|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Polskiej nie ma. Rybek chciał napisy...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Polskiej nie ma. Rybek chciał napisy... Nie sprecyzowal
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no to było pierwsze miejsce gdzie looknąłem :] ale dzięki za fatyge  cza poczekać:] tudzież do cinema sie przejechać... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Można gdzieś w sieci znaleźć napisy do Gola 2? Szukam i są tylko do jedynki :/ Jak by ktoś miał to byłbym wdzięczny. I może wie ktoś kiedy wchodzi ten film do Polskich kin?
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Można gdzieś w sieci znaleźć napisy do Gola 2? Szukam i są tylko do jedynki :/ Jak by ktoś miał to byłbym wdzięczny. I może wie ktoś kiedy wchodzi ten film do Polskich kin? chodzi ci o ten film? Goal!2 [ napisy.org] jesli tak to milego ogladania
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Można gdzieś w sieci znaleźć napisy do Gola 2? Szukam i są tylko do jedynki :/ Jak by ktoś miał to byłbym wdzięczny. I może wie ktoś kiedy wchodzi ten film do Polskich kin? chodzi ci o ten film? Goal!2 [ napisy.org] jesli tak to milego ogladania Przeciez to sa do jedynki :/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
znacie jakis dobry program ktory by potrafil odtworzyc uszkodzony film? subplayer bestplayer vplayer nie daly rady - caly czas wyskakuje blad ze plik jest uszkodzony
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[b]Even money[/i] Bohaterami tego trzymającego w napięciu filmu są hazardziści, bukmacherzy, gliniarze i młody obiecujący koszykarz, którego brat nie może sobie poradzić z kłopotami finansowymi. Ich drogi życiowe krzyżują się na mistrzowskim meczu koszykówki, a stawka o którą toczy się gra jest bardzo wysoka.
Czy młody koszykarz poświęci zwycięstwo swojej drużyny, aby uwolnić swojego starszego brata od szantażującego go niebezpiecznego bukmachera? Czy bukmacher sprzeciwi się mafii, aby zdobyć serce wahającej się dziewczyny? Czy gospodyni domowa, ukrywająca swoje uzależnienie od hazardu, po otrzymaniu informacji, że mecz koszykówki jest ustawiony, postawi na niego wszystkie oszczędności swojej rodziny?
"Jump Shot" to film trzymający widzów cały czas w napięciu, pełen niespodzianek i zaskakujących zwrotów akcji, zachęcających do zabawy w przewidywanie dalszych losów jego bohaterów...Bardzo dobry... pytanie brzmi, co Ty jesteś gotów położyć na szali?Wszystkim hazardzistom polecam 
|
|
|
|
|
Profesor
|
|
Profesor
znacie jakis dobry program ktory by potrafil odtworzyc uszkodzony film? subplayer bestplayer vplayer nie daly rady - caly czas wyskakuje blad ze plik jest uszkodzony AllPlayer ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
znacie jakis dobry program ktory by potrafil odtworzyc uszkodzony film? subplayer bestplayer vplayer nie daly rady - caly czas wyskakuje blad ze plik jest uszkodzony AllPlayer ? Troche smieszne, jak uszkodzony to uszkodzony 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
AllPlayer ma narzędzia do naprawiania. Nie zawsze działają, ale warto spróbować...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
The Black Donnelly's niestety zdjęte  NBC wyemituje do 9 odcinka.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ktoś wspominał o serialu "Dexter". Naprawdę świetny. Świetne zdjęcia, fajny klimat kubańskiego Miami, naprawdę warto się zainteresować tym serialem.
Ponadto mogę polecić z nowszych seriali dwa: "Raines" schemat klasyczny, detektyw rozwiązujący różne sprawy, realizacja dość ciekawa, mianowice nasz detektyw (zresztą J Goldblum, z Muchy) miewa halucynacje z ofiarami zabójstw, ktrórym się zajmuje. Warto obejrzeć, na razie 4 odcinki.
"the Tudors" ten serial dla ludzi któym podobał się Rome, inne czasy (Anglia Tudorów), inne klimaty ale realizacja na naprawdę niezłym poziomie. Obejrzałem na razie tylko pierwszy odcinek (w sieci sa już dwa natępne). Na pewno warto się zainteresować.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
znacie jakis dobry program ktory by potrafil odtworzyc uszkodzony film? subplayer bestplayer vplayer nie daly rady - caly czas wyskakuje blad ze plik jest uszkodzony AllPlayer ? Sprobuj GOM Player, powinno pojsc 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
The Black Donnelly's niestety zdjęte  NBC wyemituje do 9 odcinka. Zamiast tego wstawiają jak to w ameryce następny reality show  Szkoda, że ten serial leci właśnie na nbc.Powinno go wyemitować albo showtime, albo hbo.Z tego co słyszałem Black Donnellys ma być przesunięte na inny dzień, albo resztę odcinków dadzą na swojej stronie.Głupi amerykanie...Niech oglądają idola 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wiem że troche na sucho ale zobaczcie http://film.wp.pl/cid,697,type,latest,zwiastuny.html?T%5Bpage%5D=1&ticaid=13866 bedzie sie działo już nie moge sie doczekać  mega wyyebany zwiastun:O
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wiem że troche na sucho ale zobaczcie http://film.wp.pl/cid,697,type,latest,zwiastuny.html?T%5Bpage%5D=1&ticaid=13866 bedzie sie działo już nie moge sie doczekać  mega wyyebany zwiastun:O jupikajej madafaka 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ponadto mogę polecić z nowszych seriali dwa: "Raines" schemat klasyczny, detektyw rozwiązujący różne sprawy, realizacja dość ciekawa, mianowice nasz detektyw (zresztą J Goldblum, z Muchy) miewa halucynacje z ofiarami zabójstw, ktrórym się zajmuje. Warto obejrzeć, na razie 4 odcinki. Również zainteresowałem się tym serialem ale na torrentach posucha, ledwie po kilka źródeł. Mógłbyś napisać skąd dokładnie ściągasz ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Również zainteresowałem się tym serialem ale na torrentach posucha, ledwie po kilka źródeł. Mógłbyś napisać skąd dokładnie ściągasz ? Seriale najlepiej ściągać z Torrentleech.org. Stronka z ratio. Jeżeli nie ma rejestracji to mam kilka zaproszeń, odezwij sie na prive'a.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
polecam stronę http://peb.pl/seriale/ , masa seriali do ściągnięcia
|
|