|
|
stranger
|
|
stranger
Otrzymałem kilka dni temu nową kartę kredytową (GE Money Bank). Kartę aktywowałem ale niestety nie mogę nią składać depozytów do buków. Dlaczego tak jest? Bo ja nie znam tego problemu. Może ktoś się z tym spotkał i mi wyjaśni? Do tej pory składałęm depozyty używając e-karty mbanku i nie było problemów. Ale kartą kredytową nie mogę mimo, że np dokonywałem nią już innych zakupów prze internet. Proszę o pomoc dlaczego tak jest? Czy są to jakieś 'blokady' robione przez banki? Jak sobie z tym radzicie?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Co to za karta? Visa czy mastercard? czy jest wypukła?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Ja ostatnio miałem problem z wpłatą za pomocą karty (eKarta) do Expektu. W profilu widniała jeszcze stara data ważności karty i nie mogłem tego zedytować ręcznie wymiana maili z supportem pomogła.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Jest to zwykła standardowa karta VISA. Dziwne, że moge nią wszędzie robić zakupy a do buka za cholere nie da się nią wpłacić. To chyba jednak jakaś wewnętrzna blokada banku bo jak próbuję wpłacić to wyskakuje info 'Odmowa akceptacji'. Pewnie nie można nią wpłacać na cele hazadrowe, tzn sam się tak domyślam bo innego wyjścia nie widzę. Dziwię się, że nikt z Was się z takim czymś nie spotkał.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
może ta karta nie opcji płatności w internecie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przemas1981 minęło 5 dni, a Ty chyba dalej odpowiedzi szukasz. Ja na Twoim miejscu po prostu bym zadzwonił do banku i się spytał dlaczego tak a nie inaczej. To chyba najprostsze wyjście jest.
Pozdro
|
|
|
Link skopiowany do schowka