Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Villain
Villain
Witam,

rozwaliłem kompresor (a moze i nawet silnik) do mojego Xedosa. Jest to na tyle specyficzny twór, ze nienaprawialny praktycznie. Auto stoi juz prawie 6 miesięcy i nie wiem co z nim zrobić frown
idealnie pasowałoby mi sprzedać tak jak stoi (do naprawy, albo na części) - jest na full opcji, klima, elektr. podgrz. fotele, skóry, nawigacja, alu 17-tki i takie tam.
wszystko poza wspomnianym silnikiem (moze tylko turbiną?) sprawne w 100% ale cięzko znaleźć kupca na takie cuś frown

Moglbym próbować naprawic, ale nie mogę znaleźć takiego silnika, a najlepiej na początek samej turbiny w rozsądnej cenie - moze Wy cos pomozecie ? Oczywiście anonse, i allegro mam dokładnie przeszukane... Wszelkie pomysly mile widziane, bo auto stoi, trzeba je opłacać i traci na wartosci, lato się zbliza a ja chce sobie kupic cos innego w końcu...

Pozdrawiam

a tak wygląda to autko

[Linked Image] [imageshack.us]

Bonus: Unibet
Impossible is nothing
Impossible is nothing
Hmmmmmmm, nieciekawa sytuacja. Najlepszym wyjsciem byłaby sprzedaż. Chociaż mo wujek zajmuje się turbinami więc moge się ewentualnie spytac ile by taka kosztowała do Twojej bryczki grin

G
enthusiast
enthusiast
G Offline
Mitul jeśli nie probowales to sprobuj poszukac na forum.mazdaspeed.pl

To jest chyba najodpowiedniejsze miejsce do tego typu spraw.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
No wlasnie, forum Mazdy badz ogloszenia z czesciami. Zwlaszcza o gosci, ktorzy maja bardzo duzo tego. Czesto nie wrzuca wszystkiego do ogloszen i byc moze ktos to ma. Nawet jesli nie to mozna pogadac czy da sie zalatwic sciagnac do Polski. Bo jesli ktos szuka to na pewno znajdzie w Niemczech przykladowo. Rzadki egzemplarz i moze byc drogo ale uwazam, ze lepiej postarac sie i naprawic bo sprzedac bedzie ciezko a jesli juz tak to malo okazyjnie. Poza tym z miesiaca na miesiac samochod traci na wartosci ....
Gielda samochodowa (czy jakos tak) ma duza baze ogloszen czesci, poza tym allegro ....

Villain
Villain
Originally Posted by mateusz2201
Hmmmmmmm, nieciekawa sytuacja. Najlepszym wyjsciem byłaby sprzedaż. Chociaż mo wujek zajmuje się turbinami więc moge się ewentualnie spytac ile by taka kosztowała do Twojej bryczki grin

zapytaj wujka, zapytaj i daj znać... nowa to nie wchodzi w grę, bo będzie kosztowała wiecej niz to auto obecnie jest warte. Regeneracji ZADEN fachowiec w Polsce się raczej nie podejmie wiec jedynie jakaś uzywka...

Villain
Villain
rivex, groobel - szukalem na forum mazdy, tez lipa, ale co tam trzeba sledzić na bieżąco - tak samo jak allegro.
Nie ukrywam, że najchetniej bym sprzedal tak jak stoi (ze spoooorą stratą) bo nie mam czasu ani chęci sie tym autkiem więcej zajmować.,..

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
3 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, alfa, Sensei), 3,273 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,309
Posty5,841,184
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026