|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mam pytanie jak chce wysłać sms z wynikiem z GB to co mosze wpisać w numerze ??? przed numerem +48 mam pytanie odnosnie wypłat, jak to dokładnie wygląda? Pierwsza wypłata 1 Euro, a co z kolejnymi? Czy moze jest tak, ze pierwsza w miesiacu 1 Euro? Proszę o wyjaśnienie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mam pytanie jak chce wysłać sms z wynikiem z GB to co mosze wpisać w numerze ??? przed numerem +48 mam pytanie odnosnie wypłat, jak to dokładnie wygląda? Pierwsza wypłata 1 Euro, a co z kolejnymi? Czy moze jest tak, ze pierwsza w miesiacu 1 Euro? Proszę o wyjaśnienie pierwsza w miesiacu 1 euro, kolejne 5 euro
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
mam pytanie jak chce wysłać sms z wynikiem z GB to co mosze wpisać w numerze ??? przed numerem +48 mam pytanie odnosnie wypłat, jak to dokładnie wygląda? Pierwsza wypłata 1 Euro, a co z kolejnymi? Czy moze jest tak, ze pierwsza w miesiacu 1 Euro? Proszę o wyjaśnienie chyba ze posiadasz zloty status to 1 wyplate masz za darmo a druga za 9,84PLN pierwsza w miesiacu 1 euro, kolejne 5 euro
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
GB dzis pracuje normalnie?? Wyplaca na MB??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
GB dzis pracuje normalnie?? Wyplaca na MB?? wyplaca normalnie
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
Wypłaty są zawsze dostępne. W ciągu tygodnia w normalnych godzinach pracy powinno to potrwać bardzo krótko, jedynie w takie dni jak niezdziela (i to wieczorem czy w nocy) może się to przesunąć o kilka godzin.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
WItam
Ile idize wyplata od nich na inteligo i czy jak nie maja konta w PL banku pobiora mi jakas prowizje bo musze wyplacic na konto.
|
|
|
|
|
|
|
Wypłać najpierw na Moneybookers, a później stamtąd na konto w Polsce. Tak będzie najłatwiej i najtaniej. ------------ BONUS 100% ekstra do 75zł (20 Euro) w Gamebookers jest cały czas ważny aż do odwołania. Więcej informacji można znaleźć tutaj: https://www.mecz.pl/prom.php
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Conrad wyplacilem dizs pewna sume na MB ale musze po raz kolejny MB weryfikowac. I nie mam innej mozliwosci jak na konto wiec prosz enapisz jak to wyglada.
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
Możesz wypłacić na konto, ale jest to przelew międzynarodowy (aczkolwiek wewnątrz UE) i niektóre banki w Polsce wykorzystują okazję by "skroić" klienta. Z tego co pamiętam to np. w mBanku jest spox, ale inne instytucje finansowe wykorzystywały okazję. Pamiętaj, że przelewy te wychodzą w Euro i dopiero u nas są przeliczane na PLN.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Co robi GB w przypadku przesunięcia spotkania o niespełna 24 godziny z powodu opadów deszczu ?? Niestety nie widziałem żadnego podpunktu w regulaminie mówiącego o takiej ewentualności, a support od rana milczy :/. Może ktoś z was zna odpowiedz na to pytanie ?? Zaznaczam jeszcze raz że chodzi o przesunięcie zdarzenia na następny dzień. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
Wszystko jest w regulaminie: 5.8 Tenis: Zakłady są anulowane, jeśli spotkanie wznowione lub przełożone nie zostanie dokończone w ciągu 3 dni; ------------ BONUS 100% ekstra do 75zł (20 Euro) w Gamebookers jest cały czas ważny aż do odwołania. Więcej informacji można znaleźć tutaj: https://www.mecz.pl/prom.php
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Kurka wodna, co zawsze GB bez zastrzeżeń u mnie.. to dziś ponad 2h po zakończeniu meczu, zakład nierozliczony. Co wcześniej przynajmniej u mnie się nie zdarzało  A może się przyzwyczaiłem do zawsze błyskawicznego rozliczania i teraz marudze 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Już wszystko w normie  Pozdro.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
pilne pytanie : czy w gb under / over w NHL jest liczony z dogrywką czy nie ? Nie mogę znaleźć w przepisach .. Wie ktoś ?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
pilne pytanie : czy w gb under / over w NHL jest liczony z dogrywką czy nie ? Nie mogę znaleźć w przepisach .. Wie ktoś ? Liczony jest z dogrywka... Totez na przyklad w NBA i NHL nie masz remisu bo wynik jest licozny z dogrywka podobnie jak suma punktow.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Postawiłem mecz tenisowy i dostałem od GB meila o takiej treści:
Następujące zdarzenie sportowe Robredo T. v Davydenko N. ostało anulowane. Wszystkie pojedyńcze zakłady zostały zrefundowane, a azkłady akumulowane przeliczone, wykluczając to zdarzenie. Powyższe zdarzenie zostalo anulowane z powodu jednej z poniższych przyczyn:
- Niewłaściwa drużyna/zawodnik wliczony do zakładu. - Niewłaściwe miejsce - Wycofanie ze zdarzenia - Na podstawie artykułu 11.2 z Regulaminu Gamebookers
Gamebookers serwis
Jednak zdarzenie to zostało rozliczone jako przegrana. Wie ktoś o co tu chodzi?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
witam..he he dziwna rzecz..pewnie nikogo to jeszcze nie spotkalo..postanowilem zagrac w gb pewnego tripelka(nawyzszy kurs w gb) no i wplacilem kase ..i wciska place bet a tam info your account is blocked for betting!!niezle jaja dodam ze nigdy nie mialem z nimi probelmu zawsze wszystko ok..oczywiscie napisalem do supportu..zobaczymy o co chodzi!!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no i po sprawie..poprosili mnie o odpowiedz na pare osobistych pytan i przeprosili za zaistniala sytuacje..i dali 20 euro ..profesjonalizm !!
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|