Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 3 z 3 1 2 3
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
kosz 139. Real Madryt – Crevena Zvezda
Typ: under 156.5 pkt
Kurs: 1.85
Buk: GB
Stawka: 6/10

Sprawa awansu wydaje się być przesądzona. Pomimo słabszej ostatnio postawy "Królewskich" różnica pomiędzy ligą adriatycką, a hiszpańską ACB jest zbyt duża. Co więcej w zespole "Czerwonej Gwiazdy" nie dzieje się najlepiej. W efekcie niezadowalających wyników w rodzimej lidze zwolniony został szkoleniowiec, a Antić i Burks praktycznie są już na wylocie. Dlatego też liczę, że w dzisiejszym spotkaniu obie drużyny nie będą jakoś specjalnie szaleć z punktami. Gospodarzom z pewnością nie będzie zależało na forsowaniu zabójczego tempa, a raczej na spokojnym dowiezieniu awansu do końca. W związku z tym liczę, że niemający nic do stracenia goście nie pójdą na wymianę ciosów, gdyż o Real, który już od sześciu meczy (3 w lidze, 3 w UlebCup) nie złamał powyższej linii, jestem spokojny.

https://www.mecz.pl/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=1020895&page=0#Post1020895

Bonus: Unibet
S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
To jest bardzo przykre jak dziś bankowy under zostaje zabity ostatnimi 2 min a tak naprawdę rzutem za 3 milana w ostatniej sek z 8 metra frown Typ był dobry ... zabiło go życie

E
old hand
old hand
E Offline
Originally Posted by sebkos
To jest bardzo przykre jak dziś bankowy under zostaje zabity ostatnimi 2 min a tak naprawdę rzutem za 3 milana w ostatniej sek z 8 metra frown Typ był dobry ... zabiło go życie

oglądałem ten mecz , myślałem że wyskocze z galot wink na 6 sekund przed końcem były tylko 152 punkty , potem 2 osobiste z realu + rzut za 3 w ostatniej sekundzie

E
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
E Offline
Nie zazdroszczę panowie :/ Nie ruszałem tego typu ale z tego co tutaj piszecie to naprawdę szkoda fajnego kursu , głowy do góry laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by existenz
Originally Posted by sebkos

oglądałem ten mecz , myślałem że wyskocze z galot wink na 6 sekund przed końcem były tylko 152 punkty , potem 2 osobiste z realu + rzut za 3 w ostatniej sekundzie

Do przerwy 38-26, na 4 minuty przed koncem 21 punktów zapasy i od tego momentu Serbowie faulowali i trzaskali trójkami a na koniec dobiło to:

End of period

Gurovic Milan (KK CREVENA ZVEZDA BEOGRAD)
made 3-pointer (79-78)

Bullock Louis (REAL MADRID)
made free throw (79-75)

Bullock Louis (REAL MADRID)
made free throw (78-75)

confused

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Sorki za post pod postem, ale jeszcze mnie nerwica bierze po piękny kupon poszedł do kominka wink

Żeby było śmieszniej to tamtego dnia do fralnego momentu Milan Gurovic miał skuteczność rzutów za 3 --> 1/9 laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
kosz Lietouvos - FMP
Typ: under 151.5 pkt
Krs: 1.909
Buk: Sportingbet
Stawka: 6/10

To już półfinał UlebCup i nie spodziewam się by już w pierwszym meczu obie drużyny rzuciły na szalę wszystkie umiejętności. Zarówno Lietuvos, jak i FMP przede wszystkim będą chciały nie zamknąć sobie drogi do finału już dzisiaj. Jako, że gospodarzami są Litwini spodziewam się więc, że to oni będą dyktować warunki na parkiecie. A jeśli tak, to wynik powinien oscylować w graniach około 140-145 punktów.

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Po raz n-ty zgadzam się z tobą valverde - mam nadzieję że dziś FMP się ostro postawi

veteran
veteran
Real Madryt - Unics Kazan +9,5 1,9

Mecz pomiedzy Realem Madryt a Unics Kazan to wg wielu jest to przedwczesny final, obie druzyny maja bardzo silny sklad i wg, mnie druzyna ktora awansuje dalej wygra ULEB CUP. W ostatnim meczu padl wynik 76;69 dla Unics Kazan. Wynik nie obrazuje przebiegu calego meczu w ktorym gospodarze grali z duza przewaga punktowa siegajaca nawet 20pkt i dopiero w 4 kwarcie Realowi udalo sie zniwelowac ta roznice do 7 pkt. Real nie spisuje sie ostatnio dobrze w hiszpanskiej lidze ACB, forma rosjan wciaz sie utrzymuje, maja bardzo dobrych i doswiadczonych zawodnikow, w tym meczu bedzie mnostwo nerwow ale Unics moze pozwolic sobie na porazke 6 pkt i to oni awansuja do finalu, koszykowka w rosji bardzo dynamicznie sie rozwija, CSKA z powodzeniem walczy w Eurolidze, rok Dynamo wygralo Uleb Cup wiec czemu w tym roku inna rosyjska druzyna nie mialaby powtorzyc ich wyniku?? Mysle ze Unics stac na dobry rezultat w Madrycie, powinni pokryc ten handicap

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ja również delikatnie gram na Unics. Real ostatnio jest w dołku i jeśli Rosjanie marzą by zapewnić sobie awans do Euroligi przez Puchar ULEB dziś muszą dać z siebie wszystko. Po pierwszym meczu, gdyby nie słaba ostatnia kwarta Rosjan oraz mizerna skuteczność z rzutów osobistych, byłoby już pozamiatane. Oczywiście nie wykluczam również wygranej Realu jednak szanse oceniam na 40%-60% dla ekipy z Kazania.

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Dziś będę w opozycji do Was - Unix u siebie a na wyjeździe to dwie inne ekipy. Real pokazał już im swoją grę u siebie w grupie gdzie zniszczyli Unix w obronie. Myślę że dziś będzie podobnie, a Unix porzałuję że nie umiał dobić Realu w domu...

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
E tam piszecie słabszą czwartą kwartę, własnie na tym polega koszykówka, aby grać równo w przeciągu całego spotkania a nie zrywami czy mieć dobre kwarty, liczy się wynik końcowy a właśnie 4 kwarty są czasem dycedujacym w tej grze.
Co z tego,że Kazań grał rewelacyjnie 3 kwarty jak w 4 spartolił 60% tego co wyprawcował,to też świadczy o sile Realu,ze się podnieśli.Jak dla mnie dzisiejsze mecze są ze sporym wskazaniem na gospodarzy,jednak o losach awansu i handikapów trudno wyrokować.Mogą być nerwowe końcówki,faule, rzuty desperacji za 3 smile , dlatego trudno wywnioskwać. Moim zdaniem Lietuvos obroni przewage i zagra w finale,ale Zeleznik u siebie jest mocny i powinien wygrać ale handi to już zagadka. Co do meczu Realu to 8 punktów we włąsnej hali to nie jest dużo,do tego sędziowie,publika,Real pewnie zagra w EL przez lige,ale skoro doszli do 1/2 finału to napewno im zależy na zdobyciu choćby ULEBA w tym roku-zawsze kolejna trofka do klubowej gabloty...

Także reasumując:
Zeleznik 1,4
Real 1,3

7/10

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
No to mamy finał pucharu ULEB 2006/2007:
Real - Lietuvos

B
journeyman
journeyman
B Offline
Dziś finał, i co myślicie nim panowie?
Moim zdaniem warto zagrać handicap +7,5 na Litwinów. Mają szeroki, wyrównany skład, są mocni, Real jest za bardzo faworyzowan,kursy zaniżone moim zdanie, minimum 1,4 powinny być a królewskich. Mecz jest na neutralnym parkiecie,więc szanse są wyrównane, a personalnie Lietuvos jest mocny i poukładany,myślę,że spotkanie powinno być wyrównane i 8 Real nie wygra.

too much love will kill you
too much love will kill you
jak dla mnie real to bity faworyt i powinien wygrac ok 8-10 punktami... ale handi bym nie grał... real go go go

Strona 3 z 3 1 2 3

Moderatorzy  Akhu, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
13 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, betowiec, Lukasz111, burbon, rafal08, Szuman, Sensei, 11kera11, poozon, aker, Akhu, kamel, forty), 2,667 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,278
Posty5,829,949
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025