|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Niestety z powodu braku czasu nie mogłem bliżej przyjrzeć się meczom challendzera - na jeden mecz chciałem jednak zwrócić uwagę :
Sluiter-Zib 2 1.91
Sluiter prosto z Londynu przenosi się na ziemie - w tym roku oprócz wygrania chalendzera w Tunisie nic wielkiego nie dokonał i ta pamiętna porażka ze Sripchachanem w FO która mnie troche kosztowała Zib przed tygodniem wygrał turniej w Eisenach (stracił tam 1 seta ) - w tym roku w chalendzerach spisuje sie dość przyzwoicie. Myśle że może mieć nawet jutro większe szanse od Holendra
|
|
|
|
|
member
|
|
member
czy zna ktoś adres oficjanlnej strony challengerów ? z góry dzieki.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Witam,
Hewitt - Schalken 2
Williams V. - Henin 1 sety 2-1
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Kura
jaki jest plan turnieji, które będziecie grać w konkursie, czy jest pełna dowolność grania
czy możesz podac link do www gdzie jest wykaz turnieji (albo wrzucić tu wykaz)
kiedy sa podawani zwykle uczestnicy i rozstawieni zawodnicy
czy z góry wiesz na jakie turnieje mają zwyczaj wystawiać podani w konkursie bukmakerzy ?
czemu konkurs jest ograniczony tylko do tych kilku bukmakerów ?
Z góry dzięki za info
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Oryginalnie wysłał PROFIT: [qb]
jaki jest plan turnieji, które będziecie grać w konkursie, czy jest pełna dowolność grania
[/qb] pełna dowolność - to co jest w ofercie danego buka Oryginalnie wysłał PROFIT: [qb]
czy możesz podac link do www gdzie jest wykaz turnieji (albo wrzucić tu wykaz) [/qb] ATP http://www.atptennis.com/en/tournaments/fullcalendar/ WTA http://www.sanexwtatour.com/index.cfm?section=schedule&cont_id=90747 Oryginalnie wysłał PROFIT: [qb] kiedy sa podawani zwykle uczestnicy i rozstawieni zawodnicy [/qb] takich informacji najlepiej szukać na oficjalnych stronach danego turnieju - nie jestem dokładnie pewny kiedy te informacje się pojawiają ale myśle że już kilka dni wcześniej widomo kto bedzie startował w danym turnieju Oryginalnie wysłał PROFIT: [qb] czy z góry wiesz na jakie turnieje mają zwyczaj wystawiać podani w konkursie bukmakerzy ?[/qb] Unibet i Expekt tylko ATP i czasem WTA - single a u w STS i profku znajdziesz wszystko nawet challendzery i m.in deble Oryginalnie wysłał PROFIT: [QB] czemu konkurs jest ograniczony tylko do tych kilku bukmakerów ? [QB] STS i Prof ze względu na bogatą ofertę- a Expekt i Unibet - hmm to tak naprawde nie wiem czy jest potrzebny
|
|
|
Link skopiowany do schowka