Dzięki kardynal20 za te 2 piosenki. Dopiero teraz sciagam bo wrocielm niedawno a wczoraj juz poszedlem spac bo dzis kolo mialem ;/. Tym bardziej dzieki za Prisona ze specialnie dla mnie Wielkie piwko dla Ciebie
Witamy, Piosenka nosi tytuł "hey now now", a śpiewa zespół The Cloud Room. Można obejrzeć reklamę Pepsi na stronie www.pepsi.pl [pepsi.pl] w sekcji "dowiedz się więcej", gdzie możliwe jest również ściągnięcie piosenki. Polecamy także blog fanki zespołu, na którym są linki do oficjalnej strony zespołu, tekst piosenki "hey now now" i inne informacje o zespole The Cloud Room: http://thecloudroom.blog.onet.pl/ -- Pozdrawiamy, Zespół Pepsi
co do piosenki z reklamy fiata, aby wejść w kontakt trzeba się zalogowac, a nie chce mi się zakładac konta
chodzi mi o fragment ktory zaczyna sie w czasie 4:12, kojarzy mi sie to z Barthezzem - on the move..... jednak nigdzie nie moge znalesc takiego remixu, moze ktos posiada, i moze ktos jest na 100% pewny ze to Barthezz, bo mi sie to tylko z nim kojarzy
Niestety cała szerokość pasma jest obecnie zarezerowana dla klientów posiadających konta Premium. Darmowe pobieranie plików będzie dostępne po upływie 43 minuty.
Pracujemy obecnie nad zwiększeniem przepustowości dla użytkowników niepłacących. Przepraszamy za utrudnienia.
Zespół Megaupload
ale dzieki za fatyge gdyby juz ktos wrzucal to prosilbym na speedyshare lub www.wyslijto.pl [wyslijto.pl]
chodzi mi o fragment ktory zaczyna sie w czasie 4:12, kojarzy mi sie to z Barthezzem - on the move..... jednak nigdzie nie moge znalesc takiego remixu, moze ktos posiada, i moze ktos jest na 100% pewny ze to Barthezz, bo mi sie to tylko z nim kojarzy
2. babka spiewa w refrenie "baby give me your dreams, baby give me your dreams" a po refrenie spiewa w jakims innym jezyku, szybko wpadajaca w ucho piosenka