Poszukuje tej piosenki , która zaczyna się od 4:35 przy okazji jak ktoś nie oglądał tego filmu , to polecam fajna produkcja z Rosji , chociaż 2 część tego filmu jest moim zdaniem słabsza .
szukam piosenki ktora leciala czesto gdy odbywal sie mundial w niemczech taka fajna bodajze nawet byla jeszcze wersja z shakira ale interesje mnie ta bez niej :0 hehe moze ktos kojazy?
Witam. Mam takie pytanie do raczej starszych osób: Sporo już lat temu w 2.programie TVP był program Jurka Owsiaka,w którym jeżdził po Polsce i wręczał ludziom sprzęt do gry w koszykówkę:piłki i kosze.Programowi temu,podczas jazdy Owsiaka na rowerze do miejsc przekazywania sprzętu-towarzyszył długi utwór instumentalny.Czy ktoś wie kto go wykonywał lub może wskazać miejsce w necie gdzie można go wysłuchać?
Witam. Mam takie pytanie do raczej starszych osób: Sporo już lat temu w 2.programie TVP był program Jurka Owsiaka,w którym jeżdził po Polsce i wręczał ludziom sprzęt do gry w koszykówkę:piłki i kosze.Programowi temu,podczas jazdy Owsiaka na rowerze do miejsc przekazywania sprzętu-towarzyszył długi utwór instumentalny.Czy ktoś wie kto go wykonywał lub może wskazać miejsce w necie gdzie można go wysłuchać?
Ponawiam prośbę o powyższy utwór towarzyszący programowi Jurka Owsiaka,w którym zakładano kosze do koszykówki.
jaka to piosenka? chyba INCUBUS a w tekście: "whatever tomorrow brings I'll be there with open eyes and open mind..." macie jakieś namiary? tytuł? czy coś? proszę o pomoc pzdr
Witam. Mam takie pytanie do: Sporo już lat temu w 2.programie TVP był program Jurka Owsiaka,w którym jeżdził po Polsce i wręczał w imieniu sponsora ludziom sprzęt do gry w koszykówkę:piłki i kosze.Programowi temu,podczas jazdy Owsiaka na rowerze do miejsc przekazywania sprzętu-towarzyszył długi utwór instumentalny.Czy ktoś wie kto go wykonywał lub może wskazać miejsce w necie gdzie można go wysłuchać?