Na creamfields chciałem jechać, ale imprezka jest chyba kilka kilometrów poza Wrockiem i potem nieciekawie by było z powrotem stamtąd do samego Wrocka.
Z tego co wiem to w tym roku Cream ma sie odbyc w samym Wroclawiu wiec nie pekaj
Dzisiaj doszla nam kolejny impreza: 4 sierpnia Paul Van Dyk na stadionie Lecha Poznań! Paul trzyma fason tak wiec mnie tam na pewno nie zabraknie.
Co do Creamfields to jeszcze chyba do końca nie wiadomo gdzie dokładnie będzie.Ale Eddie, Axwell, Ingrosso, Liebing, Prodigy, Ronski Speed zdecydowanie przemawiają za tym, aby jechać na Creamfields Muszę pomyśleć
wpadlbym na creama, ale prawodpodobnie pobyt w anglii na to nie pozwoli :/ a szkoda... Above & Beyond, AXWELL [w00t!], Ingrosso, S Angelo, Hardy Hard uh uh, pozazdroscic tym co beda
druga, niestety na niej tez pewnie mnie nie bedzie;/, jest Soundtropolis malo znane ale z pewnych zrodel wiem, ze jest ot jedna z lepszych imprez open air i nie tylko w polsce
dokladnie! Panowie efekt tej muzyki mozna uslyszec tylko na zywo, gdzie jest niesamowita atmosfera, do tego dochodza roznego typu pokazy pirotechniczne jak i laserowe. Smaczku dodaje goraca publika, nie raz przekracaczajca 15 tys ludzi. Na CD nie odczujesz tego basu, tego przejscia z wolniejszego rytmu na szybszy, na live az Cie gniecie w srodku, cos pieknego...;)
Radze wybrac sie na taka impreze, napewno wielu z Was zmieniloby zdanie. Na Paul van Dyk obecnosc obowiaozkowa, chlopaki na piwko napewno sie zgadamy
już 4 sierpnia w Poznaniu zorganizowany zostanie koncert promujący nową płytę Paul Van Dyk'a pt: "In Between". Impreza pod tym samym tytułem co nazwa nowej płyty Paula po raz pierwszy w historii muzyki klubowej w Polsce odbędzie się na stadionie!
Niesamowita oprawa wizualna, dźwiękowa i choreograficzna na światowym poziomie to szczególne cechy "In Between". W dniu eventu przewidywana jest również premiera płyty, niezmiennie od dwóch lat najlepszego Dj'a na świecie, której wydawcą jak i organizatorem koncertu ma być MY MUSIC.
Wytwórnia My Music zapewnia, że to nie jedyna mega-gwiazda na "In Between".
02.02.08 Poznań Trance Xplosion Eddie Halliwell [Linked Image] John O'Callaghan [Linked Image] Stoneface & Terminal [Linked Image] Giuseppe Ottaviani [Linked Image] do tego Rank1, Durand i Menno