Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 7 z 15 1 2 5 6 7 8 9 14 15
L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
@Farciarz3
2. Acdsee, ja od zawsze uzywam. Otwierasz jeden z obrazkow. W nowootwartym oknie acdsee (kiedy wyswietlany jest ów obrazek) klikasz dwa razy na niego i przenosi Ci do katalogu z wszystkimi innymi obrazkami tongue. Zaznaczasz je wszystkie (albo te ktore chcesz pomniejszyc).

Z menu na gorze wybierasz TOOLS i pozniej z rozwiajnego menu CONVERT FILE FORMAT. Wybierasz z nich odpowiedni format pliku [jpg].

W format settings mozesz ustawic stopien kompresji (ja proponuje ok 80-85%). Klikasz dalej i juz reszte powinnines rozkminic ;] ustawia sei tam czy ma nadpisywac obrazki, czy ma gdzies indziej zapisywac a oryginaly zostawic w spokoju itp ;]

pozdr

ps. a to sie rozpisalem laugh

Bonus: Unibet
H
veteran
veteran
H Offline
mam takie pytanko związane z telewizją cyfrową, a mianowicie, czy jest jakiś tani sposób na rozdzielenie Cyfry+ na 2 tv, oczywiście w taki sposób aby na każdym odbiorniku można było oglądać inny kanał.

Pooh-Bah
Pooh-Bah
"hokuy"-to co jest Ci do szczęścia potrzebne nazywa się
SPLITER.Jest to urządzenie,które dzieli uprawnienia z 1 opłacanej karty na kilka dekoderów(max.do 8).Te splitery działają z dekoderami:PHILIPS,PIONEER,FERGUSON oraz innymi posiadającymi moduł CI z systemem SECA.Koszt od 299zł a kupisz go choćby w sklepie netowym.Pzdr.

addict
addict
Zbigniew --> dzieki
Lelu -> faktycznie działa elegancko - super sprawa. ACDSee używam od zawsze - wersja 3.1 :-)

Jeszcze jedno pytanie mam: Przykładowo mam folder o nazwie "MUZYKA", w którym znajduje się kilka podfolderów (gatunki) i w tych podfolderach znajduje sie jeszcze kilka innych katalogów (wykonawcy) i w nich dopiero pliki. W jaki sposób mógłbym wypakować te wszystkie pliki do jednego ogólnego folderu "MUZYKA"?

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
do jakiego to trybunału sądu czy czegotamkolwiek za granica sklada sie zazalenia odnosnie jakies sprawy i w nagrode mozna dostac odszkodowania od panstwa ?

pozdr

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Potrzebuje bramki sms do sieci PLAY

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Z orange.pl można tam wysyłać smsy. Trzeba mieć rejestrację...

G
G Offline
Witaj - Pomóż zaliczć mi projekt z Badań Marketingowych na Polibudzie,

Bardzo proszę o wypełnienie przygotowanej przeze mnie anonimowej ankiety, którą znajdziesz pod adresem:

http://www.ankietka.pl/1545/badanie_marki_obuwia_sportowego.html

Wielkie dzięki

P
Pooh-Bah
Pooh-Bah
P Offline
Panowie ktoś tu kiedyś pisał o jakimś programie p2p napisanego przez polaka, który jest lepszy od bearshare i nie ściąga żadnych lipnych śmieci. może ktoś mi powiedzieć jak on sie zowie? pzdr smile

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
ma ktos jakies opracowanka na maturke z polaka ? chodzi mi o lektury ;]
mam jedne od zbigniewa, ale moze ktos jeszcze ma cos i bylby na tyle szczodry i wspanialomyslny zeby sie podzielic laugh laugh

_
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
_ Offline
Jak chcesz w formie elektronicznej, to wbijaj na www.klp.pl [klp.pl] (streszczenie Potopu stamtąd czytałem ponad godzinę crazy )

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
wlasnie wolalbym cos zeby druknac ;/

btw. wie ktos czym mozna sprawnie przerobic pdf w worda ? bo moglbym ewentualnie sobie te opracowanka od zbigniewa przerobic wyciac niektore itp] ale jak wezme zaznacz tekst[w adobie] i wkleje do worda to sie sypie ;/

enthusiast
enthusiast
Gulczas a jak ktos dokonuje zakupu obuwia spotrotwego raz na np trzy lata ?? dodaj szosta mozliwosc np. raz na jakis czas i obok mozliwosc wpisania jaki to czas (np 2 lata) --> to odnosnie pierwszego pytania
co do drugiego to zadaj pytanie np. takie: Ile przeznacza Pan/Pani na zakup obuwia sportowego? . Bo jezeli ja kupuje obuwie np co trzy lata to nie moge odpowiedziec ile wydaje kasy w ciagu roku a tak odpowiem ,ze jezeli juz kupuje sportowe obuwie to wydaje na nie tyle a tyle smile
Ale to taki luzne uwagie smile
pozdro

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Lelu, to mów, że trzeba w doc tongue Dałem w pdf, bo nie każdy ma czym otworzyć doc.

http://kogut.bcteam.org/opracowania.doc

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ja też mam uwagę do Gulczasa.
Pytanie 11 nie oddaje sytuacji wielu ludzi. Chodzi mi o pracujących studentów (można zaznaczyć tylko jedną możliwość).
papa

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Pierniczek
Panowie ktoś tu kiedyś pisał o jakimś programie p2p napisanego przez polaka, który jest lepszy od bearshare i nie ściąga żadnych lipnych śmieci. może ktoś mi powiedzieć jak on sie zowie? pzdr smile

BetterShare.

Używam i w końcu skończyło się tracenie nerwów przy tych debilnych pytaniach, czy ustawić pasek google lub chcesz wyłączyć/chcesz, aby BS pracował w tle. Dodatkowo w programie ustawione jest tak żeby nikt nie mógł od ciebie ściągać plików smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Mam pytanie do kogoś kto się orientuje w sprawach prawniczo-kadrowych.
Otóż dzisiaj się okazało, że przez marzec i kwiecień pracowałem bez umowy zlecenia, bo jakiś jebak nie wysłał wniosku o przedłużenie poprzedniej. No i oczywiście nie dostałem jeszcze kasy za marzec.
Jaka jest możliwość podpisania umowy wstecz za marzec?
Dodam tylko, że mam zrobione rozliczenie kuriera, w systemie też wszystko funkcjonuje na moje nazwisko, tylko po prostu pani z kadr nie może mi kasy wypłacić, bo nie ma umowy...

enthusiast
enthusiast
micha$ z tego co sie orientuje to mysle, ze bez problemu mozna podpisac umowe za marzec ...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Witam serdecznie poszukuje cracka do ... uwaga Pizza Connection 2 laugh laugh piwo

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
@zbigniew
o, duzy rosnij laugh

Strona 7 z 15 1 2 5 6 7 8 9 14 15

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
1 zarejestrowanych użytkowników (rafal08), 12,112 gości, oraz 7 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,310
Posty5,841,827
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026