Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 2 z 2 1 2
C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
Originally Posted by Pierniczek
W mojej analizie zapomniałem jeszcze dodać, że obecnie kadra B jest na zgrupowaniu w Iraku laugh

Ogolnie to moze nie wypada sie smiac, ale to juz mnie totalnie pogniotlo lol...

Bonus: Unibet
W
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Offline
niech sobie szachin-szacha Kpauscinskiego przeczytaja paly jedne, nie rozumiem nawet jakichkolwiek prob zamacho na ten kraj.

old hand
old hand
Taki atak powietrzny na instalacje atomowe, zakłady zbrojeniowe itp. jest jaknajbardziej moiżliwy, chociaż nie wiadomo w jakim terminie. Ruskie jak zawsze chcą zamętu narobić. Te bydlaki mają to we krwi.
Najlepszy byłby prewencyjny atak atomowy Izraela. Problem z głowy, tylko wielce humanitarna Europa bawiłaby się w protesty, embarga i listy wybitnych intelektualistów.
Prawdą jest, że Iran+atomówka=wyczekiwanie na atak. Państwa islamskie z natury są terrorystyczne, nie ucywilizujesz ich.

O
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
O Offline
Iran - USA
Typ : 1

Analiza : USA zagra z sąsiadem z tabeli Iraku - Iranem . Niewyobrażam sobie innego wyniku jak wygrana Iranu na własnym stadionie . Iran po wygranej ma szanse na europejskie puchary , USA natomiast już o nic nie walczy . Ekipa z USA ma osłabioną ławkę rezerwowych . Przed Spotkaniem USA - Irak nie był tak silny jak jest teraz , widac że są na fali dodatkową motywacją bedzie gorący doping wypełnionego po brzegi stdionu . Kurs mocno przesadzony . Pzdr

P
Pooh-Bah
Pooh-Bah
P Offline
Ozeszlol nie zapominaj, że USA gra podobnie jak Kuwejt i Arabia Saudyjska, w dodatku kadra B współpracuje ze szkoleniowcami z Polski na zgrupowaniu w Iraku wiec do szczęścia potrzeba im tylko współpracy z Iranem i będą mieli monopol jeżeli chodzi o złoż(a)-oną taktykę międzynarodową. laugh Nie zapominajmy, że niedługo selekcjonerowi USA kończy sie kontrakt więc będzie chciał zaprezentować sie z jak najlepszej strony laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Patrzyłem na mape ,nie mamy tak daleko do Iraku i Iranu :/

P
Pooh-Bah
Pooh-Bah
P Offline
To może zrobimy tam zlot mecz.pl? smile Śmiac mi sie chcę z tej całej ruskiej prowokacji, a jeszcze bardziej z komentarzy w stylu: 2012 rok sie zbliża... laugh

Ps. Ozeszlol Iran nie ma szans na europejskie puchary, bo został ukarany przez UEFA za nałożenie kuratora na IZPN(Irański Związek Piłki Nożnej) oraz za niesportowe zachowanie podczas innych meczów międzynarodowych laugh

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Jesli ktos szuka fajerwerkow na Sylwestra to Iran powinien byc dobrym rozwiazaniem.

Strona 2 z 2 1 2

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
10 zarejestrowanych użytkowników (rymoholik, alfa, Sensei, rafal08, latajaca_holenderka, burbon, Akhu, bukma, Kretol, aker), 4,342 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,306
Posty5,840,542
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026