Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 4 z 10 1 2 3 4 5 6 9 10
C
veteran
veteran
C Offline
Teksańska Masakra Piłą Mechaniczną: Początek / The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning (2006)

produkcja: USA gatunek: Horror

Podczas ostatniej przejażdżki samochodem przed powołaniem do służby w Wietnamie dwaj przyjaciele (Handley i Bomer) wraz ze swymi dziewczynami (Baird i Brewster) uczestniczą w wypadku, za którego zbadanie bierze się miejscowy szeryf (Ermey). W ten sposób rozpoczyna się przerażająca przygoda nastolatków, podczas której zostają ściągnięci do znajdującego się na uboczu domu okropności, w którym wychowuje się młody przyszły zabójca.

Ocena:
9/10

Oczywiscie jezeli ogladales wczesniejsze czesci to i w tej sie niezawiedziesz.Trzyma w napieciu, choc scenariusz jest latwy do przewidzenia i schematyczny.Plusy to ta sama obsada,duzo krwi i okrucienstwa (oczywiscie jak na horror przystalo).Mi sie ten film podobal.

Pozdrawiam i milego ogladania.

Bonus: Unibet
C
veteran
veteran
C Offline
W szponach strachu (Kaw)

produkcja: USA gatunek: Horror,Thriller

Szeryf Wayne i jego żona mają zamiar przenieść się do dużego miasta. Został im tylko jeden dzień do przeprowadzki i rozpoczęcia nowego lepszego życia. I właśnie ten jeden pozornie zwykły dzień niespodziewanie przekształca się w krwawą bitwę o przetrwanie... Mieszkańcy miasta początkowo ignorują niepokojące sygnały, ale wkrótce okazuje się, że muszą stoczyć walkę na śmierć i życie z nietypowym wrogiem. Stado morderczych kruków atakuje miasto. Nikt nie jest bezpieczny. Zasmakowawszy ludzkiej krwi, agresywne ptaki sieją coraz większe spustoszenie. Szeryf Wayne nie ma wyboru, musi stanąć do walki.

Ocena:
6/10

Cos w stylu klasycznego horroru "Ptaki", wg. mnie tytul tego filmu powinien brzmiec "Kruki". Film schematyczny i prosty do przewidzenia, dzis trudno trafic na film ktory cie zaskoczy swoim zakonczeniem, rozwiazaniem. Czy polecam go ogladnac, no mozna, jak nie masz czego innego do obejrzenia.

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
TVP1 włączyć TVP1 !!

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Painkiller Jane (2007) Serial TV

produkcja: Kanada , USA gatunek: Akcja , Sci-Fi

Kristanna Loken, zabójcza maszyna z filmu "Terminator 3" i równie niebezpieczna wampirzyca z "BloodRayne", zagra główną rolę w "Painkiller Jane", nowej telewizyjnej produkcji kanału Sci Fi.

Scenariusz serialu powstał na podstawie fabuły komiksu Joe Quesady i Jima Palmiottiego. Loken zagra tu rolę Jane Vasko, agentki DEA (Agencja do walki z narkotykami), która zostaje zwerbowana do programu przeprowadzanego przez tajną organizację rządową, a którego celem jest zgromadzenie jednostek zmodyfikowanych genetycznie. Okazuje się, że Jane ma tajemnicze zdolności, dzięki którym jest w stanie regenerować się błyskawicznie po każdej zadanej jej ranie. Nie jest jednak nieczuła na ból. Jane zaczyna szukać ludzi, odpowiedzialnych za tę transformację.

Bardzo mnie zaciekawił, ale serial przeznaczony jest przede wszystkim glownie dla milosnikow science-fiction.
Ciekawy scenariusz. Dobra realizacja.
Czekam na napisy do 3 odcinka. smile

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Wracajac do Black Donnelly's...
Zaczalem to ogladac, ale wlasciwie to nie wiem czy jest sens...
Sporo odcinkow maja puszczac tylko online, nigdzie ich nie da sie scaiagnac. Jak wg was to wyglada ? Bo nie wiem czy brnac w to dalej laugh

D
old hand
old hand
D Offline

teledysk, prawie jak film cool cool cool ooo

I see dead people
I see dead people
Dziś w nocy, pierwszy odcinek kultowego serialu Miasteczko Twin Peaks
TVP1 - 01:25 godzina małoatrakcyjna, ale ... wink

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Originally Posted by [T
-error]Dziś w nocy, pierwszy odcinek kultowego serialu Miasteczko Twin Peaks
TVP1 - 01:25 godzina małoatrakcyjna, ale ... wink
ostatnio akurat ściągnałem pierwszy sezon i niedługo zabieram sie do zassania drugiego . Można znaleźc na torrentspy . Jest tam także film TP : Fire walk with me .

I see dead people
I see dead people
Luss, mam to wszystko od jakichś 3 lat smile
A piszę, bo może to akurat kogoś zainteresuje.

old hand
old hand
a ma ktos moze wszystkie sezony "24"?
ciezko znalezc dobrego torrenta (malo seedow) i zbyt dlugo musialbym czekac
jezeli ktos posiada i ma troche czasu zeby nagrac i przejsc sie na poczte to bylbym wdzieczny, kasiore za plytki i koszt przesylki oczywiscie zwroce a i na jakas dobra butle dorzuce...

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
od 17 maja na tvp1 będzie leciał serial "Heroes"

Impossible is nothing
Impossible is nothing
Jeszcze dwa sezony 'Zagubionych'?

Powoli dobiega końca trzecia seria przygód 'Zagubionych'. Prócz pierwszych podsumowań tej serii, pojawiają się także informacje na temat dalszych losów rozbitków lotu 815.

Carlton Cuse i Damon Lindelof, twórcy 'Losta', zapowiedzieli ostatnio, że serial zakończy się prawdopodobnie za dwa lata, czyli po piątym sezonie. To póki co ich pobożne życzenia, gdyż stacja ABC, która jest producentem serialu, póki co nie podjęła decyzji ile serii chciałaby wyemitować.

Pojawiają się również plotki, że na nowy - czwarty - sezon 'Zagubionych', fanom przyjdzie czekać aż do stycznia 2008 roku. Producenci rozważają emisję serialu od stycznia do maja 2008 roku, emitując co tydzień jeden odcinek, bez przerw.

Impossible is nothing
Impossible is nothing
Drive – Season 1

Głównym bohaterem jest John, jeden z uczestników nielegalnego wyścigu, którego trasa przebiega przez Stany Zjednoczone.

Główną osią fabuły ma być nielegalny wyścig samochodowy przez cały kraj. Nie ważne jakich sposobów się użyje by dojechać do mety, ważne by dotrzeć jako pierwszy. Twórcy zdradzili, że wzorowali się filmie Cannonball Run oraz na The Game z Michaelem Douglasem. W serialu główną role mają grać ludzie i ich emocje, przeżycia, rozterki a nie samochody. Główną wygraną w wyścigu są między innymi 32 miliony $$$.

Ogląda ktoś ten serial?, jeśli tak czy jest on dobry?

R
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
R Offline
Drive został już chyba zdjęty z anteny jeśli dobrze słyszałem.

Impossible is nothing
Impossible is nothing
Originally Posted by Randall
Drive został już chyba zdjęty z anteny jeśli dobrze słyszałem.
A oglądałeś go?
Po czterech wyemitowanych odcinkach stacja FOX podjęła decyzję o wstrzymaniu emisji Drive.

Reszta zrealizowanych odcinków pojawi się prawdopodobnie wzorem Day Break, tylko w internecie.
Drive miał spełnić dla FOX'a nieco rolę 'wypełniacza' po drugiej serii Prisona. Pierwszy odcinek oglądało 6 mln widzów, natomiast ostatni (poniedziałkowy) już niecałe 5 mln. Dlatego też producenci stwierdzili, że z serialu więcej wycisnąć się nie da i zrezygnowali z jego emisji. Poza tym posypały się na ten serial krytyczne recenzje i słabe oceny.

Do pokazania zostały bodajże jeszcze dwa odcinki. FOX ma je puścić latem w sieci, a co oznacza latem? Nie sprecyzowali dokładnie terminu.

Podejrzewam, że nawet jeśli tylko amerykański internauci będą mieli dostęp do tego serialu to i tak dość szybko trafi do reszty internautów.

R
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
R Offline
Oglądałem pierwszy odcinek, a na dysku leżą kolejne trzy.Na kolana mnie nie rzucił, a więc pewnie jeszcze trochę sobie poleżą smile Narazie mam ciekawsze rzeczy do oglądania smile The Wire, Rescue me, House, Heroes, Desperate Housewives, Scrubs, Deadwood, Lost, Black Donnellys, 24, Veronica Mars i jeszcze kilka innych równie dobrych smile Teraz zaczynam oglądać Nip/Tuck :)Jest wiele lepszych seriali od Drive.Trochę mnie zdenerwowali usunięciem z anteny Black Donnellys puke Jak dla mnie świetny serial i żałuję, że będzie tylko 12 odcinków frown Idę obejrzeć pierwszy odcinek Nip/Tuck smile Podobno dobry serial.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Do tego co podał Randall można jeszcze dopisać Carnivale, Raines, Dexter, Grey's Anatomy (serial ma coś w sobie), Supernatural, Jericho, Rome

Blade Runner
Blade Runner
I wy to wszystko na raz oglądacie?

R
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
R Offline
Kurde zapomniałem o Greys Anatomy smile Oczywiście obowiązkowa pozycja u mnie smile Dextera też obejrzałem.Wyśmienity serial.Rome też dobry.Właśnie kończę pierwszą serię smile Ogólnie to jestem serialowym maniakiem laugh

C
veteran
veteran
C Offline
Wie ktos moze skad sciagnac musical (film) HAIR ?
Pilne, plisssss

Strona 4 z 10 1 2 3 4 5 6 9 10

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
6 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, Lukasz111, betowiec, rafal08, Sensei, burbon), 3,425 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,277
Posty5,829,228
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025