|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Uprzejmie informujemy, że obecnie Pana konto objęte jest promocją Reactivation Top . JuN, jak długo (orientacyjnie) nie wpłacałeś na swoje konto w Bwin? A może w ogóle sie nie logowałes przez 2 lata i tak się ucieszyli że znowu zawitałeś że prezenty,prezenty,prezenty 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No 200 USD nieczęsto BWIN daje takie bonusy, mi zaoferowali po raz kolejny prawdziwie szalony bonus 50% up to 5 USD Jak to mawiał Borat wawaaaaaaaawoooa
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
Uprzejmie informujemy, że obecnie Pana konto objęte jest promocją Reactivation Top . JuN, jak długo (orientacyjnie) nie wpłacałeś na swoje konto w Bwin? A może w ogóle sie nie logowałes przez 2 lata i tak się ucieszyli że znowu zawitałeś że prezenty,prezenty,prezenty  ostatnio gralem tam z 1,5 m-c temu dawali mi bonusy 40 i 60 zl i nie wykorzystalem..
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Witam
Orientuje sie może ktoś jak rozliczają dzisiejsze zakłady na skoki? Pisałem do nich mejla, ale na razie milczą, a to bardzo ważne dla mnie
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Witam
Wypłaty na MB są realizowane w weekendy? Dzięki za info
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam
Wypłaty na MB są realizowane w weekendy? Dzięki za info
Pozdrawiam taaaa, zleciesz dzisiaj kase dostaniesz we wtorek, ewentualnie w srode... 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Witam, mam takie pytanko chcialem wplacic na konto bwin poprzez karte kredytowsa visa(ktora umozliwia platnosci przez internet).Wszystko wprowadzam poprawnie srodki na koncie są ,a po chwili pojawia sie komunikat"Instytucja obsługująca Twoją kartę kredytową odrzuciła wniosek o wydanie zezwolenia na przeprowadzanie transakcji. Skontaktuj się z nią w celu uzyskania szczegółowych informacji." Dzwonilem do banku a tam nie ma zadnej informacji o bledzie! Wie ktos o co chodzi?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Witam, mam takie pytanko chcialem wplacic na konto bwin poprzez karte kredytowsa visa(ktora umozliwia platnosci przez internet).Wszystko wprowadzam poprawnie srodki na koncie są ,a po chwili pojawia sie komunikat"Instytucja obsługująca Twoją kartę kredytową odrzuciła wniosek o wydanie zezwolenia na przeprowadzanie transakcji. Skontaktuj się z nią w celu uzyskania szczegółowych informacji." Dzwonilem do banku a tam nie ma zadnej informacji o bledzie! Wie ktos o co chodzi? Moze masz izzy karte, jak tak to ona nie obsluguje transakcji internetowych.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
mam dobra karte ktora umozliwia na 100% platnosci przez internet.Wypukle numery
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Witam, mam takie pytanko chcialem wplacic na konto bwin poprzez karte kredytowsa visa(ktora umozliwia platnosci przez internet).Wszystko wprowadzam poprawnie srodki na koncie są ,a po chwili pojawia sie komunikat"Instytucja obsługująca Twoją kartę kredytową odrzuciła wniosek o wydanie zezwolenia na przeprowadzanie transakcji. Skontaktuj się z nią w celu uzyskania szczegółowych informacji." Dzwonilem do banku a tam nie ma zadnej informacji o bledzie! Wie ktos o co chodzi? mialem podobnie z karta Master Card
|
|
|
|
|
member
|
|
member
no i jeszcze jeden kwiatek do przekretow BWIN--gram sobie spokojnie w pokerka,karta idzie a kaski jakos slabo przybywa,no i okazało się za prowizje na stole podniesli z 0,25$ do 1$, a wiec 4 razy, chyba im troszke plynnosc finansowa sie ulatnia
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Mam pytanko! Ile bwin pobiera za kolejne wypłaty w miesiącu (wiem że pierwsza jest bez prowizji)????. Dodam tylko że wypłacam kasę na mooneybookers jeśli to ma jakieś znaczenie.
z góry dzieki za odpowiedź
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
W marcu zrobiłem już pięć wypłat na MoneyBookers i nie zabrali mi jeszcze ani złotówki tytułem prowizji.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
thx za odpowiedz, tak przypuszczałem że na money... mogą nie pobierać dodatkowej prowizji
|
|
|
|
|
Didżej
|
|
Didżej
Witam... Zawsze jak już coś wypłacałem na mb, ale ostatnio tyle złego słyszy się na temat mb ... :Smirk: że pomyślałem sobie że teraz może wypłatę zlecę na konto bankowe? ... Tylko teraz niech mi ktoś powie, czy nic nie zabierają od kwoty zrealizowanej... i ile idzie tak wypłata? I czy w ogóle polecacie taką wypłatę bezpośrednio na konto bankowe, czy lepiej jednak na mb? Dzięki... 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Żadnych prowizji nie pobierają a wypłata będzie na twoim koncie po 3-4 dniach roboczych. Zdecydownie jeste tego samego zdania co Ty misiek i jak tylko mam mozliwosc zawsze wyplacam na konto bankowe pomijajac mb
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zagrałem po zakończeniu pierwszej serii na win Małysza po 1,30 za 10 minut odwołali druga serie, a bwin z łaski swojej do teraz nie zrobił zwrotów 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zagrałem po zakończeniu pierwszej serii na win Małysza po 1,30 za 10 minut odwołali druga serie, a bwin z łaski swojej do teraz nie zrobił zwrotów  pewnie siedza przed tv i czekaja na druga serie, bo jak bylo info, ze odwolali to byli na przerwie na papierosa
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zagrałem po zakończeniu pierwszej serii na win Małysza po 1,30 za 10 minut odwołali druga serie, a bwin z łaski swojej do teraz nie zrobił zwrotów  pewnie siedza przed tv i czekaja na druga serie, bo jak bylo info, ze odwolali to byli na przerwie na papierosa liczylem na zwrot, a uznali jako wygrany  chodz sie troche naczekalem 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Dostal 30% ekstra kase... i jeszcze mu zle  ze musial "troche" poczekac Co za ludzie  Zeby nie bylo OT: Bravo bwin  ...wyplata zlecona w niedziele a dzisiaj juz na koncie w banku
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|