|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam czy w poniedzialek beda realizowane wyplaty na netellera i MB? czy jak zrealizuje przelew to wyjdzie on dopiero we wtorek? Chodzi mi tylko o MB i Netellera
z góry dzieki wyslalem zapytanie do supportu ale cisza od czwartku:-/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jesli wyplacasz to pamietaj, zeby w nr konta swojego dodac na poczatku PL. Inaczej wlasnie wyskakuja te problemy z prowizja  wlasnie na odwrot ma byc  jesli wpiszemy PL to potraci 60 zeta prowizji, a jak bez PL to mamy wyplate za darmo Ciekawe  Ja mam dokładnie wpisane PLnrkonta. I bez go nie poszla wyplata, a w ten sposob zrealizowalem juz hohoho. Bank - Mbank 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam czy w poniedzialek beda realizowane wyplaty na netellera i MB? czy jak zrealizuje przelew to wyjdzie on dopiero we wtorek? Chodzi mi tylko o MB i Netellera
z góry dzieki wyslalem zapytanie do supportu ale cisza od czwartku:-/ u mnie ostatnio tak robią, ze jak zlece wyplate np. w poniedzialek to przychodzi na mb dopiero w nocy ze wtorku na srode (ostatnio o godzinie 3) wogole, moja opinia o tym buku troche spadla, bonus (20% reload) dopisywali 3 dni, support nie odpowiada wczoraj na formułe byly zaklady przyjmowane do 8:57, o 7 zakladow bylo 52, powybieralem, chce grac a tu, ze zaklady nieaktywne, o godzinie 8 juz bylo zakladow 45, wywalili m.in. 2 zdarzenia ktore chcialem grac, nie przywrocili ich do konca
|
|
|
|
|
member
|
|
member
przy pierwszej wypacie na jakie adres trzeba wyslac ksero dowodu
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
bylbym wdzieczny jesli ktos by mi wytlumaczyl liczbe obrotow bonusu w expekcie.wplacam 200zl,stawiam zaklad po minimum 1.5 i dostaje bonus 200zl i teraz czy musze koniecznie obracac 3 razy po 200zl czy moge tylko raz obrocic bonusem za stawke 600zl?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
możesz obrócić 3 razy po 200, raz po 600 albo nawet 600 razy po 1 zł jest to obojętne ważne żeby było w sumie 600
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na to 1,50 może być więcej niż jedno zdarzenie czy może być więcej?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na to 1,50 może być więcej niż jedno zdarzenie czy może być więcej? mozemy byc kilka, wazne zeby laczny kurs byl 1.50 lub wyzszy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Juz znalazlem - jest obok miejsca gdzie sie zetony kupuje takie okienko "bonus info"
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
witam, ile idzie pierwsza wypłata na mBank i jak jest z kolejnymi prosze o odpowiedz bo nie wiem czy wpłacac tam kaske.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przepisy i Warunki - Oferta ważna jest tylko dla opcji “dokładny wynik” na mecz Valencia- Sevilla, rozgrywany 15 kwietnia 2007r. - Tylko pierwszy zakład na "dokładny wynik" na to sporkanie bierze udział w promocji. - Wszystkie stawki na wymagane w promocji zakłady zostaną zwrócone w ciągu 24 godzin, jeśli spotkanie zakończy się wynikiem 0-0. - Expekt rezerwuje sobie prawo do wstrzymania jakiejkolwiek wypłaty jeśli stwierdzone zostanie naruszenie zasad promocji i regulaminu serwisu.
Jest gdzieś napsiane ile wynosi maksymalny zwrot stawki ? Bo ja nie widzę
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
witam prosze o pomoc czy na expekcie moge grac kupon np 3z4 ewentualnie 2z3. wybierajac kursy z oferty nigdzie tam nie widze takiej opcji na kupon. czy kombinacja tego typu jest mozliwa czy tylko standardowo?? b prosze o wskazowki dzieki
|
|
|
|
|
Didżej
|
|
Didżej
Witam.. Grał ktoś u nich Częstochowę +2.5 dziś z Olsztynem?  Bo oczywiście skapneli się że to ich błąd... i już sypneli zwrotami, ale ja miałem trebelka, który nie powiem wchodzi.. więc anulują zawsze CAŁY kupon? :| Fajnie że szanują klienta... dostałem maila o akceptacji całego trebla za stawkę xxxx, a oczywiście że dostaję zwrot za cały kupon, to już nie raczyli wysłać... Przed chwilą właśnie wróciłem do domu.. i tak sobie zobaczyłem że trebel był, ale już go nie ma...  Poszedł mail, zobaczymy... czy polski supp, zdąży odpisać, bo pracują niby do 18.. Jak coś to pozostanie atakowanie 'english' Ale tak LEKKO mnie zdenerwowali, bo przecież napisać o zwrocie CAŁEGO [:Grin:] kuponu, to tak wypada napisać do klienta? :| No nic, poczekam... co ten support w tej sprawie wygląda ...
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
witam prosze o pomoc czy na expekcie moge grac kupon np 3z4 ewentualnie 2z3. wybierajac kursy z oferty nigdzie tam nie widze takiej opcji na kupon. czy kombinacja tego typu jest mozliwa czy tylko standardowo?? b prosze o wskazowki dzieki możesz grac bez problemów takie kombinacje , poprostu jak będziesz wprowadzał typy np. 3 zdarzenia pojawią ci sie opcja zakładów systemowych to samo 3/4 lub 2/5 - musisz najpierw wprowadzic typy
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Czy expekt wystawia na Live zakłady Head to Head w formule1 (H2H). Widzę te zakłady normalne czy na Live betting też będą
np. 13:30 Nico Rosberg - Jarno Trulli Najlepsze miejsce w wyścigu: Bahrain Grand Prix 2007 Formuła 1 1.90 1.80
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Sam sobie odpowiem . NIE MAJĄ i mam teraz zakład bez pokrycia (Dziadostwo czym sie usiłuja chwalić w Bwin mają H2H).
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Mają tylko zakłady na zwycięzcę. Szlag by ich
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Może ktoś napisać dokładny adres mailowy do ich supportu ?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
prosze o wyjasnienie. jak expekt rozliczy mecz Los Angeles Lakers - Seattle SuperSonics handicap NBA 2 (+11.0) (109-98) 1.92. po doliczeniu punktow wyglada na to ze jest remis, wiec potraktuje go jako kupon przegrany czy bedzie zwrot(wydaje mi sie ze nie ma opcji reemisy w koszykowce) dzieki
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|