|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wygląda to na jakiś lokalny problem, bo BetBrain łapie zmiany kursów u nich.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Czy ktoś wypłacał od nich na kartę? jak długo szła wypłata?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zeby jasny szlag trafil takiego buka i mam gdzies cenzure - jeszcze w zyciu nie mialem takich problemow z wyplata - mimo ze siedziba miesci sie niby w londku praktyki wyplaty maja jak ruski bank - wplacilem postawilem wygralem - dalej w punktach 1. zlecam wyplate na moneybookers 2. pokazuje mi zeby wyslac skan ID 3. wysylam po kilku dniach podziekowali ze wszystko OK i czekam kasa nie naplywa 4. pisze email co k..a jest 5. odpisuja ze musze zlecic wyplate najpierw (co zrobilem hen wieki temu) 6. zlecam wyplate i czekam 7. po kilku dniach bezowocnego czekania juz mialem pisac mail pelen wyzwisk i wulgaryzmow ale dostalem email ze potrzebuja jeszcze skan mojej karty z przodu i z tylu - moze to jacys oszusci? na kase czekam prawie 2 tygodnie - nawet slynny bwin juz wieki temu zdazyl wyplacic - wplacalem rownolegle
absolutnie odradzam tych skandalicznych szmaciarzy i kretaczy (zapraszam ich na batalie sadowa powtorze to w mediach i telewizji ze sa kretaczami bardzo chetnie) po jaka cholere sa jakies pieprzone weryfikacje bukmacherow jak juz BANK PRZEPROWADZAL WERYFIKACJE I TO NIE TAKA BZDURNA JAK ONI W MOMENCIE WYDANIA MI KARTY KTORA DOKONYWALEM DEPOZYTU Moim zdaniem jesli buk zada jakichs bzdurnych skanow to jest tylko i wylacznie jego wymowka zeby opoznic jak sie da/zniechecic do wyplaty/uniemozliwic wyplate (to ostatnie mu sie nie uda nie daruje cweaniaczkom) Pozdrawiam wszystkich i zeby tacy pseudobukmacherzy zdechli i nie dzialali na rynku pod zadna postacia niech sie przerzuca pracownicy i wlasciciele tego szajsu na zasilki socjalne - pewnie to jacys Cyganie wiec beda wiedziec jak yludzac 6.
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Knockin' On Heaven's Door
Jestem pewien,że ich tak samo załatwisz jak Orange....dla starego wyjadacza to pikuś........pozdrawiam
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
wcześniej mieli problemy , ktoś im zhakował hasełka na nettelera - conrad sygnalizował problem , teraz kłopot z wypłatami - szkoda bo ofertę maja dosc szeroką i kursy niezłe , ale w zwiazku w takimi numerami lepiej ich omijac - szkoda nerwów - 10bet - out
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zgadzam się z crossmen'em. Po ostatnich doświadczeniach i w końcu bankructwem pewnego innego azjatyckiego buka lepiej dmuchać na zimne. Wybór firm jest teraz tak duży że nie trzeba ryzykować a jeśli już to trzymać małe kwoty na koncie gracza.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
sam sobie odpowiadam na moje wcześniejsze pytanie. wypłata na kartę szła 6 dni. opłata wyniosła 5 euro (wypłacane 400) nie było problemów.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na 10bet nie potrafie znaleźć informacji o tym czy jak ma sie konto moneybookers w złotówkach to czy można wpłacić na konto bukmachera w euro. Prosze o pomoc w tej sprawie. Dzieki za odpowiedz.
Poprzedni temat chyba jak wszystkie "we cannot proceed"
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzieki tomo. Dopiero teraz zakładam tam konto. Troszke tam wpłace chociaż widze te pożane ostrzeżenia na górze.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
ano nie dziala od rana...cos wiadomo na ten temat? :/
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
ja wlasnie wypłaciłem kase z 10 bet i powiem Wam, że oprocz jaj z wyplata (10 dnia na moneybookers!) to wszystko w jak najlepszym porzadku jest - dosyc szybko rozliczaja i zybko odpisuja ( nie licczac wypłaty hehe)
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
O co chodzi w tej niby promocji 25 euro ?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
witam,czy to normalne,ze po wplacie do nich przez moneybookers pieniedzy nie ma od razu na koncie?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nienormalne..kasa po wplacie za pomoca moneybookers jest od razu na koncie 10bet.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Kasa na koncie po okolo 6 godzinach i paru mailach.No ale jest...w przeciwieństwie do bonusa(50 % od depozyt).Pytanie.Znowu musze sie upominac,czy dopisuja po jakims czasie z automatu?
|
|
|
Link skopiowany do schowka