|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
witam moze mi ktos powiedziec jak tu dlugo rozliczajam kupony postawilem wczoraj na tenis i hokej kuponik siadl i sprawdzilem dane mecze wszystko zakonczylo sie na plus a oni ciagle maja ze w trakcie pisze do nich ale nie odpisuja macie moze donich meila ?? bo mi na ten nie odpisuja support@betway
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Plissss podajcie mi meila do Betway bo buraki mi kuponu nie rozliczaja a zaraz mecze ruszaja
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Plissss podajcie mi meila do Betway bo buraki mi kuponu nie rozliczaja a zaraz mecze ruszaja jak Ty sobie w zyciu radzisz jak nie potrafisz wejsc na betway.com i nacisnac "Skontakuj sie z nami"? Skontaktuj się z nami Możesz kontaktować się z nami poprzez e-mail: [email protected]Dla kontaktu w sprawach Programu Partnerskiego proszę prześlij mail pisząc na adres: [email protected]Nasze godziny otwarcia, to 09.00 – 18.00, od Poniedziałku do Piątku i od 10:00 - 18:00 w Soboty, Niedziele i dni świąteczne. Otrzymasz odpowiedź na swoje pytania zazwyczaj w ciągu 20 minut w godzinach pracy naszego supportu, zauważ jednak że może wystąpić opóźnienie wynikające z dużej ilości pytań kierowanych do nas, a co za tym idzie wydłużony czas odpowiedzi, które udzielane są w kolejności ich wpłynięcia do nas. Po godzinach pracy supportu odpowiedzi na pytania udzielane są następnego dnia w kolejności otrzymanych wiadomości. Możesz również przesłać nam list pisząc na adres: Betway.com Carmen Media Group Limited Suite 651 Europort, Gibraltar Fax: +350 72198
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Plissss podajcie mi meila do Betway bo buraki mi kuponu nie rozliczaja a zaraz mecze ruszaja jak Ty sobie w zyciu radzisz jak nie potrafisz wejsc na betway.com i nacisnac "Skontakuj sie z nami"? Skontaktuj się z nami Możesz kontaktować się z nami poprzez e-mail: [email protected]Dla kontaktu w sprawach Programu Partnerskiego proszę prześlij mail pisząc na adres: [email protected]Nasze godziny otwarcia, to 09.00 – 18.00, od Poniedziałku do Piątku i od 10:00 - 18:00 w Soboty, Niedziele i dni świąteczne. Otrzymasz odpowiedź na swoje pytania zazwyczaj w ciągu 20 minut w godzinach pracy naszego supportu, zauważ jednak że może wystąpić opóźnienie wynikające z dużej ilości pytań kierowanych do nas, a co za tym idzie wydłużony czas odpowiedzi, które udzielane są w kolejności ich wpłynięcia do nas. Po godzinach pracy supportu odpowiedzi na pytania udzielane są następnego dnia w kolejności otrzymanych wiadomości. Możesz również przesłać nam list pisząc na adres: Betway.com Carmen Media Group Limited Suite 651 Europort, Gibraltar Fax: +350 72198 czlowieku wlasnie stad pisze i nic a mecze na kuponach sie zakonczyly i zadnej reakcji od nich wiem jedno jak kase odzyskam to wypierniczam od nich
|
|
|
|
|
Zawisza Bydgoszcz
|
|
Zawisza Bydgoszcz
czy możecie mi podać link do regulaminu, do ich promocji do kasyna 100% (do 100$) bo za cholere nie mogę znaleźć, a wiem że takie coś chyba mają, widzę na stronie baner ale za cholere nie mogę znaleźć regulaminu i zasad przyznania tego bonusa...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w jaki sposob mozna wplacic do nich za pomoca MB?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
moze ktos sie orientuje, po jakim czasie odpowiada support??? wazne 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w jaki sposob mozna wplacic do nich za pomoca MB? hehe , mogłbym sie zapytac o to samo tylko w druga strone tzn. czy mozna wpłacic inna metoda niz moneybookers ;-) jak klikam depozyt to od razu mam płatnosc mb i dopisek "Jeżeli chcesz dokonać depozytu używając innej metody, proszę skontaktuj się z [email protected] . [email protected]" moze wiec to zalezy od tego jak sie wpłacało 1 depozyt ?
|
|
|
|
|
Zawisza Bydgoszcz
|
|
Zawisza Bydgoszcz
wystarczy do nich napisać, mgnienie oka i support zmienił metody wpłat w moim przypadku z karty kredytowej na neteller, naprawdę trwało to z max 3 minuty, tylko że to był środek dnia, potem zmieniałem znowu na przelew i ponownie błyskawiczna reakcja supportu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tak wiec Logan pisz do nich ;-) mnie poki co nie interesuje ich oferta ;-)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
napisalem do supportu, ale pracuja chyba do 18
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wczoraj wplacilem 150 do betway zeby wyrobic bonusa na pokerze. troche pogralem i przetransferowalem kase z powrotem do buka, nastepnie postawilem jeden zaklad. Dzis patrze i mam freebeta na kwote 113.14 Dostal ktos jeszcze takiego freebeta, nie mam pojecia skad sie wzial? nie jestem nowym klientem.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mam nadzieje ze nie bede musial po raz pierwszy w zyciu nazywac buka zlodziejem. Zagralem wczoraj na livie under 15 cornerow w meczu Everton - Charlton. W meczu bylo 11 cornerow (7:4) a Betway rozliczyl zaklad jako przegrany. Czekam na odp supportu. Jak nie poprawia to rezygnuje z ich uslug i kazdemu bede odradzac granie u nich. http://stats.premierleague.com/http://soccernet-akamai.espn.go.com/report?id=199422&cc=5739
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Poprawili, jednak porzadny bukmacher!!
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
ile teraz trwa wyplata na MB??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ile teraz trwa wyplata na MB?? w tygoniu bardzo szybko 2-4 godziny
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy Betway ma jakąś ofertę dla klientów powracających do nich po dłuższej przerwie?
Jakiś bonus od depozytu czy coś w tym stylu...?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tak jak pisalem wczesniej, po comebacku dostalem freebeta na 113PLN. Nie wiem dlaczego na taka kwote
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Czy betway nie robi problemów jeżeli zarejestruje się druga osoba z rodziny?
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Wypłaciłem wczoraj o 19 kase z betway na mb. Widzę, że borysek napisał, że w tyg. kasa idzie 2-4 godziny. Czy mam się zacząć martwić? Ile wam kasa szła na mb?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|