Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 3 z 9 1 2 3 4 5 6 7 8 9
D
Pooh-Bah
Pooh-Bah
D Offline
Chetnie z Wami pogram mecze towarzyskie smile

Moje dane:

Nick: Donati
Klub: [Anal]-Terror
Liga: D - 2

Bonus: Unibet
P
veteran
veteran
P Offline
Samos możemy zagrać ale zagrajmy rezerwami bo muszę gonić 1 miejsce w lidze smile Co ty na to? a kiedyś zagramy podstawową jedenastką i tak nie mam szans tongue

B
Pooh-Bah
Pooh-Bah
B Offline
sa jakies zewnetrzne programy do planetarium-a ? mam klopot z wyszukiwaniem "bosmanow" a taki program bylby pomocny, dajcie znac czy czegos uzywacie.

pozdrawiam z zachodniego wybrzeza

member
member
Gram w sokkera i managerzone i zastanawiam sie jaki wybrac trzeci manager online.NIe wiem do konca co wybrac Planetarium czy hattricka,co polecacie i czemu??

D
Pooh-Bah
Pooh-Bah
D Offline
Policeman bardzo chetnie zagram, w przyszlym tyg. wysle zaproszenie (albo najlepiej Ty wyslij:) ). Jednak chce zaznaczyc, ze nie mam juz praktycznie rezerw, gdyz ciagle skracam zespol do liczby 15 zawodnikow wink

Barteus jesli sa takie programy to nic o nich przynajmniej mi nie wiadomo, gdyz uwazam ze to wlasnie jest urok tej gry. Sam jestes managerem, sam masz znajdowac dobrych zawodnikow. Ewentualnie mozesz to robic z pomoca Skauta. I taki program zabijalby w pewnym sensie ta gre.

Co do Karasa, zebysmy mieli tylko takie problemy he :]

member
member
Originally Posted by Samos
Co do Karasa, zebysmy mieli tylko takie problemy he :]

spoko dziki za odpowiedz:P pomogles mi i to bardz:) dzieki:D:P

R
Pooh-Bah
Pooh-Bah
R Offline
W sokera grałem jakis czas temu i mi sie niespecjalnie podobał. W HT mam druzynke(juz jakies 2 lata), ale po 2-3 sezonach wszystko staje sie monotonne i traci smaczek gdyz wszystko sie opiera na treningu i gromadzeniu mamony :/ W PMa gram kilka sezonow i musze przyznac ze jest to najlepszy menager online z jakim miałem do czynienia ze wzgledu na bardzo wiele opcji które decyduja o druzynie jak i o meczach. Jesli mielibyscie jakies pytania to smiało postaram sie moja skromna wiedza podzielic. Moj team to Full Wypas Stalowa Wola obecnie liga C-6 choc bywało sie juz wyzej.
Pozdrawiam retoox

D
Pooh-Bah
Pooh-Bah
D Offline
Retoox moze w przyszlym sezonie trafimy do jednej ligi. Sprawdzilem, ze o awans bedzie Ci raczej trudno, natomiast ja wskakuje z D.
Moze niedlugo tez zagramy sparing ? Druzyne masz dosc dobra i ciekawi mnie jak wypadne na Twoim tle smile

Pozdrawiam

member
member
Panowie zacheccie mnie jakos do tej gry,bo na razie nie widze,zeby ktos mi cos madrego odpisal,a licze,ze ma do czynienia z madrymi ludzmi na tym forum:)
Pozdrawiam:)madrych tego forum:P hehe

Z
stranger
stranger
Z Offline
Witam

Mam pewną ofertę, nie mam jeszcze drużyny w grze ale z chęcią kupie w ligach wyższych niż E czyli C I B Ew D smile

member
member
juz troche poznalem ta gre i na razie jakos mi sie za bardzo nie spodobala,ale to dopiero,poczatek graniaa...mysle ,ze bedzie om wiele lepiej z checiami i samozaparciem:)

member
member
Dwa remisy po 0-0 ale lipa troche z tym jest

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
ja przestałem grać, żeby coś tutaj pozytywnego ucuiłać trzeba spędzić troszke czasu nad tym managerkiem, HT na razie mi wystarczy

pozdr,

R
Pooh-Bah
Pooh-Bah
R Offline
zuczek18 a ile oferujesz wink Ja poasiadam druzyne w C - lidze ale ze składem spokojnie na B wink i prawie 17M na koncie czyli tyle ile by chciało miec dziewiedziesiatkilka procent uczestnikow tej gry ale niema wink Gra ta jednak na tyle mi sie podoba, ze swojej druzynki tanio nieoddam hehe

Baqu masz racje trzeba nad nia troszke posiedziec, ale z HT niema jej co nawet porownywac, bo tam jest tylko jedna sciezka która trzeba isc tj. trening--> sprzedaz--> trening... jesli niemasz kasy poprostu niestac Cie na awans i wszystko opiera sie na tym zeby sie jak najwiecej i jak najszybciej dorobic. W PM masz napewno kilka drog do wyboru, w chwili obecnej np. bardzo oplacalnym jest posiadanie zawodnikow o wysokich skillach fizycznych (szybkosc i sila) co pozwala na wygrywanie ATów a to z koleii bardzo czesto przewaza o losach meczu. W gre trzeba sie troche zagłebic, ale moim zdnaiem warto.
Pozdrawiam retoox

Pooh-Bah
Pooh-Bah
A mi się ta gra spodobała smile Zaczełem dzień po Baqu, na początku ciężko się było przyzwyczaić, no ale już mam 5 zwycięstw z rzędu i zaczynam kumać grę...no może mam duże problemy z transferami :/

pozdro

member
member
ja jakos nie moge jej zrozumiec zbyt dobrze...zobaczymy jak bedzie dalej...moim zdaniem sa lepsze od tej gry,ale w ta tez sobioe podgram:)

D
Pooh-Bah
Pooh-Bah
D Offline
Heh ja juz zdarzylem sie uzaleznic od tej gry... wink
Zaczynalem od E, awansowalem do D, teraz napewno awansuje do C i mam nadzieje, ze ciagle bedzie mi tak szlo... smile

member
member
to moze mi cos podpowiessz?? nauczysz w to lepiej grac??

D
Pooh-Bah
Pooh-Bah
D Offline
W PManagerze dostajesz taka osobe jak doradca ... smile
Do niego mozesz zwrocic sie z kazdym pytaniem, a on napewno Ci pomoze.

member
member
wiem:P pytam sie jak moge i o co moge:P ale to ine taka latwe na poczatku...

Strona 3 z 9 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
8 zarejestrowanych użytkowników (alfa, $-man, Sensei, betowiec, rafal08, ANZELMO, latajaca_holenderka, Lukasz111), 919 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,285
Posty5,835,151
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025