|
|
veteran
|
|
veteran
Czy mozna jakas wlaczyc napisy w Media Player Classic ?
Sciagnolem film i wypakowuje mi go i od razu otwiera w tym dennym odtwarzaczu....
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie ma napisów w WMP. Ja polecam subedit'a. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
WMP jak najbardziej odtwarza napisy. Muszą mieć identyczną nazwę jak plik video (rozszerzenie txt) i być w tym samym folderze.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
własnie teraz to znalazłem na forum  sorry za wprowadzenie w bład
|
|
|
|
|
member
|
|
member
ComeWithMe jesli masz neo to mozesz po ściągnięciu każdego pliku wyłączać i właczać i nie bedziesz musiał czekac...
|
|
|
|
|
Profesor
|
|
Profesor
Może mi ktoś polecić jakieś codeki coby mi wszystko dobrze grało
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Witam Zrobiłem formata i mam problem z oglądaniem filmów. Zainstalowałem kodeki a mimo wszystko obraz się zacina. Czym to może być spowodowane  ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
PONAWIAM PYTANIEhttp://rapidshare.com/en/premium.htmlMa ktos abonament na tej stronie? Oplaca se go wykupic?Sciagam z niej pliki (najczesciej filmy) ale po sciagnieciu fragmentu muszcze czekac 120 min. Jezeli sie wykupi abonanemt to mozna sciagac jeden kawalek za drugim?lub kilka na raz ...? Prosze o rady i informacje jak ktos posiada.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
a ja mam jeszcze inny problem z filmami  normalne, pełnowymiarowe produkcje chodza bez zakłuceń a ze stron typu youtube się tną  ktoś coś wie na ten temat 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a ja mam jeszcze inny problem z filmami  normalne, pełnowymiarowe produkcje chodza bez zakłuceń a ze stron typu youtube się tną  ktoś coś wie na ten temat  Moze chodzi o prędkość łącza? Przy 1mbit/s chodzi plynnie. Przy 750kbit/s u kumpla się cięły.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
a ja mam jeszcze inny problem z filmami  normalne, pełnowymiarowe produkcje chodza bez zakłuceń a ze stron typu youtube się tną  ktoś coś wie na ten temat  Moze chodzi o prędkość łącza? Przy 1mbit/s chodzi plynnie. Przy 750kbit/s u kumpla się cięły. nie. dzwięk jest tylko film przeskakuje. już kiedyś na tym samym kompie przy tym samym łączu wszystko chodziło prawidłwo a teraz jest lipa ....
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pamięć nie wyrabia? U mnie jak mam odpalonego pokera, Foobara, Konnekta i kilka kart w Firefoxie, to też czasem zatnie. A jak jeszcze Azureusa odpalę, to już w ogóle 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a ja mam jeszcze inny problem z filmami  normalne, pełnowymiarowe produkcje chodza bez zakłuceń a ze stron typu youtube się tną  ktoś coś wie na ten temat  najlepiej od razu jak sie zacznie filmik wcisnąć pauzę, poczekać aż się cały załaduję i wtedy wcisnąć play i poleci. no chyba że za każdym razem tnie, wtedy to nie wiem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mam Neostrade i od kilku dni wystepuje u mnie pewien problem.
Wlaczam NEO i po jakims czasie, pomimo ze NEO jest caly czas wlaczona, nagle wywala mnie z GG a stronki w necie nie otwieraja sie.
Czym to moze byc spowodowane?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Też mam Neo i ze stronkami mam podobnie tz. jak włączę Neo to dopiero po ok. pół minuty stronki zaczynają mi się ładować (GG działa normalnie). To pewnie jakaś klątwa dziecka neo który został zbanowany na naszym forum 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
PONAWIAM PYTANIEhttp://rapidshare.com/en/premium.htmlMa ktos abonament na tej stronie? Oplaca se go wykupic?Sciagam z niej pliki (najczesciej filmy) ale po sciagnieciu fragmentu muszcze czekac 120 min. Jezeli sie wykupi abonanemt to mozna sciagac jeden kawalek za drugim?lub kilka na raz ...? Prosze o rady i informacje jak ktos posiada. Mam, jak najbardziej polecam i do tego program Rapget i śmiga jak marzenie  U mnie transfery max(125-130KB/s) na więcej moja neo nie pozwala  Najlepiej kupić na allegro u pośrednika za 30zl. miesiac 
|
|
|
|
|
A7
|
|
A7
Mam Neostrade i od kilku dni wystepuje u mnie pewien problem.
Wlaczam NEO i po jakims czasie, pomimo ze NEO jest caly czas wlaczona, nagle wywala mnie z GG a stronki w necie nie otwieraja sie.
Czym to moze byc spowodowane? A łączysz się przez liveboxa ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przy włączaniu kompa pojawia mi się taki komunikat:
DISK BOOT FAILURE, INSERT SISTEM DISK AND PRESS ENTER
Wnioskują z tego, że padł mi dysk (czy ktoś może potwierdzić ? ) Komputer już stracił gwarancję. I teraz pytanie: odawać dysk do serwisu czy lepiej kupić nowy ? Nawet jak kupię nowy, to zależałoby mi na odzyskaniu danych z tego starego.
Co radzicie ? Ile taka naprawa może kosztować ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ale dyskietki nie masz w stacji?  Jak dysk padł, to naprawiać się go raczej nie opłaca, zobacz jakie są ceny nowych dysków. Chyba, że masz tam naprawdę ważne dane.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|