Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 2 z 5 1 2 3 4 5
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Kameleon
aleternatywa: http://www.zawiaty.tvc.pl/zawiaty/ <--- tu są wolne miejsca, prosiłbym kogoś o edycje pierwszego postu.

moja kumpela tam pracowała w wakacje, ponoc jest super smile ..ale tam chyba tylko same dzieci przyjezdżają, więc koleżanek z obozu nie będzie smile hehehe smile ..mi pasuje jeżeli ktos będzie to organizował smile

Bonus: Unibet
Profesor
Profesor
aleternatywa: http://www.zawiaty.tvc.pl/zawiaty/ <--- tu są wolne miejsca, prosiłbym kogoś o edycje pierwszego postu.

Dwóch kolegów ode mnie z pracy jedzie tam w ten weekend ... zrobie mały wywiad smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Korty są, powierzchnia ... hard grin

polski hard, czyli asfalt tongue

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by czepek
Korty są, powierzchnia ... hard grin

polski hard, czyli asfalt tongue

chyba w snach, polski hard to jest kruszący sie beton, z dziurami itp. smile

old hand
old hand

Hmm tu Leos akurat widzę parę minusów:
1) Widze że osrodek raczej dla dzieci i rodzin, znając zamiłowanie do wyskoprocentowych trunków u wiekszości uczestników to moga być jakieś spiecia (vide Sobieszewo)
2) cena w tym naszym terminie 75 zł/os/ doba(cennik)- chyba trochę dużo, fakt że z wyżywieniem, ale czy większośc będzie wstawała na 7-8 na śniadanie, później punktualnie stawiała się na obiad ?? Chyba jednak wiekszość wolałaby bez wyżywienia, jednak widząc tą wieś to takie lekkie zadupie i chyba nie bardzo jest gdzie się stołować. Mi tam osobiście styka grill i zimny browek, ale jakieś zaplecze gastronomiczne pewnie by się zdało.
3) No i dojazd dla ludzi z poza Pomorza dość cięzki, nawet sam nie wiem co tam buja z Gd.
Pzdr

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Tam nie ma stacji PKP, sprawdzalem wczoraj, wiec mozliwe, ze tam dojezdza tylko mleczarz wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Właśnie lokalizacja nie jest zbyt szczęśliwa bo problem z dojazdem będzie i to spory bo nie dosć, że cżłowiek pół dnia będzie pociągiem naginał do Trójmiasta to potem jeszcze następne pół dnia trzeba będzie tłuc się jakimś PKS-em.

Zróbmy zlot w najbardziej znanej miejscowości IV RP!!! We Włoszczowie!!!
O łatwości dojazdu nawet nie wspominam... laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Słuchajcie podejmijcie konkretne decyzje. Jeden z moich kolegów polecał mi gorąco rejony Iławy. Tam jest wiele fajnych małych miejscowości. Dojazd bardzo dobry. Domki letniskowe znajdziemy bez problemu. Może po prostu niech ktoś z jakiegoś regionu Polski sam podejmie się organizacji a reszta go poprze. Warunek oczywiście to dobry dojazd.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Leon ,a Ty nie możesz zrobić u siebie w stodole ? hyhyhy laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Smardzewice [obiektyturystyczne.pl]
Zauwazyłem, że jest problem z lokalizacją i zaczołem szukacv czegoś fajnego w centralnej Polsce. Wydaje mi się, że właśnie takim miejscem mogą być Smardzewice nad Zalewem Sulejowskim. Dojazd jest bardzo dobry. Od Tomaszowa Mazowieckiego jest to tylko 12 kilometrów. Z Łodzi to jedyne 60 kilometrów a z Warszawy 110. Myślę, że jest to lokalizacja, która zadowloi wszystkich naszych typerów. Co ważne pod tym linkiem jest ośrodek z domkami. Cenna za dobę w takim domku to koszt 20-25 złoty. Mamy możliość robienia grill. Do dyspozycji boiska do piłki nożnej i siatkówki. Nie daleko większe miast. Można spokojnie do Smardzewic dojechać PKS-em z Łodzi i Tomaszowa Mazowieckiego. Oczywiście warto wspomnieć, że spokojnie do tych miast można dojechać koleją. Możliwe też, że z Piotrkowa Trybunalskiego jest takiś dojazd do Smardziewic, ale tego nie wiem na pewno. Przemyślcie to co napisałem. Może wypowiedzą się koledzy i koleżanki z województwa Łódzkiego. Znają pewnie to miejsce i dadzą nam znać czy jest to dobra lokalizacja. Trzymajcie się miłego weekendziku.

Pozdrawiam piwo

Zuzia Róża
Zuzia Róża
Panki, Lupawsko i tyle, jest to 3 km od Jasienia (tez nad jeziorem Jasien)
teraz tak, nad to jezioro jezdze od 3 roku zycia co roku, najpierw mieszkalem 3 lata w zawiatach (odradzam, wszedzie daleko, srodek lasu i hujnia z grzybnia tam jest) a od 6 roku zycia jezdze do Wrzosu, z kierowniczka jestem na "Ty". Do Jasienia dojazd jest dobry, pociag do Lemborka a potem se busa zorganizujemy. miejsce cudne, jezioro full wypas, boiska, miejsca na ognicho itd. we wrzosie juz wynajete ale znam kierownikczke wiec pewno dam rade cos "zorgranizowa" jak nie to zostaje zawsze Marwoj (osrodek Marynarki Wojennej) ktory od wrzosu jest 650 metrow...

Jesli wybieramy Lupawsko/Jasien podejme sie organizacji smile

i tyle piwo

Zuzia Róża
Zuzia Róża
Originally Posted by bazyl
teraz tak, nad to jezioro jezdze od 3 roku zycia co roku, najpierw mieszkalem 3 lata w zawiatach (odradzam, wszedzie daleko, srodek lasu i hujjnia z grzybnia tam jest) a od 6 roku zycia jezdze do Wrzosu, z kierowniczka jestem na "Ty". Do Jasienia dojazd jest dobry, pociag do Lemborka a potem se busa zorganizujemy. miejsce cudne, jezioro full wypas, boiska, miejsca na ognicho itd. we wrzosie juz wynajete ale znam kierownikczke wiec pewno dam rade cos "zorgranizowa" jak nie to zostaje zawsze Marwoj (osrodek Marynarki Wojennej) ktory od wrzosu jest 650 metrow...

i tyle piwo

Zuzia Róża
Zuzia Róża
teraz tak, nad to jezioro jezdze od 3 roku zycia co roku, najpierw mieszkalem 3 lata w zawiatach (odradzam, wszedzie daleko, srodek lasu i hu jnia z grzybnia tam jest) a od 6 roku zycia jezdze do Wrzosu, z kierowniczka jestem na "Ty". Do Jasienia dojazd jest dobry, pociag do Lemborka a potem se busa zorganizujemy. miejsce cudne, jezioro full wypas, boiska, miejsca na ognicho itd. we wrzosie juz wynajete ale znam kierownikczke wiec pewno dam rade cos "zorgranizowa" jak nie to zostaje zawsze Marwoj (osrodek Marynarki Wojennej) ktory od wrzosu jest 650 metrow...

i tyle piwo

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
melduje !

" ... będe wszędzie, wszędzie będę... "

oczywiście jeśli jakiś egzamin nagle nie wypali, choć w tamtym roku przyznam szczerze że olałem egzamin grin ale moja kobieta będzie miała obronę około 10 czerwca i jak się terminy zazembią to oleje zlot niestety, siła wyższa wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Jak bazylia wszystk zorganizuje łącznie z dojazdem z dworca PKP na miejsce to już dzisiaj mogę jechać laugh

Coś czuję, że będzie cyrk na całego a tego nie śmiem przegapić laugh

Zuzia Róża
Zuzia Róża
ale bilety pkp jak zawsze zalatwiasz Ty...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
No proste, ale dla Ciebie oczywiście kupię specjalny laugh

A jaki... to już sam wiesz najlepiej tongue

Zuzia Róża
Zuzia Róża
ja Ci dam boks zalatw takie same jak ostatnio a pizzy nie bedzie... tongue

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Takie same to na pewno nie... za łatwo by było... tongue

Tym razem ze szpitala nie będzie wracał jeden dziadek, a dwóch dziadków bliźniaków i nie z dwiema a z czterema chorymi nogami smile

Aha, babcia też będzie wink

Zuzia Róża
Zuzia Róża
a swiadkowie Jechowy...?

Strona 2 z 5 1 2 3 4 5

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
10 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, burbon, Lukasz111, latajaca_holenderka, Akhu, ANZELMO, alfa, aker, forty, kamel), 2,755 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,833,920
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025