Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 4 z 14 1 2 3 4 5 6 13 14
K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by mankey
Kto mi powie co trzeba włączyc w Real Player zeby film z napisami był smile

Real alternative sciagasz. I normalnie otworzysz w Subedicie z napisami.

Bonus: Unibet
P
podwórkowy attaché
podwórkowy attaché
P Offline
Mam takie pytanie , otóż mam poskanowaną książkę i chciałbym ją wrzucić w worda , tylko żeby wyglądało tak jak bym ją przepisał tongue bo będzie tam razem z innym tekstem który namiętnie pisałem hehe . Da się to jakoś zrobić ?

Villain
Villain
gdzie znajdę skrot do "pokaż pulpit" bo przeinstalowałem system i już nie pamiętam, a chce go wrzucić do paska (Windows XP)

i jeszcze jedno, chcę sobie wrzucić do paska na dole, jako ikonki Firefoxa, wspomniany "pokaż pulpit" itp (patrz obrazek) ale pojawia mi sie ten znaczek oddzielający, tylko nie moge go przesunąć i w związku z tym nie pozwala mi na wklejanie skrotu do tego paska
[Linked Image] [imageshack.us]

pomóżcie please bo to proste a mnie drażni już szukanie smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Piecia84
Mam takie pytanie , otóż mam poskanowaną książkę i chciałbym ją wrzucić w worda , tylko żeby wyglądało tak jak bym ją przepisał tongue bo będzie tam razem z innym tekstem który namiętnie pisałem hehe . Da się to jakoś zrobić ?

normala ze sie da musisz miec program do rozpoznawania tekstu np acrobat reader nie wiem czy dobrze napisałem smile no i rozpoznajesz i wklejasz i poprawiasz ewentualne błędy.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Mitul
gdzie znajdę skrot do "pokaż pulpit" bo przeinstalowałem system i już nie pamiętam, a chce go wrzucić do paska (Windows XP)

i jeszcze jedno, chcę sobie wrzucić do paska na dole, jako ikonki Firefoxa, wspomniany "pokaż pulpit" itp (patrz obrazek) ale pojawia mi sie ten znaczek oddzielający, tylko nie moge go przesunąć i w związku z tym nie pozwala mi na wklejanie skrotu do tego paska
[Linked Image] [imageshack.us]

pomóżcie please bo to proste a mnie drażni już szukanie smile

klikasz paski narzędzi i zaznacz szybkie uruchamianie i bedziesz miał na pasku pasek szybkiego uruchamiania gdzie jest własnie ten pokaz pulpit

P
podwórkowy attaché
podwórkowy attaché
P Offline
podziękowania za pomoc piwo

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by siwy212
Originally Posted by Piecia84

normala ze sie da musisz miec program do rozpoznawania tekstu np acrobat reader nie wiem czy dobrze napisałem smile no i rozpoznajesz i wklejasz i poprawiasz ewentualne błędy.

Słabo.

P
podwórkowy attaché
podwórkowy attaché
P Offline
Próbowałem ale się nie daje , jednak to chyba o coś innego chodzi , jak ktoś wie niech da znać bardzo mi na tym zależy smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ja wiem, ale musiałbyś się wykosztować na program (ja cracków działających nie znalazłem - w sumie to trochę dawno szukałem, więc może coś się zmieniło). Program nazywa się ABBYY FineReader.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Aha, cena wynosi ~500zł.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Zbigniew
Ja wiem, ale musiałbyś się wykosztować na program (ja cracków działających nie znalazłem - w sumie to trochę dawno szukałem, więc może coś się zmieniło). Program nazywa się ABBYY FineReader.

boże własnie o fine reader mi chodziło bo to jego uzywałem do pisania pracy dyplomowej grin sorki za pomyłke

P
podwórkowy attaché
podwórkowy attaché
P Offline
dobra , dzięki postaram się poszukać więc grin

P
podwórkowy attaché
podwórkowy attaché
P Offline
Mam ten program i działa znakomicie , dzięki piwo

C
addict
addict
C Offline
POMOCY!
mam problem z windows media player nie chodzi mi o sam odtwarzacz bo go nie potrzebuje(sic!)ale o to ze niektore programy do ogladania TV online(sport)sa widocznie oparte o to g. z microsoftu no i co zrobic w takim wypadku?
mam nadzieje ze ktos bedzie wiedzial o co chodzi,nowy WMP11 ma dodany na poczatku instalacji pewien test ,ktorego nie potrafie przejsc wink

Villain
Villain
tak trochę OT ale jaki znacie najlepszy livescore na komorkę (WAP) taki zeby bylo jak najwiecej dyscyplin...
bo ja mam fonbet a tam na przyklad nie ma polskiego kosza frown

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by comp
POMOCY!
mam problem z windows media player nie chodzi mi o sam odtwarzacz bo go nie potrzebuje(sic!)ale o to ze niektore programy do ogladania TV online(sport)sa widocznie oparte o to g. z microsoftu no i co zrobic w takim wypadku?
mam nadzieje ze ktos bedzie wiedzial o co chodzi,nowy WMP11 ma dodany na poczatku instalacji pewien test ,ktorego nie potrafie przejsc wink

Mi tez sie niektore kanaly nie zalanczaly sciagnij media playera 10 i bedzie ok przynajmniej mi pomogło smile wiem o co chdozi z 11 laugh

C
addict
addict
C Offline
pomogło wielkie dzięki.

P
old hand
old hand
P Offline
prawdopodobnie siadla mi karta graficzna w kompie......mam obraz ale sa na nim kreski wszerz monitora...i obraz jest lekko zamazany....nie wie ktos jak mozna jeszcze ja uratowac??....nie mam jak kupic juz dzisiaj ani jutro poniewz jestem daleko od polski....prosze o pomoc jak mam to sprawdzic czy to na pewno karta graficzna....plisss

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Podłącz monitor pod innego kompa jeśli masz możliwość - wtedy będziesz miał pewność. Ja bym bardziej stawiał na monitor niż na kartę. Obraz zamazany...

P
old hand
old hand
P Offline
wlasnie o to chodzi ze nie mam mozliwosci podpiecia monitora pod innego kompa....masz jakis inny pomysl??

Strona 4 z 14 1 2 3 4 5 6 13 14

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
12 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, rafal08, 11kera11, alfa, Lukasz111, Green Arrow, forty, Sensei, bukma, rymoholik, Akhu, $-man), 818 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,285
Posty5,835,047
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025