|
|
veteran
|
|
veteran
Problem który opisywałem kilka stron wcześniej nie jest obcy też innym osobom, z którymi osobiście rozmawiałem i których osobiście znam. Wpłacić można łatwo, gra się miło, ale syf się robi w momencie wypłaty. Kolega założył tam konto (pierwszy raz ze swojego ip, w ogole pierwszy raz w obstawce) i co?? Za dużo miał na koncie, więc mu zablokowali;/
dla tych co tak bronia tego buja: albo macie naprawdę szczęście, albo jakieś powiązania z nimi, to tyle Smieszą mnie takie teksty, buk (prawie) nigdy nie zablokuje konta bez powodu. Ale Betgun wcale nie odstaje od reszty. Wręcz przeciwnie , moim zdaniem jest jednym z lepszych bukow.
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Można narzekać na limity ale jeśli chodzi o blokowanie kont to zgadzam się z pascal23......pozdro
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Smieszą mnie takie teksty, buk (prawie) nigdy nie zablokuje konta bez powodu. Ale Betgun wcale nie odstaje od reszty. Wręcz przeciwnie , moim zdaniem jest jednym z lepszych bukow. [/quote]
prawie robi wielką różnicę, a oszustme nie jestem i ich regulaminu nie złamałem, a mimo to wiszą mi prawie 2 tysiące i pewnie by Ci tak do śmiechu nie było
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
spróbuj zagadac na liveczacie u nich - ciekawe co powiedzą o decyzji zamkniecia konta , czy będa tylko powoływac się na jakis sławny pkt regulaminu o zamknięciu bez podania przyczyny . zrób tu koniecznie wpis z rozmowy ( podobny przypadek z betssonem opisał user w temacie betsson) ja osobiście nie narzekam na betgun - jak do tej pory - same plusy korzystam z promocji - szybkie wypłaty - oby tak dalej
|
|
|
|
|
|
|
Tylko,że w przypadku gostka z betsson to wyszło na jaw kilka nieprzyjemnych rzeczy o nim i okazało sie że betsson miał racje.........pozdrawiam
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
z tego co czytałem nie podali mu konkretnej przyczyny zamknięcia konta w betssonie - a domysły lub tym podobne przypuszczenia nie za bardzo mnie interesują - jest sprawa między userem a firmą i mnie interesuje co mówi na ten temat firma zamykająca konto graczowi a nie to co sądzi uczestnik forum , choc oczywiście prawo do własnego zdania mamy - natomiast nie jest to wyrocznia w sprawie pozdro
|
|
|
|
|
|
|
To znaczy,że czytasz ale bez zrozumienia tekstu.....bo akurat firma podała tutaj na forum konkretne powody blokady konta i jakoś ten gostek po tym zamilkł.......pozdro
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
agassi - przepraszam , ale zaśmiecasz temat - mnie polemiki nie interesują - jak masz coś ciekawego w temacie betgun to chętnie przeczytam , pozdro - bez komentarza proszę-
|
|
|
|
|
|
|
Nie musisz przepraszać, po prostu się nie wymądrzaj jak nie masz racji i polecam jeszcze raz:czytaj uważniej.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Kiedyś tam grałem i złego słowa na nich nie moge powiedzieć poza tym że limitują(dlatego z nimi skończyłem).No i oferta troche marna ale wpłaty i wypłaty na konto maja ekstra szybkie.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Kiedyś tam grałem i złego słowa na nich nie moge powiedzieć poza tym że limitują(dlatego z nimi skończyłem).No i oferta troche marna ale wpłaty i wypłaty na konto maja ekstra szybkie. potwierdzam - to co napisałeś , również mam o nich dobre zdanie - dlatego bardzo jestem ciekaw sprawy usera adrenaliny - konkretnie o co chodzi - może się w końcu dowiem a najlepiej od niego samego z tym zamknięciem konta
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Mówi o dwóch tysiącach, ale ja też tyle wyplacalem i to bez problemu,więc nie wiem o co może im chodzić...
|
|
|
|
|
Olimpijczyk
|
|
Olimpijczyk
w Baseballu u nich under/over liczy sie z dogrywka czy bez? :>
|
|
|
|
|
|
|
w Baseballu u nich under/over liczy sie z dogrywka czy bez? :> ..........W regulaminie jest napisane tak: 4. Baseball Zakłady na baseball są obstawiane na końcowe rozstrzygnięcie (czas regulaminowy + dodatkowe innings). W przypadku odstępstwa od powyższej reguły betgun.com zamieści informację przy zakładzie, którego takie odstępstwo dotyczy. Czyli powinni liczyć z extra inningiem...pozdrawiam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Promocja Reaktywacja - edycja 4 - od 03.04.2007 do 23.04.2007, godz. 00.00 CET
wazne do konca dnia dzisiejszego ? jak mam to rozumieć ?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Również nie rozumiem niektórych negatywnych opini na temat Betgun, jak dla mnie to pierwsza liga bukmacherska, szczególnie jeżeli chodzi o transakcje pieniężne (wpłaty i wypłaty), bardzo szybkie.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Nie mam z nimi żadnych powiązań, gram sporo - raz wygram dwa razy niestety przegram ale kilka razy uzbierało się trochę grosza i nie było problemów z wypłatą. U mnie były to kwoty rzędu 2-3tys. zł i jak mówię wypłaty były bezproblemowe i szybkie. Moi znajomi mają podobne doświadczenia, więc nie mam żadnych podstaw by mieć jakieś zastrzeżenia do tego buka, dlatego też szczerze polecam 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
"Wypłaty na konto bankowe są realizowane na bieżąco" - tak usłyszałem na livechat. Czy to może oznaczać, iż wypłata zlecona dziś o 9:22 może dotrzeć jeszcze na dziś wieczór? ;-) Jakie macie doświadczenia w ich sprawie?
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
tak dobrze to nie ma ;)ale normalnie trwa to dzien,max dwa.tylko teraz wez pod uwage ze mamy kilka dni wolnych i banki jesli juz pracuja to robia to na zwolnionych obrotach.
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
a są jakieś prowizje za przelew lub wpłatę kartą?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|