|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kto mi powie co trzeba włączyc w Real Player zeby film z napisami był  Real alternative sciagasz. I normalnie otworzysz w Subedicie z napisami.
|
|
|
|
|
podwórkowy attaché
|
|
podwórkowy attaché
Mam takie pytanie , otóż mam poskanowaną książkę i chciałbym ją wrzucić w worda , tylko żeby wyglądało tak jak bym ją przepisał  bo będzie tam razem z innym tekstem który namiętnie pisałem hehe . Da się to jakoś zrobić ?
|
|
|
|
|
Villain
|
|
Villain
gdzie znajdę skrot do "pokaż pulpit" bo przeinstalowałem system i już nie pamiętam, a chce go wrzucić do paska (Windows XP) i jeszcze jedno, chcę sobie wrzucić do paska na dole, jako ikonki Firefoxa, wspomniany "pokaż pulpit" itp (patrz obrazek) ale pojawia mi sie ten znaczek oddzielający, tylko nie moge go przesunąć i w związku z tym nie pozwala mi na wklejanie skrotu do tego paska [Linked Image] [ imageshack.us] pomóżcie please bo to proste a mnie drażni już szukanie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mam takie pytanie , otóż mam poskanowaną książkę i chciałbym ją wrzucić w worda , tylko żeby wyglądało tak jak bym ją przepisał  bo będzie tam razem z innym tekstem który namiętnie pisałem hehe . Da się to jakoś zrobić ? normala ze sie da musisz miec program do rozpoznawania tekstu np acrobat reader nie wiem czy dobrze napisałem  no i rozpoznajesz i wklejasz i poprawiasz ewentualne błędy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
gdzie znajdę skrot do "pokaż pulpit" bo przeinstalowałem system i już nie pamiętam, a chce go wrzucić do paska (Windows XP) i jeszcze jedno, chcę sobie wrzucić do paska na dole, jako ikonki Firefoxa, wspomniany "pokaż pulpit" itp (patrz obrazek) ale pojawia mi sie ten znaczek oddzielający, tylko nie moge go przesunąć i w związku z tym nie pozwala mi na wklejanie skrotu do tego paska [Linked Image] [ imageshack.us] pomóżcie please bo to proste a mnie drażni już szukanie  klikasz paski narzędzi i zaznacz szybkie uruchamianie i bedziesz miał na pasku pasek szybkiego uruchamiania gdzie jest własnie ten pokaz pulpit
|
|
|
|
|
podwórkowy attaché
|
|
podwórkowy attaché
podziękowania za pomoc 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mam takie pytanie , otóż mam poskanowaną książkę i chciałbym ją wrzucić w worda , tylko żeby wyglądało tak jak bym ją przepisał  bo będzie tam razem z innym tekstem który namiętnie pisałem hehe . Da się to jakoś zrobić ? normala ze sie da musisz miec program do rozpoznawania tekstu np acrobat reader nie wiem czy dobrze napisałem  no i rozpoznajesz i wklejasz i poprawiasz ewentualne błędy. Słabo.
|
|
|
|
|
podwórkowy attaché
|
|
podwórkowy attaché
Próbowałem ale się nie daje , jednak to chyba o coś innego chodzi , jak ktoś wie niech da znać bardzo mi na tym zależy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja wiem, ale musiałbyś się wykosztować na program (ja cracków działających nie znalazłem - w sumie to trochę dawno szukałem, więc może coś się zmieniło). Program nazywa się ABBYY FineReader.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja wiem, ale musiałbyś się wykosztować na program (ja cracków działających nie znalazłem - w sumie to trochę dawno szukałem, więc może coś się zmieniło). Program nazywa się ABBYY FineReader. boże własnie o fine reader mi chodziło bo to jego uzywałem do pisania pracy dyplomowej  sorki za pomyłke
|
|
|
|
|
podwórkowy attaché
|
|
podwórkowy attaché
dobra , dzięki postaram się poszukać więc 
|
|
|
|
|
podwórkowy attaché
|
|
podwórkowy attaché
Mam ten program i działa znakomicie , dzięki 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
POMOCY! mam problem z windows media player nie chodzi mi o sam odtwarzacz bo go nie potrzebuje(sic!)ale o to ze niektore programy do ogladania TV online(sport)sa widocznie oparte o to g. z microsoftu no i co zrobic w takim wypadku? mam nadzieje ze ktos bedzie wiedzial o co chodzi,nowy WMP11 ma dodany na poczatku instalacji pewien test ,ktorego nie potrafie przejsc 
|
|
|
|
|
Villain
|
|
Villain
tak trochę OT ale jaki znacie najlepszy livescore na komorkę (WAP) taki zeby bylo jak najwiecej dyscyplin... bo ja mam fonbet a tam na przyklad nie ma polskiego kosza 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
POMOCY! mam problem z windows media player nie chodzi mi o sam odtwarzacz bo go nie potrzebuje(sic!)ale o to ze niektore programy do ogladania TV online(sport)sa widocznie oparte o to g. z microsoftu no i co zrobic w takim wypadku? mam nadzieje ze ktos bedzie wiedzial o co chodzi,nowy WMP11 ma dodany na poczatku instalacji pewien test ,ktorego nie potrafie przejsc  Mi tez sie niektore kanaly nie zalanczaly sciagnij media playera 10 i bedzie ok przynajmniej mi pomogło  wiem o co chdozi z 11 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
prawdopodobnie siadla mi karta graficzna w kompie......mam obraz ale sa na nim kreski wszerz monitora...i obraz jest lekko zamazany....nie wie ktos jak mozna jeszcze ja uratowac??....nie mam jak kupic juz dzisiaj ani jutro poniewz jestem daleko od polski....prosze o pomoc jak mam to sprawdzic czy to na pewno karta graficzna....plisss
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Podłącz monitor pod innego kompa jeśli masz możliwość - wtedy będziesz miał pewność. Ja bym bardziej stawiał na monitor niż na kartę. Obraz zamazany...
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
wlasnie o to chodzi ze nie mam mozliwosci podpiecia monitora pod innego kompa....masz jakis inny pomysl??
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|