|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
Kontynuacja poprzedniego tematuPrzypominam o ciągle aktualnej promocji (100% cashback bonus: do 80zł gratis) w Gamebookers. Info o podobnych promocjach jest dostępne także na podstronie: https://www.mecz.pl/prom.php oraz w nowym dziale forum: Promocje u bukmacherów (LINK) [ mecz.org]  Można także skorzystać z promocji rejestrując się poprzez powyższy baner.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Czekałem 4,5 godziny aż GB przeleje pieniądze na moje konto w MB.... pozostawie bez koentarza. A druga sprawa to to ,. z nie przyznali mi bonusa bo jeden z moich domowników jest u nich zarejestrowany już. No fakt ale nie korzysyał z bonusa więc czemu ja nie mogę z niego skorzystać ??... Nic to, mamy demokrację wiec jak tylko moja kasa doszla do MB to wpaciłem ją do pocciwego BAH. U nich nigdy nie mialem problemów
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Witam.
Czy ja dobrze rozumie że pirwsza wypłta kasy kosztuje 1 eu a kolejne w tym samym miesiącu już 5 eu?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
toż to rozbuj w biały dzień
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
To bez wątpienia wielki minus dla nich ale nie podoba mi się również, że mimo wpłat kartą nie moge na nią wypłacić tylko musze zlecać przelew! Drażni mnie również oferta na MLB np. teraz w ofercie są prawie wszystkie mecze oprócz jednego który akurat chce zagrać. Podobna sytuacja miała miejsce wczoraj, w odpowiedzi na mojego maila napisali, że wystawią te spotkania w ciągu godziny, a nie były wystawione nawet 4 h po tej odpowiedzi. Niestety nie wiem kiedy je wystawili bo musiałem wyjść z domu, dzięki temu... Zaoszczędziłem 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
To bez wątpienia wielki minus dla nich ale nie podoba mi się również, że mimo wpłat kartą nie moge na nią wypłacić tylko musze zlecać przelew! Czy coś się zmieniło w zasadach, czy też masz "dziwną" kartę? (typu MC albo e-kartę, ...) Dotychczas wypłacałem KK VISA (VC mBank) i nie było problemów.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Czekałem 4,5 godziny aż GB przeleje pieniądze na moje konto w MB.... pozostawie bez koentarza. A druga sprawa to to ,. z nie przyznali mi bonusa bo jeden z moich domowników jest u nich zarejestrowany już. No fakt ale nie korzysyał z bonusa więc czemu ja nie mogę z niego skorzystać ??... Nic to, mamy demokrację wiec jak tylko moja kasa doszla do MB to wpaciłem ją do pocciwego BAH. U nich nigdy nie mialem problemów To dlugo? Wydaje mi sie, ze to dobry wynik. U niektorych czeka sie kilka dni...
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Mam ekarte z mBanku o dziwo dawno temu mogłem na nią wypłacać od pewnego czsu już nie To bez wątpienia wielki minus dla nich ale nie podoba mi się również, że mimo wpłat kartą nie moge na nią wypłacić tylko musze zlecać przelew! Czy coś się zmieniło w zasadach, czy też masz "dziwną" kartę? (typu MC albo e-kartę, ...) Dotychczas wypłacałem KK VISA (VC mBank) i nie było problemów.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Mam ekarte z mBanku o dziwo dawno temu mogłem na nią wypłacać od pewnego czsu już nie To bez wątpienia wielki minus dla nich ale nie podoba mi się również, że mimo wpłat kartą nie moge na nią wypłacić tylko musze zlecać przelew! Czy coś się zmieniło w zasadach, czy też masz "dziwną" kartę? (typu MC albo e-kartę, ...) Dotychczas wypłacałem KK VISA (VC mBank) i nie było problemów. Czy kolejny buk w którym eKarta jest niepełnosprawna. Postaraj sie o jakąś VC. Oststnio koledze wciskali "Radość życia". Pierwszy koszt to 30 zł za rok (po roku). Przy stratach przy przewalutowaniach - wyboru wielkiego nie ma. VC, to obok MB jedyna sensowna forma wypłaty z GB.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
po co visa classic - wystarczy visa elektron z inteligo - koszt użytkowania 0.99 miesięcznie - prowadzenie konta przy saldzie miesięcznym 100 zł. min - gratis
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
po co visa classic - wystarczy visa elektron z inteligo - koszt użytkowania 0.99 miesięcznie - prowadzenie konta przy saldzie miesięcznym 100 zł. min - gratis czyli koszt 24 m-cy wychodzi: 23,76 + 2x~3,60 (utracone odsetki od kwoty 100 PLN (zablokowanej na koncie) Co by nie mówić ok. 30 PLN na 2 lata. Ja bym tam wolał 100 u buka a nie w PKO. Przy VC nie musisz mieć pieniędzy na koncie. Zaletą Intelligo jest,że pieniadze wracają na konto.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Musze pochwalic GB! Wlasnie wyplacilem gotowke na MB i ledwo zdazylem sie zalogowac, a pieniadze juz byly... 
|
|
|
|
|
|
|
Musze pochwalic GB! Wlasnie wyplacilem gotowke na MB i ledwo zdazylem sie zalogowac, a pieniadze juz byly...  Według mnie MB jest najlepszą formą wypłaty u tego buka. Kiedyś Gamebookers i Moneybookers były jedną firmą - dzisiaj jest inaczej, ale dobry kontakt pozostał i transakcje z Gamebookers na Moneybookers są na ogół błyskawiczne. Do pełni szczęścia brakuje tylko możliwość wypłaty na Neteller.  ========== Przypominam o ciągle aktualnej promocji (100% cashback bonus: do 80zł gratis) w Gamebookers. Info o podobnych promocjach jest dostępne także na podstronie: https://www.mecz.pl/prom.php oraz w nowym dziale forum: Promocje u bukmacherów (LINK) [ mecz.org]
|
|
|
|
|
Profesor
|
|
Profesor
Panowie mam pytanie ... czy można wpłacić pieniądze do Gb za pomocą "karty z sercem" (inteligo) ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie mam pytanie ... czy można wpłacić pieniądze do Gb za pomocą "karty z sercem" (inteligo) ? tak
|
|
|
|
|
Profesor
|
|
Profesor
Żewe wszystkich urzędach byli tak kompetentni ludzie jak yaaho to byłby raj Dzięki 
|
|
|
|
|
a.k.a. "IcE22"
|
|
a.k.a. "IcE22"
Czy GB wypłaca kase na MB w kazdy dzien?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy GB wypłaca kase na MB w kazdy dzien? TAk i duzy plus im za to!!!!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mam pytanie jak chce wysłać sms z wynikiem z GB to co mosze wpisać w numerze ???
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|