|
|
newbie
|
|
newbie
a ja bym odradzal wplacanie do nich,bo rano wplacilem przez moneybookers 1500 zeta,kase wcielo zamiast pojawic sie od razu na koncie jak w innych normalnych firmach,a na maile od rana nie odpowiadaja--"super firma" trzeba sie wylogowac i zalogowac ponownie, wtedy kasa juz jest dopisana. fakt ze to jest denerwujace ;/
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
...albo nacisnac HISTORIA i wtedy jest odswiezany stan konta  nieco dzikie metody ale dzialaja 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ile trwa przelew kasy na MB a ile na konto bankowe? która metoda szybsza odnośnie unibetu, bo musze miec jutro kasę i nie wiem którym sposobem wypłacać ????
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Rejestrowal sie ktos z tego bannera na forum ? Chce wiedziec czy otrzymam bonus wplacajac Netellerem, w regulaminie akcji bonusowej jest MB a nie ma nic o Neteller a wydaje mi sie ze jak jest jedno to i powinno byc drugie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ile trwa przelew kasy na MB a ile na konto bankowe? która metoda szybsza odnośnie unibetu, bo musze miec jutro kasę i nie wiem którym sposobem wypłacać ???? Na MB mialem chyba w ten sam dzien, na Neteller to w pare godzin, a na konto bankowe czekalem pare dni (zwrot na karte). pzdr.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
ile trwa przelew kasy na MB a ile na konto bankowe? która metoda szybsza odnośnie unibetu, bo musze miec jutro kasę i nie wiem którym sposobem wypłacać ???? Na MB mialem chyba w ten sam dzien, na Neteller to w pare godzin, a na konto bankowe czekalem pare dni (zwrot na karte). pzdr. prawdopodobnie najszybszą odp uzyskasz pisząc do supportu, który w unibecie działa raczej szybko i prężnie 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
oczywiście poprzedni post był skierowany do globusa....
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Support w Unibecie jest bardzo sprawny. Ten buk naprawdę długo działa na polskim rynku i ma tu ogromne doświadczenie. Cały czas aktualna jest ciekawa promocja...: ------------ BONUS 100zł=200zł jest ważny do odwołania. Więcej informacji można znaleźć tutaj: https://www.mecz.pl/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=1048354https://www.mecz.pl/prom.php 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Mam juz tak konto jakies 4miechy ale nie wplacalem. Czy poromo mnie obejmnie?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Mam juz tak konto jakies 4miechy ale nie wplacalem. Czy poromo mnie obejmnie? raczej nie bo trzeba sie zarejestrowac ze specjalnego linku
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Mam juz tak konto jakies 4miechy ale nie wplacalem. Czy poromo mnie obejmnie? Obejmuje. Napisz im maila i opisz sytuację. Wpłać pieniądze i dostaniesz bonusa. Mój kumpel tak zrobił i dostał a konto miał z 2 lata 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Potwierdzam post wyżej  Miałem konto ponad rok, po korespondencji z supportem odpisali że mam prawo do promocji i dopisali mi 100 zł. Musiałem się tylko o nie upomnieć z załączeniem poprzedniej korespondencji... Pozdrawiam!
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Ktos korzytał z Netellera przy wpłatach.
Czy mozna później wypłacic na konto? czy tal jak w expekcie tylko z powrotem na neteller?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
w expie i unibet można na konto ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zablokowali mi konto bo wykryli ze mam inne, probowalem sie zalogowac na stare konto przed rejestracja nowego ale w zaden sposob nie moglem. zalezalo mi na zagraniu na mecz Chelsea-Valenica bo był na ten mecz bonus 20 euro do wygrania. Czy jest szansa wytłumaczyc to telefonicznie ? Czy raczej potraktuja to jako rpobe wyludzenia bonusu i moge pozegnac sie ze srodkami na koncie ?
Z lekka mnie denerwuja bo nie chca powiedziec nawet loginu mojego niby starego konta ja wpisalem chyba wszystkie jakie moglem zarejestrowac i zaden nie dzialal
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak wpłace 100 zł ro razem z bonusem będę mieć 200 zł. I musze to obrócić na kwotę 1200 zł i po kursie 1.4? Tak? I jeszcze czy 1.4 to może być kurs kuponu czy musi być kurs zdarzenia.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Czy zakłady dwudrogowe na NHL liczą się z dogrywką i RZUTAMI KARNYMI? Przy zakładzie jest napisane tylko "Zawierając dogrywkę". Proszę o szybką odpowiedź
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
z OT i rzutami karnymi ...
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Dzięki artbledo, już wiem o co chodzi. Mianowicie nie skojarzyłem, że to play-off'y, a więc już nie ma rzutów karnych 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy ktoś dostawał już od UB jakieś premie. Zagrałem z rana jakieś kupony za końcówki z konta i teraz wchodze i ponownie przegrane 2 dzisiejsze kupony a widze że w transakcjach jest jakaś Premia 13 zł.?? Jedyne co mi przychodzi na myśl to to, że w ostatnich 8 kuponach przegrałem ok 130zł i to jakiś 10% bonus. Czy ktoś może to sprawdzić. Jak ktoś ma krótsze serie porażek to moge pomóc. 
|
|
|
Link skopiowany do schowka