|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Teraz duzo beybe lansuje sie w stylu PussyCat Dols. Jakies leginsy czy jak to sie nazywa i do tego baletki ;]
Podoba sie Wam taki styl?
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Te cal baletki sa po prostu paskudne, i to nie zaleznie od wzorku czy koloru
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Ja tam generalnie nie lubie, kiesy 50% lasek, ktore widze jest tak samo ubranych. Po prostu wszystkie sa do siebie podobne. Preferuje dziewczyny/kobiety, ktore maja wlasny styl, umieja sie gustownie ubrac i momentami potrafia przeciwstawic sie ogolnokrajowym trendom w modzie 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Ja tam generalnie nie lubie, kiedy 50% lasek, ktore widze jest tak samo ubranych. Po prostu wszystkie sa do siebie podobne. Preferuje dziewczyny/kobiety, ktore maja wlasny styl, umieja sie gustownie ubrac i momentami potrafia przeciwstawic sie ogolnokrajowym trendom w modzie  A odplywam, kiedy widze dziewczyne obdarzona ladnymi, kobiecymi ksztaltami (czt. nie gruba), ktora ma na sobie ladna sukienke z motywami kwiatowymi, z ladnie wyeksponowanym dekoltem. ah 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja tam generalnie nie lubie, kiedy 50% lasek, ktore widze jest tak samo ubranych. Po prostu wszystkie sa do siebie podobne. Preferuje dziewczyny/kobiety, ktore maja wlasny styl, umieja sie gustownie ubrac i momentami potrafia przeciwstawic sie ogolnokrajowym trendom w modzie  A odplywam, kiedy widze dziewczyne obdarzona ladnymi, kobiecymi ksztaltami (czt. nie gruba), ktora ma na sobie ladna sukienke z motywami kwiatowymi, z ladnie wyeksponowanym dekoltem. ah  polać mu ! 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
zdecydowanie wole buty u kobiet jak ja to je nazywam " zakonczone czubem" abaletki to do lasu na polane Do tego dzinsy ciemno niebieskie lub mniej:P bialy pasek i brazowa bluzka - odplyw ( + blond wlosy i ladna naturalna buzia )  choc dzis widzialem aniola  czarne spodenki i bluzeczka ale na tej kobiecie wszystko dobrze lezy natural natural i jeszzce raz piekny natural p.s dobrze ze mnoaj kobieta nie zna tego adresu bo bym za te anioly oberwal 
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Nigdy sie jeszcze nie wpisałem w tym temacie ale tu sie nie mogłem powstrzymać. To ciałko jest dla mnie idealne  Właśnie takie lubie... tak tak 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Teraz duzo beybe lansuje sie w stylu PussyCat Dols. Jakies leginsy czy jak to sie nazywa i do tego baletki ;]
Podoba sie Wam taki styl? Nicole Scherzinger  lufa 1sz klasa
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Podoba sie Wam taki styl? Moja kobieta też śmiga w Leginsach... szczerze to średnio na jeża mi się to podoba, ale się będę musiał chyba przyzwyczaić  Ale Leginsy i krótka spódniczka to nawet nawet Pozdro
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W tych leginsach to chodzi Wam o te getry pod krótką spódniczką? Jeżeli tak to ja się zastanawiam po co to jest. Wczoraj właśnie widziałem koleżankę z roku, świetna dziewczyna, obdarzona nieprzeciętną urodą. I tak się zastanowiłem, po chu* jej te getry 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
podwórkowy attaché
|
|
podwórkowy attaché
th0mas bo w tyłek było zimno  , a może nogi miała nie ogolone 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kurcze myslalem ze mnie tylko sie to nie podoba ale widze ze wielu ma tutaj przeciwnikow te getry vel leginsy jak na moj gust słaby lans wole gołe lub tez ponczochy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kurcze myslalem ze mnie tylko sie to nie podoba ale widze ze wielu ma tutaj przeciwnikow te getry vel leginsy jak na moj gust słaby lans wole gołe lub tez ponczochy  hahah ja dokładnie tak samo. Jak moja się pyta czy tak dobrze jest, ja mówię, a nie lepiej normalne pończochy czy rajstopki? O wiele to ładniej wygląda niż od tych leginsów. O se mode wymyśliły. Zauważyliście, że coraz częściej czerwony kolor u lasek wchodzi? :>
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bo czerwony w modzie 
|
|