Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 6 z 14 1 2 4 5 6 7 8 13 14
T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
Okay. Ten numer z alt+shift dziala tylko jednorazowo. I za chwile przelacza sie znowu. Jesli chodzi o ikone PL i ikone klawiatury oraz "pokaz jezyk" nie istnieje - tak jak pisalem wyzej. Nie mam tego, a nie wiem gzie to moze sie znajdowac oprcz paska (przeszukalem seerchem caly komputer i nie ma tego). BitCometa nie mam.

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Widać słabo szukałeś...
Panel Sterowania -> Klawiatura -> zakładka "Ustawienia regionalne"
Dalej powinieneś sobie poradzić...
papa

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
Nie mam takiej zakladki frown

Mam tylko szybkosc i sprzet jako zakladki.

_
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
_ Offline
Robisz tak:

Panel Sterowania -> Opcje regionalne i językowe -> zakładka "Języki" -> Przycisk "szczegóły" - i tutaj zmieniasz język na "Polski(programisty)"

smile

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
Ha ha, dobra dodalem ten polski programisty, chociaz na razie literki nie przywrocilo ale moze bo restarcie przywroci bo program mruczy ze jeden z uzytkownikow (to niby ja). Ale juz jestem blisko, czuje to. Dzieki Panowie.

old hand
old hand
potrzebuje programy którym będę mógł tworzyć obrazy płyty. Z góry dzięki.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
k9copy
Ripper DVD Thoggen

a z windowsowych: alcohol, poweriso, nero itp itd...

_
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
_ Offline
Jeszcze bardzo dobry jest DAEMON Tools.

P
old hand
old hand
P Offline
bardzo szybkie i wazne pytanie......jak sie nazywa ten program ktory pozwoli mi na sprawdzanie kto i w jakie stronki wchodzil na moim kompie......i gdzie go moge znalezc....jezeli ktos moze mi tez doradzic jak moge odczytac tresc rozmow czata na skype jezeli ktos rozmawial na moim kompie przez skypa.....prosze o szybka odpowiedz bo zostala mi tylko godzinka czasu na zainstalowanie tego wszystkiego

Villain
Villain
Originally Posted by pawcio1
bardzo szybkie i wazne pytanie......jak sie nazywa ten program ktory pozwoli mi na sprawdzanie kto i w jakie stronki wchodzil na moim kompie......i gdzie go moge znalezc....jezeli ktos moze mi tez doradzic jak moge odczytac tresc rozmow czata na skype jezeli ktos rozmawial na moim kompie przez skypa.....prosze o szybka odpowiedz bo zostala mi tylko godzinka czasu na zainstalowanie tego wszystkiego

chcemy szpiegować dziewczynę ?? Nieladnie :PP

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
Pytanie odnosnie POWER POINTA

#1. jak dodac do prezentacji mp3 i zeby to wszystko ladnie chodzilo
#2. jak to zlozyc w calosc, zebym nie musial dodatkowo wciskac F5

Z
member
member
Z Offline
Witam ja mam taki problem z kompem, że normalnie komputer chodzi sobie cały dzień i się nie wyłączy a ja wpadam wieczorkiem i posiedze z godzinke moze 2 i buuu siada, tak samo miałem przed formatem nie weim co sie dzieje pomocy

P
old hand
old hand
P Offline
Originally Posted by Mitul

chcemy szpiegować dziewczynę ?? Nieladnie :PP

a tam nieladnie......po prostu musze ja nauczyc pokory....da ktos adres do tego programiku??

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Jeżeli masz zapisywanie historii w przeglądarce, to wejdź w nią i sprawdź. O żadnym programie do tego nie słyszałem. A rozmowy są w archiwum jak jest prowadzone.

P
old hand
old hand
P Offline
tak...wszystko jasne...tylko ze ma swojego skypa i nie moge sie na jej konto zalogowac....to ciekawe jak mam sprawdzic

A
old hand
old hand
A Offline
a ja potrzebowałbym jakiś program (lub coś w tym rodzaju ;)) za pomocą którego można oglądac meczyki w sieci ;P

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
tak...wszystko jasne...tylko ze ma swojego skypa i nie moge sie na jej konto zalogowac....to ciekawe jak mam sprawdzic

Podać ci jej hasło?

P
old hand
old hand
P Offline
Originally Posted by Zbigniew

Podać ci jej hasło?

no jasne....bede z Ciebie dumny.....ba...nawet moge Ci ja sprzedac na jedna noc.....wszystko jest kwestia ceny....

C
veteran
veteran
C Offline
http://rapidshare.com/en/premium.html

Ma ktos abonament na tej stronie? Oplaca se go wykupic?Sciagam z niej pliki (najczesciej filmy) ale po sciagnieciu fragmentu muszcze czekac 120 min. Jezeli sie wykupi abonanemt to mozna sciagac jeden kawalek za drugim?lub kilka na raz ...?
Prosze o rady i informacje jak ktos posiada.

addict
addict
Wie ktoś czy można mając jeden komp grać w pokerka na dwóch monitorach w rożnych pokerrommach??

Strona 6 z 14 1 2 4 5 6 7 8 13 14

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
3 zarejestrowanych użytkowników (burbon, forty, rafal08), 1,365 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,289
Posty5,835,245
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025