|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jeszeli wpylna jakies piniadze na moje konto w mbanku, to dostaje o tym powiadomienie na maila, czy musze ciagle logowac sie do mbanku i sprawdzac?
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Musisz się logować i sprawdzać.
Przelewy przychodzące w tym banku księgowane są w godzinach: 12:00 15:00 18:15 Przelewy mbank--> mbank są księgowane od razu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak przy wyplacie kasy z SB na konto mBAnku podalem stary kod banku to kasa dojdzie ? czycofna wyplate ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mozna z mbanku przelewac kase na zagraniczne konto, dokladnie chodzi mi o niemieckie konto Gamebookers?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Jak przy wyplacie kasy z SB na konto mBAnku podalem stary kod banku to kasa dojdzie ? czycofna wyplate ? Dojdzie ja z expektu/unibetu caly czas na stary wyplacam i kaska czasem nawet i tego samego dnia jest
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Mozna z mbanku przelewac kase na zagraniczne konto, dokladnie chodzi mi o niemieckie konto Gamebookers? Można robić przlewy na zagraniczne konto, ale nie bardzo sie opłaca przelewy zagraniczne - opłata: 0,25% kwoty przelewu min 20 zł, max 200 zł Nie lepiej sobie przelać na moneybookers, a potem do gamebookers. Za dwa dni kasa na koncie.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Witam. Mam pytanie czy ktoś wie co to jest routing number i jaki jest ten numer mbanku, przy przelewie z jednego buka proszą o ten numer i o kod swift , oczywiście kod swift znam, ale z tym routing number nigdy nie miałem do czynienia. Dzięki za pomoc.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przelewy przychodzące w tym banku księgowane są w godzinach: 12:00 15:00 18:15 Przelewy mbank--> mbank są księgowane od razu. czy te godziny obowiązują też w niedziele?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Przelewy przychodzące w tym banku księgowane są w godzinach: 12:00 15:00 18:15 Przelewy mbank--> mbank są księgowane od razu. czy te godziny obowiązują też w niedziele? W soboty i niedzielę nikt nic nie prześle bo ELIXIR nie działa.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przelewy przychodzące w tym banku księgowane są w godzinach: 12:00 15:00 18:15 Przelewy mbank--> mbank są księgowane od razu. czy te godziny obowiązują też w niedziele? W soboty i niedzielę nikt nic nie prześle bo ELIXIR nie działa. no to katastrofa :/ ale dzieki za odp nie bede siedzial do 18 i sie ludzil ze dojdzie dzisiaj
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Mam pytanie . Po Rejstracji dostaliscie jakiegos maila potwierdzajacego?? i drugie pytanie w piatek podpisalem umowe z Kurierem kiedy moge sie spodziewac ze bede mogl korzystac z konta;> thx z gory;p
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mam pytanie . Po Rejstracji dostaliscie jakiegos maila potwierdzajacego?? i drugie pytanie w piatek podpisalem umowe z Kurierem kiedy moge sie spodziewac ze bede mogl korzystac z konta;> thx z gory;p Ja podpisalem umowe z kurierem w sobote, a z konta moglem zaczac korzystac w czwartek. Po rejestracji jakiegos tam maila chyba dostalem.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Mam Pytanie jeszcze jedno. po podpisaniu umowy trzeba wykonac jakis tel??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jeżeli masz neta to nie musisz. Musisz skorzystać z pakietu aktywacyjnego, a jak go uruchopmisz to już od ciebie zależy.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
aha ok:)BO w piatek podpisalem umowe z kurirem i czekam caly czas na maila. zaraz po rejstracji tez nie dostalem maila, a pakiet aktywacyjny przrez neta skrozystalem zn iego. Bo jezeli dobrze rozumiem to musze dostac maila i dopiero wtedy moge korzystac z konta?> w sensie wplaty/wyplaty
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
aha ok:)BO w piatek podpisalem umowe z kurirem i czekam caly czas na maila. zaraz po rejstracji tez nie dostalem maila, a pakiet aktywacyjny przrez neta skrozystalem zn iego. Bo jezeli dobrze rozumiem to musze dostac maila i dopiero wtedy moge korzystac z konta?> w sensie wplaty/wyplaty Powinien do Ciebie przyjsc mail potwierdzajacy pelna aktywacje konta. Wtedy bedziesz mogl wplacac/wyplacac
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Zlecilem wyplate 31 marca z Nordicbet (korzystają z norweskiego banku) a 2 kwietnia (poniedzialek) zostala ona zaakceptowana do realizacji. Wyplata idzie na dodatkowy Emax walutowy(podalem numer IBAN tego rachunku - nie mojego glownego EKonta). Czy to normalne ze dzisiaj (6 kwiecien) pieniedzy nie ma jeszcze na koncie?
|
|
|
|
|
Fundator
|
|
Fundator
To chyba bez znaczenia który rachunek podałeś jeśli chodzi o szybkość dostarczenia przelewu.Osobiście to na twoim miejscu zaczłąbym sie martwić jeżeli we wtorek nie będzie kasy bo póki co to mieści sie w terminie.Sam też na przelewy zagraniczne 5,6 dni czekałem swego czasu z betdirect
|
|
|
Link skopiowany do schowka