|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Miami Heat - Piladelphia Typ: Miami Heat -9 Buk: Pinnacle Kurs: 1.90 Stawka:2/10
Mówiąc szczerze Miami mnie zaskoczyło przegrywając dzisiejszej nocy (24.03.2007) 70:95 z Pacers w Indianie. Gracze Miami razili okrutnie nieskutecznością co było ich głównym powodem porażki. Miami Heat 14 meczy z rzędu wygrali ostatnio we własnej hali by później przerwać passe i przegrać z Orlando 83:97. Następnie po porażce z Orlando koszykarze Miami wygrali w Atlancie 91:83 by dalej polec w Indianie, o której już wyżej wspomniałem. Miami wciąż goni Washington w swojej Dywizji i "szuka" lepszej pozycji do zajęcia pred play-off. Miami zagra znowu bez Kapono, Wade'a i Mourninga. Philadelphia na wyjazdach spisuję się źle (9-25). Kontuzjowany jest zawodnik podstawowej piątki Andre Iguodala (18.1 pkt 5.8 zb 5.5 ast) co sądze wpłynie na grę zespołu gości. Miami lubi grać u siebie co udowodniło ostatnio robiąc długą 14 meczową serię zwycięstw u siebie. Mam nadzieje, że dzisiejszej nocy znowu Miami wkroczy na kolejną serię zwycięstw domowych. Ostatnie mecze na wyjeździe Phi: z Det L 75-96 z Atl L 92-104 z Ind W 100-96 z Mil L 90-109 z Cha L 87-102
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Los Angeles Clippers - Washington WizardsObie drużyny walczą o jak najwyższe miejsca w PO. Jak na razie LAC są na 8 miejscu i czują za sobą oddech GW. Ostatnie mecze to 3W, w tym wczoraj z UTAH grająca kiepsko na wyjazdach. Ciekawie wygląda ostatnio pokrycie HP. Na 7 meczy 6 razy pokryli HP ale tylko raz ujemne. Washington jak na razie zajmuje miejsce 3. Przegrywając dziś przy równoczesnej wygranej MIAMI spada na miejsce 6. WAS gra dziś 4 kolejny mecz na wyjeździe. 3 poprzednie to LWL. WAS ostatnio jeśli przegrywał to nie duża ilością pkt. Tylko wczoraj GS pokonali ich > niż 5. Osłabienia są po obu stronach. Liczę na wyrównany mecz. I stąd mój typ: Los Angeles Clippers - Washington Wizards (+5) 2 1.91 GB 3/10WAS jeśli przegra to zapewne nie dużą ilością pkt. Jednak nie stoją na straconej pozycji i niekoniecznie muszą przegrać;) Co Wy na to?? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bobcats-New Jersy typ 2 Sprawa jest jasna dla mnie u gospodarzy troche kontuzji EMeka, may , anderson , charlotte gra o pietruszke Goscie jak wiadomo dalej bez krstica, po fatalnym wystepie z orlando mysle ze dzis sie przebudza , bo play off jest na wyciagniecie reki , ale musza zaczac wygrywac To w sumie takie moje uzasadnienia Powodzenia
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Brawo Miami. Przegrać zesłaba Philadelphią (85:93) to nie lada wyczyn  Znowu w plecy.... Odpuszczam Miami...
|
|
|
Link skopiowany do schowka