|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
PartyBets pewnie rozlicza to podobnie do Gamebookers, czyli jeśli mecz nie zostanie dokończony w ciągu jednego czy dwóch dni to następuje zwrot. Jeśli chodzi o obrót bonusem to 3 miesiące to sporo czasu.  Tym bardziej, że ruszyła nasza ekstraklasa i Liga Mistrzów też idzie już pełną parą... ============ 100% bonus do $100 w PartyBets, wystarczy podczas rejestracji wpisać kod promocji NEWUSER100
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
no 3 miechy to sporo, ale gorzej, gdy to info sie pokazuje dopiero po ponad 2, bo wczesniej nie bylo napisane kiedy "wygasa bonus"
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Zleciłem wypłatę ponad dwa tygodnie temu, najpierw minął pierwszy tydzień i zero odzewu wiec napisałem maila, otrzymałem odpowiedź że najpierw skontaktują sie ze mną telefonicznie w celu weryfikacji. Minął już drugi tydzien i nadal cisza. Support dno, kursy dno, jesli ta firma sądzi że dzięki bonusom przyciągnie do siebie nowych, STAŁYCH klientów to nie wróżę jej sukcesu
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
PartyBets daje jak Gamebookers bonus na urodziny?
|
|
|
|
|
|
|
pietroc1908, racje, jeśli jest 3 miesiące na obrót bonusem to powinno to być napisane w warunkach promocji. Natomiast osobiście nigdy nie obracałem żadnego bonusu dłużej niż 1-2 tygodnie...  ============ 100% bonus do $100 w PartyBets, wystarczy podczas rejestracji wpisać kod promocji NEWUSER100
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Nie wiem czy Conrad odpowiada na privy, więc spytam przedstawię mój problem tutaj: Skorzystałem dzisiaj w PartyBets z kodu NEWUSER100 przy rejestracji i wpłacie 100$. Zdążyłem wszystko już postawić (wszystko w grze) i w międzyczasie czytałem temat PartyBets od pierwszego posta pierwszego tematu o tym buku. W oczy wpadła mi wzmianka o byłych graczach PartyPoker, bo sam kiedyś grywałem sporo w pokera. Sprawdziłem i miałem kiedyś konto w PartyPoker dla jakiegoś bonusu, nie wpłacałem nic, ale musiało to być konto Real Money, bo inaczej nie dostałbym wtedy bonusa. Co mam teraz zrobić, żeby nie zablokowali mi konta? Na bonusie aż tak mi nie zależy. Mogę wypłacić teraz kasę przed zrobieniem obrotu? Nie zablokują mi konta przy wypłacie?
|
|
|
|
|
|
|
Radziłbym dokończyć obrót i otrzymać bonus. Nigdy nie wpłacałeś do nich pieniędzy, tak więc nie będziesz miał problemów.
Blokowanie kont ma miejsce w sytuacjach, w których ktoś werbuje prywatnie znajomych, natomiast w promocjach typu NEWUSER100 takich problemów nie ma.
============ 100% bonus do $100 w PartyBets, wystarczy podczas rejestracji wpisać kod promocji NEWUSER100
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
z twojej wypowiedzi wynika, że jak ktoś miał konto w Party Poker tylko po to, żeby otrzyać bonusa 50$ (wiesz chyba o jaki chodzi), ale nic nie wpłacał to może teraz otrzymać bonus z kody NEwUser100. Dobrze rozumiem?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
ok, spróbuję w takim razie, ale jak mi zablokują, to mam nadzieję że mi pomożesz w wyjaśnianiu 
|
|
|
|
|
|
|
Mam kilku znajomych i oni grali wcześniej w PP na podstawie tego bonusu, gdzie niby są real-money player ale tak naprawdę nigdy grosza nie wpłacili do nich.
Zarejestrowali się ponownie na PartyBets i bez problemu odebrali bonus (Ci co wygrali).
Natomiast jeśli ktoś już rzeczywiście wpłacał kasę do pokera to proszę nie otwierać nowych kont.
============ 100% bonus do $100 w PartyBets, wystarczy podczas rejestracji wpisać kod promocji NEWUSER100
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
hej nadal weryfikuja nowych klientow rozmowa telefoniczna ?
pozdro
|
|
|
|
|
|
|
Ta rozmowa to dosłownie imie nazwisko, yes, yes, yes. Goodbye.  Oni tylko chcą sprawdzić czy pod tym telefonem figuruje prawdziwa osoba, o imieniu i nazwisku jaki widzą w profilu. To wszystko. ============ 100% bonus do $100 w PartyBets, wystarczy podczas rejestracji wpisać kod promocji NEWUSER100
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam mam pytanie, czytalem wyrywkowo topick, wydaje mi się że sie nie potarzam
a wiec
Wplacam sobie 100 $ i przypuscmy promocja wygasa za 2 dni, a ja jeszcze nie zdążyłem obrócić pieniążkami. Co dzieje sie wtedy ? Czy może gdy wplacam pieniądze po wpisaniu kodu automatycznie "łapie się" na bonusa i pozostaje kwestia obrócenia, na którego jak już chyba ktoś pisał, jest jakieś 2 miesiące.
Obrócenie powinno mi zająć 6-10 dni, no ale różnie się przecież zdarza, stąd pytanie.
pozdrawiam Conrad
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak wplacisz 2 dni przed koncem to masz normalnie 3 miechy na obrocenie 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Przejrzałem pobieżnie temat i widze ze nikomu sie taki "numer" jak mi nie trafil ..:D Mianowicie ...zaraz po rejestracji wsykoczylo okno zeby zrobic depozyt..a skoro zakladam konto to po to zeby pograc u nich wiec depozyt zrobilem. 100$ poszło gładko. Miedzyczasie wsykoczyl jakis 4 cyfrowy numer i informacja ze auto call center...czy jakos tak, zadzwoni do mnie w celu weryfikacji... nie minelo 5 sec i dzwoni.. "numer prywatny" a po podniesienu sluchawki strasznie przerywajacy kobiecy glosc :/ Zrozumialem tylko slowo number bo reszta bylo jakims totalnym szumem... intuicyjnie wklepalem numerek po czym dykteryjka powtórzyła sie :/ a zaraz oitem w polowie przerwalo rozmowe  wnioskuje ze moja weryfikacja nie powiodla sie... zeby mnie w tym utwierdzić postanowili mi bloknac konto.. "Your account has been temporarily frozen." ehhh Wniosek Hu*nia z ta weryfikacja przez tel! Niepotrzebny wybryk techniczny ktory nawet w XI century potrafi nawalac ! Pozdrawiam Ps jak cos wywalcze z nimi to opisze dalsze przygody;)
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Co do Partybets i całej sieci PartyGaming (PartyPoker.com; PartyBets.com, Gamebookers.com)... Chciałem skorzystać z tej promocji, ale żeby być pewnym otrzymania bonusu napisałem do supportu, ponieważ mam konto i w PP i w GB. Support odpisał, że nie mogę założyć nowego konta w PB, ponieważ nie można mieć 2 kont w serwisach PB i PP. Konto w GB nie ma nic do rzeczy bo w GB oni mają tylko większość udziałów firmy. Ale PP i PB to integralne serwisy i niezależnie gdzie założy się konto funkcjonuje ono w obydwu usługach. Tak więc odpuszczę sobie .. po co potem robić sobie kłopoty...
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Gadales z nimi po polsku ? Jak dlugo czekales na emaila ?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Wpłacałem dzis poprzez MB kasę, z MB sciagnięta, a na koncie nie ma. Support też niby 24h, ale odpisać od kilku godzin nie raczą....
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Czy przy wyplacie potrzebne sa skany dowodu i karty czy wystarczy tylko weryfikacja telefoniczna?
Zlecilem wyplate wczoraj i czekam wlasnie na maila i telefon od nich.
Chcialbym to zrobic sprawnie poniewaz zalezy mi na wyplacie do konca tygodnia poniewaz pozniej wyjezdzam.
Jakies sugestje?
|
|
|
|
|
Olimpijczyk
|
|
Olimpijczyk
A co to "sugestja" ? 
|