|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W Milenium Wrocek jzu za 1,5  a Adams 1,6  Ale szybko lecąte kursy  Ermolek czy ty pracujesz w Milenium  Moze czytaja twoje analizy 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Z oferty Expektu polecam :
K.Bjerre - Buczkowski(-2) 1 @1.8 Bjerre zaskakuje od poczatku sezonu bardzo rowna forma, nie schodzi ponizej poziomu 10 pkt, Buczkowski rowniez zaczal chyba najlepszy sezon w karierze, jednak nie widze dzisiaj slabego punktu w druzynie Atlasu , gdzie pkt moglby poszukac mlodziezowiec Polonii, Bydgoszczanie natomiast przyjada dzisiaj na pozarcie i Kenneth powinien uzbierac conajmniej 10 oczek.
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
popieram ermolka jak najbardziej. Buczek jedzie z pozycji rezerwowego, pewnie bedzie smigal za Davidssona, niestety ciezki ma rozklad biegow. Bjerre swietnie czuje sie na Wroclawskim owalu, ponad 10 w zasiegu reki Przylozylem 4 jedn PS. kurs 1,75 i taki byl od samego poczatku, male sprostowanie  Pogralem takze midla Atlas -22 w Ub i +26 Polonia w Expie Dla tych co moga grac w Betgun -19 (ja odpadam bo tam sie nie da grac przez te limity) polecam. Rozbieznosc duza, duzo nie tracimy, warto sprobowac Poszlo po 4 jedn z obu stron i lekko w Ub na X po kursie 14. Gollob over 12.5 w expie za 2.5 jedn 1.90 Tomek w parze z MArcinem, nie powonien tracic punktow tak jak z Polonia holujac starszego brata.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
PS. kurs 1,75 i taki byl od samego poczatku, male sprostowanie  Teraz jest juz 1.65 co nie zmienia faktu, ze pozycja wyglada dosyc dobrze. Za blad przepraszam i pozdrawiam.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
7w 1p +30,58j +47,05% wrocław-bydgoszcz(+19) 1 (1X2) 1,8 betgun 5j Jeżeli motywacji miejscowym nie zabraknie to szóstka z przodu powinna się dzisiaj pojawić na ich koncie.
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Ja polecam z expektu typ Tarnów - Częstochowa 1 za 1.35zl 8/10 Po zasluzonej porazce tarnowian w Rzeszowie druzyna Unii musi sie zrehabilitowac nie tylko w oczach kibicow ale przede wszystkim dla siebie. Druga szanse w tym sezonie dostanie M. Rempala, ktory pojedzie w parze z T. Gollobem. Mysle ze bedzie to silna para w dzisiejszym spotkaniu. Do tego dochodzi powracajacy do formy Kolodziej oraz bardzo dobrze spasowany z torem Holta. Juniorzy Zielinski i Iwanow w sumie powinni przywiezc ok 8pkt. Czestochowa bedzie dzisiaj walczyc o dobry wynik, jednak o zwyciestwo bedzie im bardzo ciezko.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
oj uwazalbym kolego ze stawka Tomek z Marcinem - silna para? jakim cudem? Marcin wogole startow nie ma, tymbardziej nie powalczy na dystansie, a Tomek w zaden sposob mu nie pomoze nawet jakby bardzo chcial. To cien zawodnika sprzed lat. Mlodzicy 8 pkt, a na kim? W pierwszym biegu powinno byc remisowo, potem jada najprawdopodobniej na Kenetta, a on ogorem nie jest i nie stoi na straconej pozycji.
|
|
|
|
|
|
|
Ta para może być nawet zabójcza, ale jak cofniemy się w czasie o 2 lata wstecz  Niemniej, słaba też nie będzie, bo Tomasz poprzywozi trójki, także remisy będą. Ciężko będzie Unii wygrać ten mecz, ale moim zdaniem nisko dadzą radę: 2-4, może 6. Ale po takim kursie na pewno czystej 1 bym nie brał.
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
tak zagralem i w takim przekonaniu udam sie na mecz. Co do Marcina to startowal raz w tym sezonie w meczu z Atlasem. Pozniej go odsunieto od skladu za slaby wynik. Ja twierdze ze nie bylo slabo ale ze bylo pechowo. Dzis w parze z Tomkiem bedzie dobrze. Jesli twierdzisz ze Tomek nie pomaga Marcinowi to niestety ale nie moge sie z Toba zgodzic. Bedzie tak samo jak w meczu z Polonią gdy holowal Jacka. Pozdro
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Cholera, jakas strasznie ciezka kolejka. Bwin oddsmakera zmienil?  Chyba sprobuje pierwszy bieg w Tarnowie 2 @ 4.25. Zielinski raczej ostatni, a Edziu ze Szczepanem powinni powalczyc z Iwanowem. Ten typ wydaje mi sie niestety najciekawsza propozycja :| Jak tam McGowan na wyspach?
|
|
|
|
|
|
|
A może tak samo jak w 2 pierwszych meczach, kiedy Tomek nie tyle nie pomagał Marcinowi co przeszkadzał? Relacje na linii Gollobowie - Rempałowie idealne nie są, co jest głównie zasługą Grzegorza.
Odradzam Codi 1 bieg w Tarnowie. Zieliński u siebie z palcem w dupie przywiezie Szczepaniaka.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A może tak samo jak w 2 pierwszych meczach, kiedy Tomek nie tyle nie pomagał Marcinowi co przeszkadzał? Relacje na linii Gollobowie - Rempałowie idealne nie są, co jest głównie zasługą Grzegorza.
Odradzam Codi 1 bieg w Tarnowie. Zieliński u siebie z palcem w dupie przywiezie Szczepaniaka. ja bym zaryzykowal nawet dwa palce 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
9. zakład tarnów-częstochowa 1 1,35 expekt 10j Własny tor, Włókniarz za przeciwnika- trudno o lepszą okazję na odnalezienie formy dla Kołodzieja i Rempały. Juniorów oceniam na remis natomiast liderów Unia ma pewniejszych. Powinna być dwucyfrowa różnica punktowa po piętnastym biegu, ewentualnie mniejsza, jeżeli Lindbaeck i Hefenbrock wystrzelą z formą.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Odradzam Codi 1 bieg w Tarnowie. Zieliński u siebie z palcem w dupie przywiezie Szczepaniaka. ja bym zaryzykowal nawet dwa palce  A tam pierniczysz synus, ze glowa boli  Moj sasiad dzis nie zawiedzie, nie ma bata  A tak na serio juz, to mr buszmen co proponuje? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A ja wam radze chłopaki łapać w bwin 1 bieg dla Czewy po 4,25 Iwanow nie jedzie Za niego Hynka Stichauer dla którego to będzie debiut w Polsce. www.typowanie.pl [ typowanie.pl] 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A ja wam radze chłopaki łapać w bwin 1 bieg dla Czewy po 4,25 Iwanow nie jedzie Za niego Hynka Stichauer dla którego to będzie debiut w Polsce. www.typowanie.pl [ typowanie.pl]  sorry pomylilem za tydzien jedzie  ale i tak dzis ich walna 2-4 
|
|
|
|
|
|
|
ja zagrałem dziś w różnych konfiguracjach: Atlas -22 z Unibet : bez Jonssona Polonia jest moim zdaniem w stanie tego utrzymać, bo i motywacji wcale nie będzie. Atlas po przegranym juniorskim będzie wygrywał bieg po biegu  Tomek Gollob over 12.5 : bez przesady, tym razem linia pęknie. Tomek moim zdaniem zrobi 14/15, być może raz przegra z Hancockiem, ale nie sądze. Ostatnio nieco słabsze występy, ale tam gdzie jezdził przegrywał głównie z Nickim. Poza tym w Tarnowie jednak będzie spasowany idealnie. Adams over 12.5 : co tu dużo mówić, Leigh u siebie działa jak automat. no i Hampel over 10 - bardzo niska linia, Jarek ponizej pewniej granicy ne schodzi. I to chyba tyle, wziąłbym jeszcze Włókniarz, ale z 8.5, a tyle nikt nie daje 
|
|
|
|
|
|
|
oczywiscie: Polonia NIE jest w stanie...
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Unia - Zlomrex typ 2 kurs:3.20
3 maja nie chce mi sie analiz pisac i juz. NApisze tylko ze mecz bedzie zaciety o ostatecznym wyniku zadecyduja 3 ostatnie biegi. Jakbym mial zabawic sie w prognotyka to dawalbym na po polowie meczu czewa odjedzie tarnowiana gollob pojedzie za jokera w jakims biegu zalozmy 9. po czym odrobia jeszcze punkty w 10i 11 a ptem to juz nie wiem hehe. wybaczcie dzis ale z nad wody wrocilem a tam grzalo " mocarzami" z biedronki jak cholera.
p.S expekt na wrocek dal linie -26 hehe ktos chetny bo ja nie. Polonia slaba ale chyba nei az tak by przegrac az 26 pkt. dla mnie 2 z handi +26.5
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|