowizji

M
Didżej
Didżej
M Offline
Witam...

Zawsze jak już coś wypłacałem na mb, ale ostatnio tyle złego słyszy się na temat mb ... :Smirk: że pomyślałem sobie że teraz może wypłatę zlecę na konto bankowe? ...

Tylko teraz niech mi ktoś powie, czy nic nie zabierają od kwoty zrealizowanej... i ile idzie tak wypłata?

I czy w ogóle polecacie taką wypłatę bezpośrednio na konto bankowe, czy lepiej jednak na mb?

Dzięki... smile

M
addict
addict
M Offline
Żadnych prowizji nie pobierają a wypłata będzie na twoim koncie po 3-4 dniach roboczych.
Zdecydownie jeste tego samego zdania co Ty misiek i jak tylko mam mozliwosc zawsze wyplacam na konto bankowe pomijajac mb

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
Zagrałem po zakończeniu pierwszej serii na win Małysza po 1,30 za 10 minut odwołali druga serie, a bwin z łaski swojej do teraz nie zrobił zwrotów mad

Y
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Y Offline
Originally Posted by Gvizdek
Zagrałem po zakończeniu pierwszej serii na win Małysza po 1,30 za 10 minut odwołali druga serie, a bwin z łaski swojej do teraz nie zrobił zwrotów mad

pewnie siedza przed tv i czekaja na druga serie, bo jak bylo info, ze odwolali to byli na przerwie na papierosa

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
Originally Posted by yaaho
Originally Posted by Gvizdek

pewnie siedza przed tv i czekaja na druga serie, bo jak bylo info, ze odwolali to byli na przerwie na papierosa

liczylem na zwrot, a uznali jako wygrany smile chodz sie troche naczekalem blush

T
old hand
old hand
T Offline
Dostal 30% ekstra kase... i jeszcze mu zle smile ze musial "troche" poczekac
Co za ludzie grin

Zeby nie bylo OT:
Bravo bwin piwo
...wyplata zlecona w niedziele a dzisiaj juz na koncie w banku

Strona 7 z 11 1 2 5 6 7 8 9 10 11

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
11 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, The Boss, latajaca_holenderka, alfa, burbon, ANZELMO, rafal08, poozon, Akhu, bukma, Kretol), 4,552 gości, oraz 5 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,306
Posty5,840,551
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026