Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 10 z 11 1 2 8 9 10 11
F
enthusiast
enthusiast
F Offline
Pamiętam niedawno miałem z nimi taką sytuację: zagrałem sobie na live badminton,to był bodajże mikst na prowadzących 11:5 po kursie 1.25 kurs marny za xxx zl (meczu w tv nie śledziłem bo nie było) mecz się skończył bodajże 21:13 czy 14 no i wygrałem, kase dopisali ale po paru godzinach cofli bo jak się okazało wynik był inny ale nawet zwrotu nie zrobili.Dzwoniłem ale to nic nie dało.Ogólnie rzecz mówiąc takich cudów to nie ma u nich co grać chyba że ktoś to ma w tv.Oszukują ile się da ,w sumie to tam nawet nie płakalem bo to był dla mnie buk dla zabawy, ale przestrzegam innych żeby wybrali sobie do zarobku coś innego.

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Killa Boom
to do rivexa oczywiście , zapomniałem dać quote smile

Tylko, ze ja korzystalem z bonusa urodzinowego a nie przyjazni ...

A co do wyplaty to jeszcze cos zagralem i teraz zlecilem wyplate na konto. Niby przyjeli....

hbr Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ja zleciłem wypłate w nocy z środy na czwartek na moneybooker, to jest szansa ze dzis wplynie? Wyplata na moneybookers. Bo zalezy na czasie. dzieki za odpowiedz

hbr Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ok, juz jest, nice

R
addict
addict
R Offline
Sorki za off topic Panowie ale mam pytanie. Zaczynam dopiero gre w necie i chcialbym sie zapytac jakie sa zasady obrotu tym bonusem 100% w bwinie.

R
addict
addict
R Offline
Panowie, moze ktos mi powiedziec ile razy i jakimi kursami trzeba obrocic tym bonusem??

A
newbie
newbie
A Offline
jakim bonusem?bwin dalo jakas promocje?

R
addict
addict
R Offline
no podwajaja teraz wplacona kwote do 100 zł. I nie wiem niestety jakie sa warunki promocji...

A
newbie
newbie
A Offline
mozesz podeslac link do tej promocji??tutaj lub na priv.z gory dziekuje

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by rivex

A co do wyplaty to jeszcze cos zagralem i teraz zlecilem wyplate na konto. Niby przyjeli....

Musze pochwalic bwin!!! Wplata zlecona 19-tego ok. 16-ej a nastepnego dnia juz na koncie w Inteligo ...
Tym mnie zaskoczyli smile

A
newbie
newbie
A Offline
to jest wkoncu jakas promocja na bwin?

P
stranger
stranger
P Offline
witam
jezeli chcialbhym zalozyc drugie konto np na znajomego w bwin to jakie sa szanse ze sie skapna jezeli bede obstawial z tego samego kompa dodam tylko ze raczej nie zamkna mi konta z powodu tego samego ip bo mam neostrade i za kazdym razem jak wlaczam kompa to mam inne ip chyba ze maja jakies inne sposoby na sprawdzenie tego ???

(J) Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by plik
witam
jezeli chcialbhym zalozyc drugie konto np na znajomego w bwin to jakie sa szanse ze sie skapna jezeli bede obstawial z tego samego kompa dodam tylko ze raczej nie zamkna mi konta z powodu tego samego ip bo mam neostrade i za kazdym razem jak wlaczam kompa to mam inne ip chyba ze maja jakies inne sposoby na sprawdzenie tego ???

Pierwszy post laugh laugh laugh

G
addict
addict
G Offline
IP to tylko jedna z możliwości zidentyfikowania komputera. Wystarczy wspomnieć choćby cookies. Jeżeli próbowałbyś grać na dwa konta z jednego kompa pozostając niewykrytym, to musiałbyś stosować ściśle pewne reguły, o których widzę nie masz pojęcia.

D
old hand
old hand
D Offline

Musze pochwalic bwin!!! Wplata zlecona 19-tego ok. 16-ej a nastepnego dnia juz na koncie w Inteligo ...
Tym mnie zaskoczyli smile

a już wypłacałeś wcześniej na Inteligo czy to pierwszy raz i o koło której godziny miałeś już tą kase ??? pytam się bo też zleciłem wypłate na karte z Inteligo wczoraj ok 14:00, a zależy mi na czasie aby tą kase mieć ...

D
old hand
old hand
D Offline
heh dostałem dziś potwierdzenie, że wypłata zostanie przesłana na moją karte. dopiero dziś zdecydowali się przesłać mi kase i może to potrwać 2-5 dni roboczych.

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
Originally Posted by Gandhi
IP to tylko jedna z możliwości zidentyfikowania komputera. Wystarczy wspomnieć choćby cookies. Jeżeli próbowałbyś grać na dwa konta z jednego kompa pozostając niewykrytym, to musiałbyś stosować ściśle pewne reguły, o których widzę nie masz pojęcia.
No cookies to najmiejszy problem , bo wystarczyłoby użyć innej przeglądarki - ale chyba po adresie fizycznym kompa mogliby dojść .

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ale te zabawy z IP sie stosuje tylko jesli chodzi o bonsy czy o zwykle granie tez im sie nie podoba i np sprawdzaja IP jesli nikt nawet nie dostal bonusa a gra z kilku kont zeby zwiekszyc limit?
Z mojej strony dla nich plus - zlecilem wyplate - poprosili o wyslanie skanu dokumentu choc wyplata miala i tak 'zostac zrealizowana' - po kilku dniach wyslalem skany a kasa i tak byla juz na koncie
Interesuje mnie czy wszystkie zabawy blokowania kont wiaza sie z podejrzeniami o wyludzenie bonusu czy zdarzaja sie tez przypadki blokowania tym co ,za duzo wygrali'? Gdzie lezy prawda? Osobiscie g...o mnie interesuje bonus a gram tam tenis ze wzgledu na wysokie kursy na niespodzianki i to ze krecz rozliczaja jako przegrana kreczujacego...

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Ostatnio bwin wyslal mi info o bonusie (wykorzystalem itp.) troche zarobilem i zlecilem wczoraj okolo 23:00 wyplate (okolo 200 euro).

Jakiez bylo moje zdziwienie gdy dzisiaj okolo 12 dostalem maila ze pieniedze sa juz na koncie.

Co ciekawe nie wysylalem maila z ponagleniem bo spodziewalem ie dostac kase dopiero po niedzieli.

Nie zmienia to oczywiscie mojej opini o tym buku ale napewno jest to mily akcent z ich strony... wyplata w sumie szla okolo 13 godzin co w moim przypadku jest rekordem smile ...

R
addict
addict
R Offline
orientuje sie moze ktos jak rozliczane sa zaklady handi,z dogrywka,czy bez?Chodi mi konkretnie o pilke reczna

Strona 10 z 11 1 2 8 9 10 11

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
6 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, latajaca_holenderka, alfa, Sensei, burbon, 11kera11), 3,516 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,306
Posty5,841,140
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026