Piosenka o slowach baby don't hurt me, what's love.''..zespol nosi nazwe jakos tak ,,Haddaway'' czy podobnie .Kieys krazyl filmik w necie o tytule ,,Noc w 3miescie'' Poszukuje oczywiscie I moze piosenke z Prison break
Haddaway - What Is Love
i filmik nie był noc w 3mieście tylko Saturday Night tam gościnniewystępował Jim Carrey, teraz jest nowa wersja z Sylwestrem Stallone
co do tej piosenki z reklamy fiata, kurcze tez mi się podoba to może byc Karen Antonn lub Bonnie Tyler, bynajmniej tam po głosie mi się kojarzy, jak ktoś będzie miał niech wrzuci
no i ta piosenka z reklamy pepsi, już tutaj się po nią ktos upominał, ale jak nie było tak nie ma
Panowie..ten hit ma chyba kazdy w zbiorze ...ale ja niemam mianowicie Stupid disco - junior jack wrzucie jak mozecie No i nadal szukam piosenki z Prison break Dzieki wielkie
Panowie..ten hit ma chyba kazdy w zbiorze ...ale ja niemam mianowicie Stupid disco - junior jack wrzucie jak mozecie No i nadal szukam piosenki z Prison break Dzieki wielkie
ja posuzkuje tak nutke co w refrenie sa slowa: " I wanna to say love you" to starsza nutka i szybka jest w dodatku, zawsze jak leci w radio to mnie nakręca