jaka to piosenka? chyba INCUBUS a w tekście: "whatever tomorrow brings I'll be there with open eyes and open mind..." macie jakieś namiary? tytuł? czy coś? proszę o pomoc pzdr
Witam. Mam taką prośbę: Sporo już lat temu w 2.programie TVP był program Jurka Owsiaka,w którym jeżdził po Polsce i wręczał ludziom sprzęt do gry w koszykówkę:piłki i kosze.Programowi temu,podczas jazdy Owsiaka na rowerze do miejsc przekazywania sprzętu-towarzyszył długi utwór instumentalny.Czy ktoś wie kto go wykonywał lub może wskazać miejsce w necie gdzie można go wysłuchać?
jaka to piosenka? chyba INCUBUS a w tekście: "whatever tomorrow brings I'll be there with open eyes and open mind..." macie jakieś namiary? tytuł? czy coś? proszę o pomoc pzdr
Mam prośbę. Proszę o tytuł piosenki która leci pierwsza w kolejności w reklamie RMF FM w telewizji. Tam jest kilka pioseneczek takich i chodzi mi właśnie o pierwszą dość charakterystyczna.
Proszę o tytuł bo nigdzie nie moge jej znaleźć a zaje...cie mi się podoba.
Mam prośbę. Proszę o tytuł piosenki która leci pierwsza w kolejności w reklamie RMF FM w telewizji. Tam jest kilka pioseneczek takich i chodzi mi właśnie o pierwszą dość charakterystyczna.
Jesli to ta reklama (bo sa dwie): to pierwsze leci Uniting Nations "out of touch"
Jesli to ta reklama (bo sa dwie): to pierwsze leci Uniting Nations "out of touch"
Witam. Mam taką prośbę: Sporo już lat temu w 2.programie TVP był program Jurka Owsiaka,w którym jeżdził po Polsce i wręczał ludziom sprzęt do gry w koszykówkę:piłki i kosze.Programowi temu(podczas jazdy Owsiaka na rowerze do miejsc przekazywania sprzętu)-towarzyszył długi utwór instumentalny.Czy ktoś wie kto go wykonywał lub może wskazać miejsce w necie gdzie można go wysłuchać?