Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 5 z 18 1 2 3 4 5 6 7 17 18
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
majac srodki na moneybookers mozesz wpłacac do buka w czasie rzeczywistym i bez opłat .
wejdz na glowna m i poczytaj jak to dziala ;-)

Bonus: Unibet
a.k.a. "gen.Franco"
a.k.a. "gen.Franco"
dziękuwka,zaraz sprawdzę, może jakieś pomocne linki ???

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by gen.Franco
dziękuwka,zaraz sprawdzę, może jakieś pomocne linki ???
klepnij w goglownicy , masz tego mase , jak nie samo moneybookers to np "czym jest moneybookers" ;-)

a.k.a. "gen.Franco"
a.k.a. "gen.Franco"
thanks,już poczytuję,pytam bo cały czas korzystałem ze zwykłych wpłat za pomocą przelewów bankowych...

Pozdrawiam !!!

M
member
member
M Offline
Dziś wpłaciłem wszystko z mb do jednego z buków.. i właśnie pojawiła się suma z bwin na koncie. Tak więc u mnie problem już z głowy

@mata82 - może zrób podobnie i będzie tak samo jak u mnie?

Dzięki Misiek za radę.Tak zrobiłem i kasa wkońcu się pojawiła na koncie moneybookers.pozd

H
enthusiast
enthusiast
H Offline
odpowie ktoś na moje pytanie?

Czy z MB mozna wypłacić pieniądze do konta w banku: skok stefczyka?

H
newbie
newbie
H Offline
Głupie pytanie na które zapewnoe znasz odpowiedz.
Pieniadze z mb jak wypłacasz to tak samo jak bys chciał komus wpłacic pieniadze na konto
To czy w dowolnym banku mozesz zrobic przelew na konto w skoku
nie nie nie mozesz poniewasz skok nie jest bankiem tylko urojoną kasa oszczednosciową gdzie mozesz sam se wpłacic jedynie tylko sam do siebie na swoje konto badz wypłacac i robic od nich pozyczki
wiec nie zadawaj głupich pytan to tak samo jak bys pytał czy moneybookers wyśle ci kase przekazem pocztowym do domu
smile Pozdro heart

H
enthusiast
enthusiast
H Offline
Mam ostatnie pytanie, czy ktoś wie jaki jest SWIFT banku skok stefczyka? Czy takie coś wogóle istnieje?

M
addict
addict
M Offline
Ostanio dyskutowano w tym temacie o problemach przy kwotach wypłaconych od bukmacherow na kwote wieksza niz 1 k GPB. Czy jesli sam zasile swoje konto przelewem bankowym to to samo bede mial? Chodzi mi o to kilkudniowe zamrozenie wplat i wysylanie jakiegos oswiadczenia

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Zablokowali mi wpaty karta kredytowa na 24godzin??? Czy wiecie moze dlaczego????

G
addict
addict
G Offline
Originally Posted by michal392
Ostanio dyskutowano w tym temacie o problemach przy kwotach wypłaconych od bukmacherow na kwote wieksza niz 1 k GPB. Czy jesli sam zasile swoje konto przelewem bankowym to to samo bede mial? Chodzi mi o to kilkudniowe zamrozenie wplat i wysylanie jakiegos oswiadczenia
Tak samo. Zanim wpłacisz to musisz odnaleźć odpowiedniego ptaszka w swoich ustawieniach na MB, niestety nie potrafię opisać którego, bo u mnie zniknął po zaznaczeniu.

G
addict
addict
G Offline
PROFIL i na samym dole:

By checking this box you acknowledge the above written warning. If you do not acknowledge this warning you may continue to use Moneybookers but we cannot allow your account balance to exceed GBP 1000 or the equivalent in your account currency.

Zaznaczenie tej kratki oznacza przyjęcie do wiadomości powyższego ostrzeżenia. Nie przyjęcie do wiadomości tego ostrzeżenia oznacza możliwość dalszego korzystania z Moneybookers, ale saldo konta nie może przekroczyć GBP 1000 lub tej samej kwoty w walucie jaka zarejstrowali Państwo swoje konto.

$
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
$ Offline
wypłaciłem 200zł w czwartek i do tej pory nie mam pieniedzy na koncie.co moze byc??? frown

G
addict
addict
G Offline
Originally Posted by $port
wypłaciłem 200zł w czwartek i do tej pory nie mam pieniedzy na koncie.co moze byc??? frown
Może być Wielkanoc.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Jets możliwosc zamiany konta ZŁ na EUR?

T
addict
addict
T Offline
Mam problem. Do mojego konta w MB są przypisane dwa adresy email. I teraz chciałbym usunąć jeden z nich po czym założyć na nim drugie osobne konto na inną osobę w MB, wszystko legalnie za zgodą tej osoby. Czy da radę tak zrobić ??

A
Knockin' On Heaven's Door
Knockin' On Heaven's Door
A Offline
To co dla użytkownika jest legalne dość czesto dla MB jest podejrzane...prościej założyć sobie nowy adres e-mail i pod nim nowe konto na MB niż później lamentować,że był legal a oni zamknęli konto.

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by therror
Mam problem. Do mojego konta w MB są przypisane dwa adresy email. I teraz chciałbym usunąć jeden z nich po czym założyć na nim drugie osobne konto na inną osobę w MB, wszystko legalnie za zgodą tej osoby. Czy da radę tak zrobić ??

Jest to niemożliwe, nawet jak usuniesz/zdeaktywujesz swojego starego e-maila - już nie może być przypisany do innego konta.

Ma to zapobiegać wypłacaniu od bukmacherów na konta e-mailowe innych osób. Jeżeli konto MB jest zablokowane ( czasowo lub permanentnie ), a wiadomo, że od bukmachera trzeba wypłacić na ten sam e-mail co się wpłacało - zatem nie można zrobić podmiany e-maila na inną osobę smile

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by imarcel
Jets możliwosc zamiany konta ZŁ na EUR?
Jest taka możliwość - wymagany kontakt z supportem smile poprzez centrum wiadomości smile

M
member
member
M Offline
Originally Posted by therror

to ryzykowne,raczej zablokuja stare i nowe konto poniewaz stary email pozostanie w ich bazie na zawsze

Strona 5 z 18 1 2 3 4 5 6 7 17 18

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
12 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, latajaca_holenderka, forty, Sensei, betowiec, rymoholik, Lukasz111, alfa, aker, burbon, 11kera11, akagi), 1,909 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,278
Posty5,830,492
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025