|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Okay. Ten numer z alt+shift dziala tylko jednorazowo. I za chwile przelacza sie znowu. Jesli chodzi o ikone PL i ikone klawiatury oraz "pokaz jezyk" nie istnieje - tak jak pisalem wyzej. Nie mam tego, a nie wiem gzie to moze sie znajdowac oprcz paska (przeszukalem seerchem caly komputer i nie ma tego). BitCometa nie mam.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Widać słabo szukałeś... Panel Sterowania -> Klawiatura -> zakładka "Ustawienia regionalne" Dalej powinieneś sobie poradzić... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie mam takiej zakladki Mam tylko szybkosc i sprzet jako zakladki.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Robisz tak: Panel Sterowania -> Opcje regionalne i językowe -> zakładka "Języki" -> Przycisk "szczegóły" - i tutaj zmieniasz język na "Polski(programisty)" 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ha ha, dobra dodalem ten polski programisty, chociaz na razie literki nie przywrocilo ale moze bo restarcie przywroci bo program mruczy ze jeden z uzytkownikow (to niby ja). Ale juz jestem blisko, czuje to. Dzieki Panowie.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
potrzebuje programy którym będę mógł tworzyć obrazy płyty. Z góry dzięki.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
k9copy Ripper DVD Thoggen
a z windowsowych: alcohol, poweriso, nero itp itd...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jeszcze bardzo dobry jest DAEMON Tools.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
bardzo szybkie i wazne pytanie......jak sie nazywa ten program ktory pozwoli mi na sprawdzanie kto i w jakie stronki wchodzil na moim kompie......i gdzie go moge znalezc....jezeli ktos moze mi tez doradzic jak moge odczytac tresc rozmow czata na skype jezeli ktos rozmawial na moim kompie przez skypa.....prosze o szybka odpowiedz bo zostala mi tylko godzinka czasu na zainstalowanie tego wszystkiego
|
|
|
|
|
Villain
|
|
Villain
bardzo szybkie i wazne pytanie......jak sie nazywa ten program ktory pozwoli mi na sprawdzanie kto i w jakie stronki wchodzil na moim kompie......i gdzie go moge znalezc....jezeli ktos moze mi tez doradzic jak moge odczytac tresc rozmow czata na skype jezeli ktos rozmawial na moim kompie przez skypa.....prosze o szybka odpowiedz bo zostala mi tylko godzinka czasu na zainstalowanie tego wszystkiego chcemy szpiegować dziewczynę ?? Nieladnie :PP
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Pytanie odnosnie POWER POINTA
#1. jak dodac do prezentacji mp3 i zeby to wszystko ladnie chodzilo #2. jak to zlozyc w calosc, zebym nie musial dodatkowo wciskac F5
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Witam ja mam taki problem z kompem, że normalnie komputer chodzi sobie cały dzień i się nie wyłączy a ja wpadam wieczorkiem i posiedze z godzinke moze 2 i buuu siada, tak samo miałem przed formatem nie weim co sie dzieje pomocy
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
bardzo szybkie i wazne pytanie......jak sie nazywa ten program ktory pozwoli mi na sprawdzanie kto i w jakie stronki wchodzil na moim kompie......i gdzie go moge znalezc....jezeli ktos moze mi tez doradzic jak moge odczytac tresc rozmow czata na skype jezeli ktos rozmawial na moim kompie przez skypa.....prosze o szybka odpowiedz bo zostala mi tylko godzinka czasu na zainstalowanie tego wszystkiego chcemy szpiegować dziewczynę ?? Nieladnie :PP a tam nieladnie......po prostu musze ja nauczyc pokory....da ktos adres do tego programiku??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jeżeli masz zapisywanie historii w przeglądarce, to wejdź w nią i sprawdź. O żadnym programie do tego nie słyszałem. A rozmowy są w archiwum jak jest prowadzone.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
tak...wszystko jasne...tylko ze ma swojego skypa i nie moge sie na jej konto zalogowac....to ciekawe jak mam sprawdzic
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
a ja potrzebowałbym jakiś program (lub coś w tym rodzaju ;)) za pomocą którego można oglądac meczyki w sieci ;P
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tak...wszystko jasne...tylko ze ma swojego skypa i nie moge sie na jej konto zalogowac....to ciekawe jak mam sprawdzic Podać ci jej hasło?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
tak...wszystko jasne...tylko ze ma swojego skypa i nie moge sie na jej konto zalogowac....to ciekawe jak mam sprawdzic Podać ci jej hasło? no jasne....bede z Ciebie dumny.....ba...nawet moge Ci ja sprzedac na jedna noc.....wszystko jest kwestia ceny....
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
http://rapidshare.com/en/premium.htmlMa ktos abonament na tej stronie? Oplaca se go wykupic?Sciagam z niej pliki (najczesciej filmy) ale po sciagnieciu fragmentu muszcze czekac 120 min. Jezeli sie wykupi abonanemt to mozna sciagac jeden kawalek za drugim?lub kilka na raz ...? Prosze o rady i informacje jak ktos posiada.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Wie ktoś czy można mając jeden komp grać w pokerka na dwóch monitorach w rożnych pokerrommach??
|
|
|
Link skopiowany do schowka