|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
I jeszcze jedno chcielibyśmy dodać... wiele zmieniło się na lepsze w Betsson od zeszłego roku i dlatego naprawdę zachęcam wszystkich Państwa do sprawdzenia naszych usług obecnie. Wystartowaliśmy z Zakładami Sportowymi prawie równo rok temu a już dzisiaj możemy powiedzieć, że jesteśmy lepsi niź większość liczących się buków w Internecie - sprawdźcie to sami!
Z wyrazami szacunku, Betsson Polska no to ja sprawdzam... ponownie... 2007-04-02 07:19 -1203,60PLN Moneybookers Realizuje dzisiaj mamy 16 kwietnia a facet z plecakiem z pieniędzmi wciąż idzie i nie może dojść,oczywiście zero odpowiedzi na emaile i przypomina się oczywiscie nasza przygoda z Pointbet... Z wyrazami szacunku iwo r
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Ta cała gadka ludzi z Betsson prowadzi donikąd.......teraz pojawia się IWO i widać że na "marne" około 300 euro czeka dwa tygodnie....faktycznie to zaczyna być irytujące i nijak nie służy wizerunkowi tej firmy a z drugiej strony,aż trudno uwierzyć,że Betsson tak daje ciała chociaż wie,że takie rzeczy wyjdą na jaw i z pewnoscią zaszkodzą ich pozycji na rynku, tak samo trudno uwierzyć że wszyscy to "bonusowcy" a nawet gdyby to bonus "wyrobiony"zgodnie z regulaminem jest do wypłaty i koniec.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Iwo R wyslij mi login na priv
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Ta cała gadka ludzi z Betsson prowadzi donikąd.......teraz pojawia się IWO i widać że na "marne" około 300 euro czeka dwa tygodnie....faktycznie to zaczyna być irytujące i nijak nie służy wizerunkowi tej firmy a z drugiej strony,aż trudno uwierzyć,że Betsson tak daje ciała chociaż wie,że takie rzeczy wyjdą na jaw i z pewnoscią zaszkodzą ich pozycji na rynku, tak samo trudno uwierzyć że wszyscy to "bonusowcy" a nawet gdyby to bonus "wyrobiony"zgodnie z regulaminem jest do wypłaty i koniec. Jeżeli Betsson promuje swoją firmę organizując akcję bonusową,to powinni wywiązać się z zobowiązań!!! Dlatego IWO i inni korzystający z promocji mają prawo oczekiwać rzetelności firmy Betsson!!!
|
|
|
|
|
|
|
milan.......Chyba nie zrozumiałeś mojego posta stary......uważam dokładnie tak samo jak ty...pozdro
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
milan.......Chyba nie zrozumiałeś mojego posta stary......uważam dokładnie tak samo jak ty...pozdro Dobrze zrozumiałem . Nadajemy na tych samych falach! Pozdrawiam
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Nie chcemy korzystać z prawa do zabierania również wpłaty co mam nadzieję jest na korzyść dla tychże userów. Uważam, że w przypadku ewidentnych oszustw jest to wskazane. Niech i taki multi"Gracz" też czymś ryzykuje. A tak grając przeciwstawne praktycznie niczym nie ryzykuje. Co do ujawniania metod, to rozumiem wstrzemięźliwość. Co do ukrywania powodów, to uważam, że lepiej je podać od razu a nie zasłaniać sie za regulamin i ujawniać jak sie "krzyk" podniesie. Jak chcecie byc oryginalni, to umożliwijcie graczom odcięcie się od kasyna. W przypadku włamu na konto zamknie to drogę "znikania kasy poprzez stół". Kto nie chce ten i tak nie gra. Ponadto chciałbym znać limity przed postawieniem zakładu a nie dopiero jak się Wam moja stawka nie podoba.
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Wygrałem wczoraj 2800 zł na pokerze. Zleciłem wypłatę. Nie wie ktoś ile trzeba czekać na hajs ? Bo czytam temat i widzę że troszkę walą w ch**ja Mam nadzieję że szybko im to pójdzie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
grales w turnieju czy na stolach? jesli na stolach to z jakimi blindami?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Resoviak wyplata na konto bankowe 2-3 dni , na MB na drugi dizn roboczy o ile wyplate zleciles do 16.
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
100% BONUSU z okazji wygranej w wyścigu o EURO 2012! Z okazji przyznania Polsce i Ukrainie organizacji Mistrzostw Europy w 2012 roku, Betsson postanowił ogłosić kolejną promocję z bonusem! 100% pierwszej wpłaty do wysokości 111 zł tylko dla Użytkowników, którzy jeszcze nie skorzystali z Zakłdów na Betsson.com!
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Tak zerknąłem z ciekawości na swoje konto - i tam ten bonus takze jest aktywny ... więc chyba dla wszystkich , tylko nie raczą dokładnie poinformować 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
dla wszystkich na pewno nie, bo ja nie mam aktualnie nic poza bonusem z kasyna 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Czy w Betsson jak wpłacę np. przelewem mogę potem wypłacić na MB i odwrotnie? czy można tylko wypłacać tą metodą co się wpłacało?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Banik czy mozesz wypowiedziec sie w kwestii tego bonusa? Czy rzeczywiscie jest skierowany tylko dla graczy ktorzy nie korzystali jeszcze z Waszych zakladów?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Był ... i już nie ma. Teraz zalogowałem się i nie ma 100%SPORT, mało dzisiaj na zakładach siedziałem a tu takie zwidy.. :/ 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Nowy bonus jest skierowany tylko dla nowych graczy 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Wygrałem wczoraj prawie 700 zł na meczu Realu ( na giełdzie, goście przy stanie 1-0 dla Realu wystawiali kurs ponad 10 na Real, to brałem), teraz sprawdzam stan konta i co ? 0, a w historii są te same zakłady które obstawiłem tylko dodane w drugą stronę. Na live czacie babka mówiła, że mieli jakieś problemy z tym meczem i zajmują się tą sprawą ( tylko co mnie obchodzą te problemy ? ja wygrałem bez żadnego oszustwa) Wiadomo jak długo będę musiał czekać na moje pieniądze ? trochę to dziwne...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Wygrałem wczoraj prawie 700 zł na meczu Realu ( na giełdzie, goście przy stanie 1-0 dla Realu wystawiali kurs ponad 10 na Real, to brałem), teraz sprawdzam stan konta i co ? 0, a w historii są te same zakłady które obstawiłem tylko dodane w drugą stronę. Na live czacie babka mówiła, że mieli jakieś problemy z tym meczem i zajmują się tą sprawą ( tylko co mnie obchodzą te problemy ? ja wygrałem bez żadnego oszustwa) Wiadomo jak długo będę musiał czekać na moje pieniądze ? trochę to dziwne... nie pisz ze wygrales bez zadnego oszustwa bo oszukales w ten sposob urzad skarbowy hihi :-) zart
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Mam ten sam problem co kolega Co do problemów to sie zdarzają, szczególnie podczas obstawiania na żywo, niech tylko wspomnę: -reset kompa podczas gdy wystawiłem kurs na kilka minut przed końcem meczu -problemy z netem -wystawinie kursu na niewygra jak miało być wygra -wystawienie kursu 100 za 10zł zamiast 10 za 100zł Te pomyłki mnie wiele kosztował, ale nie było sensu sie żalić, gdyż: "Odpowiedzialność upewnienia się o prawidłowym obstawieniu zakładu leży po stronie klienta." Co do ich problemów wczorajszych to dziwne, bo wystawiałem kursy zarówno na Real-0.5 jak i Valencia+0.5 i wszystko elegancko sie wystawiało, tak jak chciałem.
Liczę, że pieniążki w miarę szybko będa na koncie, gdyż "Betsson jest tutaj zupełnie neutralną stroną, która czuwa nad bezpieczeństwem, uczciwością i większymi emocjami związanymi z zakładami." Pozdrawiam
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|