Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 2 z 2 1 2
G
old hand
old hand
G Offline
Originally Posted by ciacho1984
Akurat nokie 6230i mam od lipca wiec jak cos pytaj smialo, (..) czytelny w ostrym sloncu, co niestety przeszkadalo mi w poprzednim moim telefonie noki 6610i.

Wyswietlacz w mojej Nokii 6230i niestety w swietle slonecznym nie jest zbyt widoczny, czy to tylko u mnie? tongue

Tez Ci sie zdarza, ze pada nieoczekiwanie (w sensie wylacza sie?)

Poza tymi minusami swietny telefon.

Bonus: Unibet
member
member
Originally Posted by GumoL
Originally Posted by ciacho1984
Akurat nokie 6230i mam od lipca wiec jak cos pytaj smialo, (..) czytelny w ostrym sloncu, co niestety przeszkadalo mi w poprzednim moim telefonie noki 6610i.

Wyswietlacz w mojej Nokii 6230i niestety w swietle slonecznym nie jest zbyt widoczny, czy to tylko u mnie? tongue

Tez Ci sie zdarza, ze pada nieoczekiwanie (w sensie wylacza sie?)

Poza tymi minusami swietny telefon.

też moge polecić nokie 6230i, absolutnie ma wszystko smile
co do wad... to nie znalazłem a mam telefon od września

GumoL, u mnie wyświetlacz jak najbardziej widoczny, nie wyłącza się nieoczekiwanie

no dobra, jest 1 rzecz do której moge sie przyczepić: wibracje są takie same wtedy jak ktoś dzwoni do Ciebie jak i wtedy jak ktoś ci wysyła smsa- niby szczególik ale na początku troche mi przeszkadzał bo poprzedniczka(6610) miała to zróżnicowane
(chyba że ja tego ustawić nie umie tongue )

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
Wyswietlacz nawet w piekny sloneczny dzien , pokazuje wiernie kolory, moze pobaw sie ustawieniami kontrastu w opcjach, choc ja mam fabryczne i nie ma problemow.
Nie zdarzylo mi sie by jeszcze sie wylaczyl albo zawiesil, a mam go dosc sporo w okresie od lipca telefon nie byl wylaczony wiecej niz 10 razy, caly czas chodzi i co jakies 4-5 dni doladowuje, moze cos zaczyna u Ciebie GumoL padac, moze zostal zalany telefon albo wgrales jakis nowy soft i przez to jest to dosc dziwny objaw bo moja dziewczyna ma ten samo model i jej nie byl od czerwca ani razu wylaczony i dziala jak nalezy a dosc sporo go uzywa do pisania sms i dzwonienia.

K
old hand
old hand
K Offline
nie chcialem zakladac nowego tematu bo temat prawie podobny
mam nokie 6103 po 3 sek rozmowy tel.automatycznie sie rozlancza podobno jest na to jakis kod po ktorego wpisaniu nic sie nie dzieje moze zna ktos go??
z gory dzieki

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A tak sobie z ciekawosci napisze:
moze ktos ma 6280 i moze cos o niej powiedziec.
Bo juz moj stary fon coraz bardziej mnie nudzi i wlasnie 6280 wpadla mi w oko ...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
No jeszcze mysle nad E50 - mniejszy troszke i Symbian ale bateria slabsza.
Tu mam pytanko: jak chodza Nokie z Symbianem? Nie przymulaja troche?? Bo zalezy mi na bezproblemowym uzytkowaniu i dosyc dobrej jakosci fona...

Strona 2 z 2 1 2

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
6 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, ANZELMO, Lukasz111, aker, forty, 11kera11), 2,809 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,833,359
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025