Zsynchronizowałem napisy w ==> SUB EDICIE [matinf.pcz.pl] <== jest w tym plik .BAK + napisy, nie wiem czy pojdzie z innymi odtwarzaczami. Po ściągnieciu naprawde polecam, odcinek przedni
Sa wsrod Nas fani tego animowanego serialu? Ja jestem wiernym
widziałem wszystkie odcinki, 11 sezon jest jednym z najlepszych ładnie po angielsku mowia, wiec napisow sciagac nie trzeba changeeeeeee w przedostatnim odcinku powalili mnie slowa: This is Lesbos!!!! lepszego serialu nie widziałem, moze trwac w nieskonczonosc
SP siwetne mam w domu gdzieś na płytach coś około 40stu odcinków najbardziej podobał mi się ten odcinek o Afganistanie jak oni tam gadali hakalaka haka dzihad tralalala
Na tej stronie przy każdym odcinku jest krotki opis z ciekawostkami ('Trivia') ktory pozwala zrozumiec niektore motywy, sytuacje i teksty, niekoniecznie znane nam tu w Polsce Wszelkie nawiazania do swiata realnego jak i do poprzednich odcinkow
Poza tym z wczesniejszych sezonow jest sporo fajnych dzwiekow ktore mozna sobie np. wrzucic na komę jako dzwiek esemesa
Dla mnie ten kawalek jest swietny Ogolnie Towlie to fajny bohater - szkoda ze rzadko byl w odcinkach.
Na MTV puszczaja jakies starocie. Ja tego nie lubie bo jest dubbing/ A najlepsze to oczywiscie wersje oryginalne - mozna sie jeszcze wspomoc napisami jesli ktos nie zna dobrze ENG .... Ale slownictwo mozna sobie poszerzyc - oczywiscie szczegolnie te niecenzuralne ... :))