|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Zgadza się. Każdy e-mail wprowadzony do MB zostaje w bazie danych , niezależnie czy jest poźniej aktywny czy usunięty.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
oka dzieki 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Jets możliwosc zamiany konta ZŁ na EUR? Jesli nie robiles zadnej transakcji na koncie. Bo jesli robiles to pozostaje zamkniecie konta w ZŁ i otwarcie nowego juz w EUR.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Panwoie potrzebuje zrobić screena swojego konta na MB ale nie mam pojęcia jak to zrobić,mógłby ktoś wytłumaczyć mi krok po kroku jak to zrobić.Za info z góry dzięki
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
na klawiaturze masz prt sc ( print screen ), klikasz w momencie jak masz załadowane swoje konto Moneybookers, otwierasz np. program graficzny irfan view i wklejasz obraz ( --> edit --> paste ) no i zapisujesz pliczek....
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wypłaciłem 200zł w czwartek i do tej pory nie mam pieniedzy na koncie.co moze byc???  Może być Wielkanoc. dalej nic interweniowac jakioms malilem??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wypłaciłem 200zł w czwartek i do tej pory nie mam pieniedzy na koncie.co moze byc???  Może być Wielkanoc. dalej nic interweniowac jakioms malilem?? nie maja maila w tym probklem ;/ mi zablkowali konto z 1500 zl i nie wiem co robic pisze pamial i nic ;/ Moze ktos pomodz
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Bez powodu, by Ci nie zablokowali ....
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bez powodu, by Ci nie zablokowali .... własnie ze bez powodu...móglbys pomodz a nie sie madrzysz
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Ja juz widze powod...Wymiany z innymi uzytkownikami. Niestety MB blokuje konta jak po lanczuszku. Gdy nabroi ktos z kim sie wymieniales to Twoje konto tez jest blokniete. Nie pozostaje Ci nic innego jak kontakt z supportem i wyjasnienie sprawy.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Bez powodu, by Ci nie zablokowali .... własnie ze bez powodu...móglbys pomodz a nie sie madrzysz Nie ma bez powodu - zawsze jest jakiś. Tak samo podejrzewam jak napisał wyzej SyKo - wymiany z innymi. Najgorsze teraz może być to, że posądzą Cię o nieuczciwe transakcje z innymi użytkownikami, i dopóki tych użytkowników niezweryfikują to będziesz miał cały czas account locked. A nie wiesz z kim się wymieniałeś i mozesz czasem swojej kasy już nieodblokować ... Tak to jest jak się wymienia MB z jakimiś gówniarzami po 50 PLN ... kombinują potem oni u buków i blokada idzie automatycznie wszystkim..
|
|
|
|
|
member
|
|
member
nie wiecie czy MB ksieguje kase w weekendy ???
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pytania laika:
ile kosztuje przelew na konto kogos innego?
Czy przed pierwsza wyplata z MB na konto bankowe trzeba przechodzic jakas weryfikacje?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
1. 1% 2. to zalezy ja akurat nie miałem, ale zeby zwiększyć limit tranzakcji trzeba im np podesłać skan dowodu tożsamości 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Pytania laika:
ile kosztuje przelew na konto kogos innego?
Czy przed pierwsza wyplata z MB na konto bankowe trzeba przechodzic jakas weryfikacje? 1.Coś okolo 1 zl. 2.Ja żadnej weryfikacji nie przechodzilem.
|
|
|
|
|
Profesor
|
|
Profesor
Panowie czy to możliwe żeby kasa z MB nie dotrała na moje konto bankowe mimo że mineło juz 10 dni od daty zlecenia przelweu ? Zleciłem wypłate 5.04 tj czwartek przed swiętami a dziś jest już 15.04 :/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Szybkie i krotkie pytanko: Czy ci amatorzy nie maja historii operacji jesli nie wprowadzimy emaila kontrahenta czy numeru transakcji? Chodzi mi o to zeby wyswietlic sobie np historie operacji z ostatniego miesiaca - gdzie to jest bo nie widzem - klikam 'history' a tam zada dodatkowych filtrow....Nie wierze ze nie pomysleli o takim detalu niech mnie ktos wyprowadzi z bledu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
juz naprawili tę niedociągłość wow widocznie ktos im donióśł
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Witam Mam pytanie odnosnie MB. Chcialbym wplacic kase do nich z BZWBK. Tylko mam maly problem. Potrzebuje ulice i kod pocztowy. Czy moglby ktos podac te informacje, a najlepiej przeslal screena jak to ma wygladac?? (wiem, ze na pewno juz to gdzies bylo, ale ja jakos nie moge tego znalezc. Przegladal juz chyba z 4 tematy na temat MB i nic na ten temat nie znalazlem. Mozliwe, ze przeoczylem, wiec prosze o wyrozumialosc i pomoc) Z gory dziekuje wszystkim za pomoc
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
ile idzie kasa z mbanku na mbookers wczoraj kolo 22 wpłacałem
|
|