|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Acha, nic nie słyszałem że mają otwierać nowy kierunek jak BUDOWNICTWO. Z moich prywatnych informacji wiem tylko tyle że ma być kierunek TRANSPORT I LOGISTYKA. Ale jak to będzie to zobaczymy... Powodzenia na maturze. Ps. Gdzie chodziłeś do szkoły? Będą otwierać, bo czytałem to w Nowym Podkarpaciu (hehe), a później pytałem się studentów PWSZtu na targach edukacyjnych w Rzeszowie. Chodzi tylko o zgode jakiegoś wysoko postawionnego urzędnika (jakiś minister, czy coś niżej) no i musi być minimum 30 chętnych. Ja chodziłem/chodzę do Elektryka. Ty też z Krosna??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tak obowiazkowo musi byc dowod  I znowu was zdziwię  U nas w szkole wpuszczają nawet na legitymację szkolną  @Gnacik- co to za egzaminy wstępne?? Gdzieś, coś czytałem, że wybierasz się na architekturę, czyli te testy z rysunku?? P.S. Sorry za post pod postem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A na legitymacji masz pesel ? :>  a tu Cie mam 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Niektórzy znają pesel na pamięć 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
A na legitymacji masz pesel ? :>  a tu Cie mam  nie obowiązkowo dowód prawo jazdy albo paszport też mogą być 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No ale chodzilo mi o dokument z peselem  Kameleon wiesz ktos moze i zna ale ze stresu sie pomyli i bedzie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak tam stresik chlopaki  ??Bo u mnie elegancko wszystko na luziku jak narazie :)Zobaczymy jak bedzie rano  Penie beda mi sie lapy trzesly ;/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Podobno pewka!!Losowali jeden z tych 4:
1. Romek G, Tomek i Atomek wobec społeczeństwa polskiego 2. Przygody Donalda Tuska w krainie czarów 3. Lech na imprezie u Jarosława- oj bedzie się działo (twoj wizja lepszego jutra) 4. Grupa szczególnego Rydzyka czyli jak żyje społeczeństwo w IV RP
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Acha, nic nie słyszałem że mają otwierać nowy kierunek jak BUDOWNICTWO. Z moich prywatnych informacji wiem tylko tyle że ma być kierunek TRANSPORT I LOGISTYKA. Ale jak to będzie to zobaczymy... Powodzenia na maturze. Ps. Gdzie chodziłeś do szkoły? Będą otwierać, bo czytałem to w Nowym Podkarpaciu (hehe), a później pytałem się studentów PWSZtu na targach edukacyjnych w Rzeszowie. Chodzi tylko o zgode jakiegoś wysoko postawionnego urzędnika (jakiś minister, czy coś niżej) no i musi być minimum 30 chętnych. Ja chodziłem/chodzę do Elektryka. Ty też z Krosna?? Chodziłem do Poligrafa  A w Elektryku znam paru zeszłorocznych maturzystów z Miejsca. Jeśli chodzi o ten dowód to g...o prawda za przeproszeniem, nauczyciele znają nas i przynajmniej u nas nie było problemu jak ktoś nie miał.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
U mnie loooz maximum  Wypiłem 4 piwka i odpoczywam. Tak sie tylko martwie ze nie znam prawie wiekszosci lektur ;/ Na dodatek nie mam czarnego długopisu. Byłem w sklepie osiedlowym i nie maja:/ W jakims RUCHU sie jutro kupi <ok> Powodzenia panowei:P Aj jak miło byc nudystą!!!! 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zostać modem_MLS, drugi raz nabrałem się na twój awatar!!! Wydawało Ci się, że coś chodzi po monitorze??  a myślałem, że tylko ja tak miałem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tak obowiazkowo musi byc dowod  I znowu was zdziwię  U nas w szkole wpuszczają nawet na legitymację szkolną  @Gnacik- co to za egzaminy wstępne?? Gdzieś, coś czytałem, że wybierasz się na architekturę, czyli te testy z rysunku?? P.S. Sorry za post pod postem a u mnie trzeba było mieć dowód, jak ja pokazałem prawo jazdy to koleś chciał dowód, ale mnie wpuścił i na kolejny raz kazał z dowodem  tak z rysunku, wiedzy o sztuce, aksonometrii ...no, i tyle 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Panowie, walczymy jutro:D
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja tam wole wziać dowod 
|
|
|
|
|
Kania gostyń
|
|
Kania gostyń
Na luzie panowie,na pewno wszyscy zdacie  powodzenia
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie Wiara czyni cuda, trzeba wierzyć, że się uda! dobrze że przypomnieliście z tym długopisem czarnym musze kupic gdzieś jutro rano powodzenia!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Powodzenia raz jeszcze 
|
|