Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 4 z 27 1 2 3 4 5 6 26 27
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
co mnie denerwuje w te słoneczne dni?

jedna dziewczyna która nie rozumie że nie mam ochoty z nią kręcić :Puke:

Bonus: Unibet
M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
kontuzje
Kuba Małecki , wychowanek Śląska wrócił po długiej przerwie spowodowanej złamaniem nogi , wszedł w 84 minucie , strzelił zwycięskiego gola w 93 ale tak niefortunnie interweniował bramkarz , że złamał Małeckiemu noge. Najgorsze że tą samą i w tym samym miejscu frown
Bardzo utalentowany chłopak ale pecha ma niesamowitego frown
a niby sport to zdrowie

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Prowadzący programiku ORANGE EKSTRAKLASA ...

Jeden i drugi w sumie ale ten w okularkach to już przechodzi sam siebie ... nie moge go słuchać !

grin

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Patrząc po reakcjach niektórych w dniu wczorajszym...maxymalnie denerwuje mnie to, że nasi rodacy non stop chrzanią, że jest do De i nie ma się z czego cieszyć, a gdy przychodzi dzień radości to oni...jeszcze bardziej narzekają i wznoszą do niebios okrzyki "po co nam to było, teraz to dopiero będzie lipa".

Na szczęście wczoraj była takich mniejszość, ale jak tego słuchałem to już wolałem zapodać tv gdzie Listek w każdym wywiadzie na nowo się szczypał.

ps. siniaki Listka po powstałe po samoszczypaniu, zupełnie mnie nie denerwują wink
piwo

Porucznik
Porucznik
Originally Posted by Ticalion

Jeden i drugi w sumie ale ten w okularkach to już przechodzi sam siebie ... nie moge go słuchać !
Na mnie również źle działają. Nie wiem skąd ich wytrzasneli .. smirk

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by platynowy007
Originally Posted by Ticalion

Na mnie również źle działają. Nie wiem skąd ich wytrzasneli .. smirk

laugh Hehehe to samo mam, ale bardzej mnie denerwuje ten z loczkami, co przekręca Imiona piłkarzy, cwaniak jakich mało laugh

Porucznik
Porucznik
taaaa, mnie loczek też bardziej drażni. Czasmi jak gościowi zada jakies pytanie to mozna pasc. Nie wiadomo do czego one jest zadane smirk

Powinni go wysłać na Mali do komentowania zapasów wróbli. Może by się sprawdził.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Mnie troche zdenerwowal Ljubicic cop ale tylko troszke bo po co wygrac gema majac kilka szans aby tego dokonac i pozniej wygrac w TB i zeby wplynelo do mojego portwela 6 stowek ... po prostu po co ?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ljubicić zdenerwował mnie, a ucieszył mojego kardiologa, bo im bliżej palpitacji serca u mnie, tym wiecej roboty dla niego laugh

H
old hand
old hand
H Offline
wydarzenia dzisiejszego poranka w GM Place blush

[Linked Image]
a przede mną taki długi i męczący dzień... frown

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Eniro (Ci od PF)
Wydawnictwo "Wiedza i Praktyka"

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Może nie tyle denerwuję, ile wprowadza mały brak optymizmu- POGODA (zimno, wieje, i jeszcze co jakiś czas coś tam pada) wink

Idąc dalej skoro już tu jestem, to ... wszystko po trochu, niby ok, a jednak zawsze jakieś "jednak" ...

L
antimadrista
antimadrista
L Offline

Eh tata siadl na kompa i z miejsca pretensje, ze pewnie tu poinstalowalem setke programow, a nic nie instaluje, pewnie mam plowe tego co wy,

Po drugie jak juz siadl, zaczal robic porzadki czyli wywalac jak leci, moje rzeczy, kiedys wywalil mi kilkanascie stron mojej pracy licencjackiej(na szczescie mialem kopie na dysku przenoscnym), dzis widze znikenlo troche albumow muzycznych ;]

Po trzecie co 45min robil przerwe na papierosa.

Po czwarte, raz na kwartal podlaczy sobie telefon do kompa, i cos mu nie smigalo, oczywiscie moja wina wink

Po piate zapuscil defragmentacje i anywirusa, komp ledwo smiga, i w dodatku zacial mi sie FF :/
poznikaly ulubione,aaaaaaaaa

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by lupus
Eh tata siadl na kompa i z miejsca pretensje, ze pewnie tu poinstalowalem setke programow, a nic nie instaluje, pewnie mam plowe tego co wy,

Po drugie jak juz siadl, zaczal robic porzadki czyli wywalac jak leci, moje rzeczy, kiedys wywalil mi kilkanascie stron mojej pracy licencjackiej(na szczescie mialem kopie na dysku przenoscnym), dzis widze znikenlo troche albumow muzycznych ;]

Po trzecie co 45min robil przerwe na papierosa.

Po czwarte, raz na kwartal podlaczy sobie telefon do kompa, i cos mu nie smigalo, oczywiscie moja wina wink

Po piate zapuscil defragmentacje i anywirusa, komp ledwo smiga, i w dodatku zacial mi sie FF :/
poznikaly ulubione,aaaaaaaaa

oj Lupi,Lupi po prostu masz przefikane z tatusiem:)
Ja na szczeście takich problemów nie mam bo mój tato nie ma czasu na "kontakt" z kompem tongue <na szczecie>

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Wracajac do tematu na razie nic mnie nie denerwuje i dobrze.Dziewczyna u boku wolny pokoik łikend sie fajny szykuje-luuuz smile

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
To, ze idzie weekend tez mnie deneruwje, nienawidze weekendow ;]

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by lupus
To, ze idzie weekend tez mnie deneruwje, nienawidze weekendow ;]

Ja natomiast zawsze na nie oczekuje-po całym tygodniu pracy dwa dni wolne które mozna spędzic np.na forum mecz pl grin

Lupus czemu jesteś tak pesymistycznie nastawiony do weekendów?

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Ja jestem pesymistycznie nastawiony do wszytkiego wink

Negatywy przyslaniaja mi pozytywy wink

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
ja pierd...

jutro na 12 do pracy, a pociąg jest tak zajebiście, że będę o 9...

nie ma jak to poczekać sobie 3 godziny... co za shit i weś tu szukaj wszędzie pozytywów, jak są takie miejsca gdzie ich po prostu nie znajdziesz...

a pozatym, czemu wszystkie dziewczyny, które mi się podobają mieszkają daleko odemnie... co za przekleństwo, a kumpela z grupy (żeby nie było też mieszka dość daleko) chce być tylko moją kumpelą...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
że klikam sobie z dziewczyną o 4 lata młodsza....i zaczyna mi się podobać smile dość ! smile

Strona 4 z 27 1 2 3 4 5 6 26 27

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
8 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, $-man, betowiec, Sensei, rymoholik, alfa, aker, rafal08), 1,469 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,832,333
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025