Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 8 z 14 1 2 6 7 8 9 10 13 14
A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Nic wczescniej sie nie dzialo z dyskiem? Nie mogl tak nagle przestac dzialac. U mnie jak dysk padl i mialem podobny komunikat, to najpierw bylo pikanie, pozniej nagłe resety, nastepnie dzialal, ale tylko przez kilkanascie minut, a dopiero na koncu padl zupelnie.

Mozesz wogole odzyskac caly dysk, sa specjalne programy ktore formatuja i usuwaja uszkodzone sektory. Dalem dla kumpla dysk, po 2 dniach mialem czysciutki dysk tyle tylko ze z 40GB zmniejszyl sie do okolo 20GB i teraz uzywam go jako dysk wymienny.

A nowy trzeba kupic, tylko nie kupuj duzo wiekszego, zeby komp sobie z nim radzil, maksymalnie 2 razy wiekszy zalecam.

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Tzn. dysk nowy na pewno kupię ale chcaiłbym odzyskać dane z tamtego, bo miałem tam kilka ważnych rzeczy.

Z dyskiem nic dziwnego się wcześniej nie działo. DOpiero dzisiaj z rana dwa razy się zawiesił i po kolejnym resecie wyskoczył ten komunikat.

Gdy mam gwarancję, to odzyskają mi te dane w serwisie, chociaż w części, bez dodatkowych opłat ?

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
jak sie pozbyc tego wielkiego paska w FF http://img338.imageshack.us/img338/221/lolololxb8.jpg :PP

Gdzies cos przestawic jakis musialem, wylaczylem kompa, teraz wlaczam i mam wink

K
ksu Offline
Pooh-Bah
Pooh-Bah
K Offline
Witam.

Mam problem z zonealarm..jak włącze utorrent to są małe transfery pobierania okolo 20-30kb/s natomiast jak wylącze zone alarm automatycznie pobieranie wzrasta do 120kb/s więc jak to ustawic?

Zaznaczam ze w zonealarm mam w zakładce PROGRAMY zaznaczone 4xV czyli zezwolenie na działanie utorrent.

Oczywiscie mam tez na dole w utorrent czerwone kółeczko i pisze " zapora ogranicza twoje transfery musisz otworzyć porty przez które inni beda mogli sie komunikowac"..

Tylko jak to zrobic jak dałem z zonealarm "zezwolenie" na działanie utorrent?

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
panowie powiedzcie mi jak zrobic partycje na dysku w laptopie mam viste...

orgilanie jest praktycznie 70G na c i 10G na d masakra jak to moge pozmieniac...

prosilbym o jans epokierowanie mnie..dzieki

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Jak wylaczyc autoodtwarzanie w przypadku gdy korzystam z pendrive'a? Bo jakies wirus ostatnio mialem na tym dysku i nie chce aby to sie wladowalo mi na kompa ....

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by john
panowie powiedzcie mi jak zrobic partycje na dysku w laptopie mam viste...

orgilanie jest praktycznie 70G na c i 10G na d masakra jak to moge pozmieniac...

prosilbym o jans epokierowanie mnie..dzieki

Ściągnij sobie Partition Magic. Jest łatwy w obsłudze. Może nie będziesz musiał robić formata...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Witam
otoz mam nastepujacy problem
slucham muzyki ogladam sobie filmy pieknie ladnie i wszystko gra i jest gitarra ale gdy ogladam cos na youtube albo innechy smogach wogole przez neta to nie dziala mi tam glos i nic nie slysze

wiecie moze jak to zmienic moze gdzie mam w ustawieniach cos przestawic czy cus

pomocy!!!!!!

dzienkuje za wysluchanie i z gory dzieki

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by 12-latek
Witam
otoz mam nastepujacy problem
slucham muzyki ogladam sobie filmy pieknie ladnie i wszystko gra i jest gitarra ale gdy ogladam cos na youtube albo innechy smogach wogole przez neta to nie dziala mi tam glos i nic nie slysze

wiecie moze jak to zmienic moze gdzie mam w ustawieniach cos przestawic czy cus

pomocy!!!!!!

dzienkuje za wysluchanie i z gory dzieki

http://www.speedyshare.com/156844486.html / na pliku prawym/zapisz jako , nie klikaj bezposrednio poniewaz pojawi sie sam plik txt.
Pozniej dodaj do rejestru, wylacz i wlacz przegladarke.

Powinno pomoc.

(J) Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Cześć
Może wiecie jak to jest z wykorzystaniem jakiś logo z innych stron, chodzi mi dokładnie o logo np. federacji jakiejś. Czy mogę umieścić je na stronie razem z linkiem oczywiście?
Dzieki za odp smile

piwo

_
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
_ Offline
Witam! Mam bardzo wielki problem! Gdy właczam kompa to monitor wcale nie reaguje. musze dopiero z 10 razy zresetowac. Pozniej gdy sie zareagujeto odpala sie i nie laduje sie ilos pamieci tylko sa paski biale :/ i znow 10 resetow, az sie wlaczy, ale znow problem, nie da sie myszka ruszac, bo ise zacina i kolejny reset da mi korzystanie z komputera smile po 15 minutach i gdy pracuje z nim to sie wiesz czesto. Wie ktos moze co moglbym zrobic??? Prosze o pomoc smile pozdro

stranger
stranger
Ja natomiast mam problem z RAM-em. Przykładowo. Wkładam kość 512 a komp widzi jedyne 256.:( Czym to może być spowodowane i czy ewentualnie można go jakoś "podkręcić" wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by (J)
Cześć
Może wiecie jak to jest z wykorzystaniem jakiś logo z innych stron, chodzi mi dokładnie o logo np. federacji jakiejś. Czy mogę umieścić je na stronie razem z linkiem oczywiście?
Dzieki za odp smile

piwo

Moim zdaniem zdecydowanie tak. Nie łamiesz praw autorskich, bo nie modyfikujesz tego loga, ani nie wykorzystujesz do celów komercyjnych tylko do informacyjnych. Podając ich link działasz na ich korzyść, bo ktoś dzięki tobie odwiedzi ich stronę.

P
old hand
old hand
P Offline
Mam bardzo wazne dla mnie pytanie.....jak zreszta kazdy na tym forum......czy antywirus NOD32 dziala na Windows WISTA???

_
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
_ Offline
Originally Posted by guciaa
Ja natomiast mam problem z RAM-em. Przykładowo. Wkładam kość 512 a komp widzi jedyne 256.:( Czym to może być spowodowane i czy ewentualnie można go jakoś "podkręcić" wink

Sprawdź jaki typ kości obsługuje twoj płyta główna- dwustronne (żadziej spotykane)czy jednostronne. Myślę, że twoja płyta główna wymaga kości dwustronnych a tym masz kość jednostronną i przez to "ucinana" jest połowa pamięci.
Nie da się tego "podkręcić". Więcej o kościach jednostronnych i dwustronnych znajdziesz TU [google.pl]

_
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
_ Offline
Originally Posted by pawcio1
Mam bardzo wazne dla mnie pytanie.....jak zreszta kazdy na tym forum......czy antywirus NOD32 dziala na Windows WISTA???

Pod Wistą nie działa. tongue

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by _Way_
Originally Posted by pawcio1

Pod Wistą nie działa. tongue

http://www.nod32.pl/nowosci/nowy-nod32-chroni-windows-vista.html

http://www.underpl.org/program-1270-nod32_antivirus_v2.70.32_pl_dla_windows_2000_xp_vista.html

Pod Wista faktycznie nie tongue , ale pod Vista tak smile

P
podwórkowy attaché
podwórkowy attaché
P Offline
Mam problem bo nie mogę usunąć uszkodzonego pliku filmowego , może ktoś wie jak go się pozbyć ?

P
podwórkowy attaché
podwórkowy attaché
P Offline
Jakoś poradziłem sobie z tym programem Absolute Delete

Z
veteran
veteran
Z Offline
panowie mam problem bo zadna partycia dysku nie otwiera sie po kliknieciu myszka i musze wchodzic na dyski poprzez prawy przycisk myszy i klikna otworz wie ktos moze czym to jest spowodowane i w jaki sposob moge to naprawic?? z gory dzieki za pomoc

Strona 8 z 14 1 2 6 7 8 9 10 13 14

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
9 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, rafal08, betowiec, aker, latajaca_holenderka, JelineK, $-man, burbon, kamel), 2,032 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,281
Posty5,832,152
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025