|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Skrzynka oprozniona. Wszystkie sprawy mozna zalatwiac na liveczacie. Zakladka "obsluga klienta" na glownej stronie betsson. pawel532418 - wrzuc swoj login na moj priv.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
kolezanka ma to samo tyle ze ona wyplacila ok 1 000 pln wytlumacz banik co jest grane skany podobno wyslala a tu zero odezwu z waszej strony Jak slysze moja kolezanka to juz wiem wszystko. Każdy wie wszystko - widocznie kolega pomagał koleżance typować - a to zabronione nie jest .. prawda ? ... ale wypłacić trzeba ... a firmę to boli , szczególnie taką słabą jak betsson ostatnimi czasy ..  poprawcie się bo inne firmy już wyprzedzają o lata świetlne
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
nie ma co najezdzac na ta firme, kursy mi sie tam podobaja, sa bardzo przyzwoite, oferta bogata, tenis do ostatniej chwili, ogolnie sobie ich chwale ale brakuje szybkich wyplat takich jak ma np gamebookers, pinnacle czy chocby... betathome
a to ze kasa wyplacona i przez tydzien nie ma zadnej reakcji to jest troche niepowazne ze strony firmy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Banik napisz cos wiecej o punktach ktore sie zdobywa grajac u was albo niech ktos napisze kto gra ile tych punktow daja za gre za pokera etc
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
banik odpisz na moj priv jak bedziesz pozdrawiam
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
czy aby wypłacić kasę przez Moneybookers trzeba najpierw dokonać depozytu tą drogą?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chyba nie ale skan dowodu bedzie potrzebny w takim przypadku napewno
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
ja wplacalem przez konto bankowe a potem wyplacalem bez zadnych problemow na MB.
Jednak to bylo dawno temu, od tego czasu duzo sie zmienilo...
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
chyba nie ale skan dowodu bedzie potrzebny w takim przypadku napewno Skan dowodu, telefon, weryfikacja adresu - wszystko mozliwe Dziwny buk, taki jakis podejrzliwy 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Cambell wyslij jeszcze raz priva bo nic nie ma. Skany dowdow , weryfikacja tel. to skrajne przypadki, gdy instnieje prawdopodobienstwo ze dany user ma wiele kont. Niestety oszustow i naciagaczy wsord rodakow cala masa i tlyko im moza zawdzieczac dodatkowe kontrole, czy ograniczenia w wyplatach czy obracaniu bonusem. W normlanym przypadku kasa na MB jesli byla wyplacana do poludnia , powinna byc na drugi dzien roboczy.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
priv wyslany  powinien dojsc ... napisz w takim razie o co jest podejrzewana 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Mam pytanko - obstawiam zakład typu DNB (draw no bet) i pada remis. W takim wypadku betsson przelicza zakład po kursie 1,0 (ok bo zwrot) ale do obrotu bonusaem zakład liczony nie jest (a to chyba nie ok, bo zakład zawarty był po kursie 1,55) ? Tak ma być ???
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
te zakłady nigdzie nie są liczone do obrotu - sama nazwa wskazuje remis nie ma zakładu -
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
te zakłady nigdzie nie są liczone do obrotu - sama nazwa wskazuje remis nie ma zakładu - OK.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Witam, Czy zaklady na dzisiejsze mecze w lidze kosza greckiej beda anulowane ? Czy trzeba bedzie czekac na rozliczenie kuponow do 14 kwietnia ? Moze ktos z Was wie ? 
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
LIVE BETTING NA BETSSON.COM Nareszcie to na co czekali wszyscy nasi klienci - ZAKŁADY LIVE! Dziś inauguracja meczem Aston Villa - Everton! Jutro i w środę 4 mecze Ligi Mistrzów! WYKORZYSTAJ CZAS I GRAJ O WIELKIE PIENIĄDZE!  ciekaw jestem co zaoferuja 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pewnie bedzie cos na styl bah, trzy opcje do grania, kursy 1,8-1,8
no ale obym sie mylil
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Niestety wczoraj do wyboru były tylko dwie opcje- kto wygra i liczba bramek. Jak na razie bardzo słaba oferta, ale miejmy nadzieję, że wkrótce betsson poszerzy ofertę. Od 2 dni zapowiadali coś czego nie ma jeszcze żaden bukmacher, no i dodali opcję gry LIVE, tylko że to żadna nowość. No ale co tam, niech myślą że byli pierwsi. Dla mnie jak na razie zakłady live w betssonie szczęśliwe. Wczoraj udało mi się "wydusić" 50zł.:)
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
No właśnie, ten tekst "coś czego nie ma żaden inny bukmacher, przynajmniej w takim zakresie"  Trzeba im chyba wysłać link do bwina, niech sobie popatrzą jak live powinien wyglądać ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ile trwa wyplata w Betssonie na Netellera ??Wyplacilem wczoraj pod wieczor kase i myslalem ze dzisiaj bedzie bo LM i chce wplacic do expekta...??WIe ktos ??I wogule czy moge wyplacic na Netellera jesli jeszcze nigdy nie wplacalem tam ta metoda.. ??
Z góry dzieki za odpowiedz !!
Pozdrawiam
|
|
|
Link skopiowany do schowka