Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 20 z 20 1 2 18 19 20
too much love will kill you
too much love will kill you
Post deleted by Giertyszek

Bonus: Unibet
R
+
+
R Offline
a teraz kilka słow ode mnie..
Zdecydowałem sie po raz kolejny zaufać ekipie Delecty.. mecz z KK był wazny.. zawalili.. dziś to juz mecz ostatniej szansy aby jednak powalczyc o 8 miejsce. Jadar napewno tanio skory nie sprzeda i osobiscie spodziewam sie meczu z tiebreakiem (chociaz bardzo bym chcial aby Delecta wygrala za 3 punkty)
Jadar zajmuje w miare bezpieczne miejsce 7 z czterema punktami przewagi nad osma Warszawa i piecioma nad Delecta Bydgoszcz
Watpie aby Wawa ugrala jakies punkty przeciwko Czestochowie.. (która napewno chce przeskoczyc Resovie)
Bydgoszcz nawet jesli dzis wygra za 3 punkty to beda mieli punkt straty do Jadaru.. który w ostatniej kolejce zagra z Warszawa.. i tutaj mozliwe jest w zasdzie wszystko, ale Bydgoszcz i tak nie ma szans ich wyprzedzić bo w ostatniej kolejce graja wyjazd z Bełchatowie laugh
w meczu z KK w hali Łuczniczka bardzo wielu kibicow (przyznam że ku mojemu zdziwieniu)..
Bydgoskie media zachecaja do przyjscia na dziejsze spotkanie - wierze ze frekfencja bedzie dzis jeszcze wyzsza i Delecta niesiona dopingiem zagra lepsze zawody niz przeciwko Kędzierzynianom. Moj typ to tiebreak w dziejszym pojedynku.. chcociaz i 3-1 nie pogardze smile
W teraz lece ne mecz, Czołem cop

Delecta Bydgoszcz - Jadar Radom @ 1.72 - Unibet

i dla zabawy:

3-1 @ 4.40 - Prof
3-2 @ 5.10 - Expekt
2-3 @ 5.30 - Expekt

R
Pooh-Bah
Pooh-Bah
R Offline

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
www.volleylive.info [volleylive.info]

wyniki na żywo - dla przypomnienia

Last edited by Giertyszek; 21/03/2007 21:42.
R
Pooh-Bah
Pooh-Bah
R Offline

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline

M
Didżej
Didżej
M Offline
No... Nareszcie można powiedzieć.. powróciły dobre czasy i wyniki PLS bardzo dobre dla nas grających smile

Chociaż mecz w Warszawie.. naprawdę nie zaczął się dla grających gości, zbyt dobrze...

To co wyprawiali siatkarze Częstochowy, właśnie w dwóch pierwszych setach, to naprawdę, 'lekka' parodia... ale tak jak Woicki po spotkaniu powiedział... rozstrzelali się i później my ich ... wink

Jastrzębie, tylko problemy mieli w I secie, gdzie przegrali po bardzo dobrym I secie... Później już wyszło tak naprawdę doświadczenie i kto jest lepszy...

W piątek ostatnia już kolejka sezonu zasadniczego, a później już oczekiwane Play-Off smile Iiiii... zacznie się naprawdę bardzo ciekawa walka... smile

Riva widzę że postawił na 'swoich' i chyba również bardzo zadowolony z takiego obrotu sprawy... wink

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
Panowie, siedzicie mocno w siatkówce więc proszę o odpowiedź, bo byłem na stronach polskiej ligi i nie doszukałem się odpowiedzi. Jak rozgrywane są play-offy? Do ilu zwycięstw (a może tylko mecz i rewanż). Z góry dziekuję za odpowiedź.

O
old hand
old hand
O Offline
Originally Posted by tangerine
Panowie, siedzicie mocno w siatkówce więc proszę o odpowiedź, bo byłem na stronach polskiej ligi i nie doszukałem się odpowiedzi. Jak rozgrywane są play-offy? Do ilu zwycięstw (a może tylko mecz i rewanż). Z góry dziekuję za odpowiedź.

http://www.pls.pl/terminarz.php na samym dole

G
Inwestor
Inwestor
G Offline
Jutro ciekawe spotkania w ostatniej kolejce z udziałem zespołów walczących o utrzymanie.
Politechnika aby zająć ósme miejsce musi zdobyć punkt więcej od Bydgoszczy. (lepszy bilans setów)
Jadar już się utrzymał, jeśli zdobędzie jutro choć jeden punkt to ma miejsce siódme zapewnione.
Chyba że w Radomiu wolą grać ze Skrą niż z Olsztynem to wtedy ...? smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Radom dostaje 0:3 od Warszawy ,Skra puszcza mecz Delekcie i Radom gra w barażach.

Więc Radom się jeszcze nie utrzymał.

G
Inwestor
Inwestor
G Offline
Tak, jest taka teoretyczna możliwość, zatem poprawiam się, istnieje możliwość że Jadar grać będzie w barażach.

Czy ktoś wierzy że Skra odpuści Delekcie?

Otwarte pytanie do wszystkich!

R
+
+
R Offline
Jadę jutro na mecz do Bełchatowa.. Niestety z bukmacherskiego punktu widzenia obawiam sie gładkiego 3-0 (mimo ze dochodzą mnie słuchy, że SKRA ulgowo-treningowo potraktuje ten mecz, oszczedzając kluczowych zawodników)
Byłem w środe na meczu Delecta - Jadar i jeżeli Radomianie zagrają na tym słabym, żenującym poziomie jak przciwko bydgoskiej Deleckie.. to jestem pewien, że Rybak i spółka odniosą zwyciestwo za 3 punkty i niestety Wawka wyprzedzi ekipę znad Brdy.
Przyznam, że siatkarze ze stolicy w meczu z Czewa zaprezentowali się naprawdę dobrze.. i na tle slabego wystepu Jadaru oraz tego iż obawiam się ze nie do konca ten mecz może być czysty smile zdecydowałem sie zainwestować kilka monet w siatkarzy ze stolicy

Jadar Radom - AZS Politechnika Warszawska @ 2.06 - Expekt

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Zgadzam sie z przedmowca...dodam tylko,ze do gry wroci pewnie Kulikovskiy, Lomacz wyjdzie na rozegraniu,a jest w swietnej formie. Do tego atmosfera w zespole bojowa , szczegolnie po porazce z Czestochowa...jada po 3:0 ewentualnie 3:1 ... W kazdym razie 3pkt dla Sto(L)icy wink

Strona 20 z 20 1 2 18 19 20

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
9 zarejestrowanych użytkowników (Akhu, latajaca_holenderka, rafal08, ANZELMO, burbon, wHiTe_StAr, alfa, Górnik_Wałbrzych, 11kera11), 2,889 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,318
Posty5,842,500
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026