Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 11 z 17 1 2 9 10 11 12 13 16 17
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Dzięki prowadzeniu tematu przez długi okres mogłem zobaczyć czy moja gra jest skuteczna. Z bilansu całego tematu,który powstał 1 kwietnia 2006 jestem na sporym plusie. Niestety od lutego moja gra była bardzo nieskuteczna. Na szczęście plan z handlowaniem i sprowadzaniem aut z Włoch wypalił i z tego również czerpię dochody. Niestety to ciągle mało na budowę domu z działką. Dlatego 26 kwietnia wyjeżdżam do Barcelony a dokładnie do Vilafranca. Wstępnie wyjeżdżam na 6 miesięcy.

Wiele osób zarzucało mi,że gram wirtualnie lub,że jestem bankrutem. TO jest nieprawda. Prawdą jest,że nie utrzymuję się z bukmacherstwa. W życiu trzeba jeszcze robić inne rzeczy jak np pracować. Na szczęście w Gnieźnie można zarabiać na autach. Rok temu byłem dwukrotnie w Hiszpanii gdzie pracowałem. Tym razem jadę na dłużej a prawdopodobnie na stałe. Jak będzie zobaczymy.
Dziękuję forum bo poznałem tutaj sporo ciekawych ludzi i wartościowych.
Dla was piwo

Teraz zawieszam temat. Zakupiłem laptopa i mam nadzieję,że znajdę czas by coś napisać z Hiszpanii.
Żałuję tylko,że nie będzie mnie na zlocie.

Powodzenia dla wszystkich.
Pamiętajcie mamy ogrywać buki a nie kłócić się!! cool

[Linked Image]

W zeszłym roku byłem na meczu Barcelona - Valencia teraz mam nadzieję,że będę na ostatnim meczu,który da tytuł Barcie. Oczywiście trzymam również kciuki za Manchester United

Bonus: Unibet
E
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
E Offline
Powodzenia Rafik !!!!
Niech ten Twój dom powstaje w expresowym tempie !!
Pozdrawiam wink

Profesor
Profesor
Wszystkiego dobrego Rafik i powodzenia piwo

T
addict
addict
T Offline
Najlepszego! Powodzenia, no i skrobnij tu czasem, jak nie typy, typy może w "To i Owo" / moze wspolnie z Amkwish'em pociagniecie temat "hiszpański"/ wink

too much love will kill you
too much love will kill you
powodzenia Rafik, trzymaj sie i skrobnij cos jak bedziesz miał czas, no i ten domek buduj jak najszybciej, ja kupiłem dom do remontu i juz tam góre kasy wpakowałem, no ale co nowe to nowe, powodzenia w hiszpani...

old hand
old hand
Oczywiscie Rafik najlepszego ! Zarobilem troche gotowki dzieki Twoim typom i mam nadzieje, ze jeszcze kiedys bede mial okazja...

Powodzenia w Katalonii!

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Niektórzy odchodzą niektórzy przychodzą grin takie życie wink powodzenia Rafik, jesteś osobą od kótej i na której uczyłem sie kunsztu grin
powodzenia piwo

P.S.
A jak wybudujesz ten swój wymarzony dom to pochwal sie nim nam grin

addict
addict
Powodzonka na obczyźnie...mam nadzieje że jednak nie na stałe i chociaż na Euro 2012 przyjedziesz wink

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
piwo
Zycze szczescia smile

S
old hand
old hand
S Offline
Powodzenia i dzieki za prowadzenie tematu :))

Z
enthusiast
enthusiast
Z Offline
Powodzonka

D
old hand
old hand
D Offline
eee lipa że odchodzisz, jeszcze na początku tego roku kupony Ci wchodziły pięknie, może forma by wróciła, ale twój wybór.

dzięki za to, że dzieliłeś się swoimi kuponami i dałeś zarobić swego czasu papa pozdro

B
Pooh-Bah
Pooh-Bah
B Offline
Powodzenia i dzieki ze dzieliles sie typami kasa szkoda ze odchodzisz frown ale jak napisales ze kupiles sobie laptopa to pewnie cos skrobniesz z Hiszpanii futbol tenis kosz siatka hokej

Pozdrawiam i Powodzenia piwo

K
old hand
old hand
K Offline
powodzenia Rafik smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Good Luck;) Pozdrów Messiego ode mnie

_
Pooh-Bah
Pooh-Bah
_ Offline
POwodzenia Rafik: ) Masz racje nie tylko bukmacherką zyje człowiek....odezwij sie czasem: ) POZDRAWIAM

W
old hand
old hand
W Offline
Rafik pozdrowienia! I glebsza refleksja, gdyz jestem 60 km od Kolbaskowa - tez wyjezdzam. Zycze wszystkim forumowiczom mniej (bezsensownej) zawisci wobec innych forumowiczow, a wiecej madrych, przedmiotowych dyskusji, czy nawet klotni (a czemu nie). W koncu po to forum chyba jest ???
Sorry za brak pln ale pisze z telefonu. Ja wtopilem wszystko i od przyszlego tygodnia postarm sie odrobic kase tyrajac w Achen...

Z
enthusiast
enthusiast
Z Offline
Chłopaki!
Ja to widze tak MAMY SWEGO CHŁOPA W HISZPANI. INFO NA TEMAT LIGI HISZPAŃSKIEJ Z PIERWSZEJ RĘKI crazy
POZDROWIENIA

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Powodzenia i dzieki za dzielenie sie informacjami wiadomo jak trafiałeś byłeś idolem wszystkich.To co piszesz o swoim miescie samochodach to prawda znam sporo ludziu z twojego Gniezna.Wiadomo tez że nie grałeś wirtualnie ale wielu niedowiarków i zazdrośników zbeształo by cię z błotem.Osobiście życze Ci samych mądrych i przemyślanych decyzji oraz wielu emocji na Nou Camp może bedziemy mieli okazje sie nawet kiedyś tam spotkać sam jestem wiernym fanem Barcy.Trzymaj sie i skrobnij od czasu do coś na forum nawet co u Ciebie słychac.:)

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Witam.

To i ja sie wpisze.Chociaz nie korzystalem z Twoich typow, zawsze serdecznie i szczerze Ci kibicowalem i trzymalem kciuki.Bardzo Cie cenie ze mialem odwage wpisywac wysokie stawki za ktore grales(mnie tego brak).Zycze z calego serca by Twoj wyjazd byl bardzo udany , ale tez , abys po spelnieniu swoich planow wrocil do nas caly , zdrowy i z wielka kasa.Powodzenia.

ps. Trzymaj mocno kciuki za Barce! hehe, tez im kibicuje.Raz jeszcze Powodzenia Rafik !

Strona 11 z 17 1 2 9 10 11 12 13 16 17

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
2 zarejestrowanych użytkowników (11kera11, Sensei), 2,814 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,325
Posty5,842,902
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026