|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Że oszukać Polaka potrafi tylko Polak  Jakoś ciężko tak znaleźć jakąś pozytywną cechę. No myślę, myślę i nie mogę nic wymyślić. Dobrze pracownicy? Nie wiem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W sumie z tym oszukiwaniem to głupotę palnąłem, bo to nie jest żaden stereotyp.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No wlasnie. Ciezka sprawa. Bo My to tacy nijacy jestesmy troche 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Panowie jak to to jest...
Jak sie bierze antybiotyki to nie mozna pic alkoholu? Czy tylko to dotyczy wybranych antybiotykow(z jakas substancja w skladzie?)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak sie bierze antybiotyki... chyba.
Ja bym nie ryzykowal.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie jak to to jest...
Jak sie bierze antybiotyki to nie mozna pic alkoholu? Czy tylko to dotyczy wybranych antybiotykow(z jakas substancja w skladzie?) lupus w tym wypadku najlepiej skontaktować się z lekarzem, który przepisał tobie ten lek. Poza tym powinno być coś napisane na ulotce o spożywaniu alkoholu. Powodzenia 
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Coz mozna powiedziec o Polakach? Polacy są specjalistami w kombinowaniu 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Np ja kombinuje czy bede mogl wypic cos czy nie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Potrzebuję linka do strony z livescorami. Była taka stronka ze wszyskimi ligami angielskimi i ważniejszymi światowymi, pokazywane były informacje o golach, kartkach itp. Zrobiona chyba we flashu, z reklamą Gillette'a (o ile dobrze pamiętam), czerwona kolorystyka. Zna ktoś adres? Dzięki! 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Potrzebuję linka do strony z livescorami. Była taka stronka ze wszyskimi ligami angielskimi i ważniejszymi światowymi, pokazywane były informacje o golach, kartkach itp. Zrobiona chyba we flashu, z reklamą Gillette'a (o ile dobrze pamiętam), czerwona kolorystyka. Zna ktoś adres? Dzięki!  To jest livescore Skysports ...bardzo dobry ale mi nie chodzi  Wejdz na strone www.skysports.com [ skysports.com] i tam jest livescore centre. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzięks, właśnie tego szukałem 
|
|
|
|
|
Huachipato
|
|
Huachipato
mozna gdzies na internecie ogladnac skoki na zywo ? jak tak to poprosiłbym o podanie strony gdzie bedzie transmisja live z góry dzieki za pomoc
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mozna gdzies na internecie ogladnac skoki na zywo ? jak tak to poprosiłbym o podanie strony gdzie bedzie transmisja live z góry dzieki za pomoc http://www.soccerlive.tv.pl/
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Taka sprawa jest : Szukam danych na temat bezrobocia jednego z krajów który przystapil razem z Polska do Unii. Ale chodzi mi o jakies wykresy, obojetnie w jakiej formie. Jak sie zmianila stopa bezrobocia podczas przebywania kraju w Unii. Szukam tego juz od ponad godziny i nigdzie nic takiego niemma...:( Pomozecie ? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Taka sprawa jest : Szukam danych na temat bezrobocia jednego z krajów który przystapil razem z Polska do Unii. Ale chodzi mi o jakies wykresy, obojetnie w jakiej formie. Jak sie zmianila stopa bezrobocia podczas przebywania kraju w Unii. Szukam tego juz od ponad godziny i nigdzie nic takiego niemma...:( Pomozecie ?  10 sek z google http://www.indexmundi.com/malta/unemployment_rate.html - malta
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
poszperaj sobie na tym indexmundi.com lub w "Cia world factbook" ( https://www.cia.gov/cia/download.html ) może tam coś będzie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ewetualnie wchodzimy na wikipedię na hasło "bezrobocie" i przeskakujemy na różne języki szukamy tabelek i wykresów  może na angielskim haśle będą jakieś odnośniki do portali o tym po angielsku. mam wolny net i mi się nie chce strona otworzyć, więc nie wiem, czy coś jest
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|